Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχασα χθες στο τέλος 7 games. Είμαι λίγο κάτω από εκεί που ξεκινησα. Χανεις και με θετικό. Αφού χάνεις περισσότερα απο οσα κερδίζεις συνήθως. Κοντά στο s high πρέπει να κουβαλας ασχημα για να εισαι θετκος με μια νικη και μια ήττα.

Δημοσ.

κατσε, αν χανεις περισσοτερο rank για μια ηττα, ενω κερδιζεις λιγοτερο rank για μια νικη, πως γινεται να ανεβεις; δηλαδη ποσο πρεπει να φτασει το winrate σου για να ανεβαινεις, αντι να πεφτεις;

Δημοσ.

πως γινεται να χανεις ποντους αφου εχεις θετικο winrate?

Το σύστημα θεωρεί πως το τωρινό rank του είναι υψηλότερο από όσο νομίζει πως θα έπρεπε να είναι. Χρειάζεται να συνεχίσει το θετικό ισοζύγιο για να πειστεί. 

• Like 1
Δημοσ.

κουβάλησα και αυτούς και τις μαμάδες τους αλλα έχασα 100 πόντους,.... :o

Nice stats.

Nα σου δειξω τα pro hanzo wannabe μου,να γελάσεις,ή θα διαιρέσεις με το 3 τα δικα σου? :P

Captain's log,day 5.

Oι απόπειρες για περισσότερη συνοχή στην απόδοση του hanzo συνεχίζονται.

Το learning acc έχει πέσει στα 2200.

Πάντως,έχω αρχίσει να αποστηθίζω όλες τις αποστάσεις στα maps για να ξέρω πόσο θα πέσει το βέλος στη διαδρομή και ήδη κάνει διαφορά.

Ο δρομος θα ειναι πολυ μακρύς.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. :P

Εdit: Να μαντέψω από τα likes ότι δεν είμαι ο μόνος που ήθελε να τα σπάει όλα τα κάγκελα. ^_^

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 9
Δημοσ.

XAAXAXAXAXAXAAXAAXAX ΕΛΙΩΣΑ

Δεν έσπαγε ποτέ αυτή η μαλακιούλα.

Παιδιά το παρατήρησα και γω αυτό, σε ήττα μου έδωσε -32sr (WtF) και σε νίκη 18sr. Με +1νίκη τελείωσα χαμηλότερα απ ότι ξεκίνησα χτες βράδυ....

Καρκίνος

• Like 1
Δημοσ.

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

Iδεοψυχαναγκαστικά διαταραγμένοι του κοσμου ενωθείτε!

Ειμαστε πολλοι!

B)  :D

• Like 3
Δημοσ.

Τρώτε ακόμα crashes οι AMDάκηδες? Εμένα πήγα να παίξω σήμερα arcade με τους 17.11.1 και με τρέλανε στα crashes. Στα win7 δεν είχα ούτε ένα crash ότι driver και να έβαζα.

Δημοσ.
Τρώτε ακόμα crashes οι AMDάκηδες? Εμένα πήγα να παίξω σήμερα arcade με τους 17.11.1 και με τρέλανε στα crashes. Στα win7 δεν είχα ούτε ένα crash ότι driver και να έβαζα.

Προσωπικα εχω γυρισει στους πιο stable που υπαρχουν, 17.4.X και πισω. Απο τοτε που εμφανιστηκε το crashing προβλημα, το εχω λυσει με την παραπανω σειρα drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα να ξανακάνω εγκατάσταση τους 17.11.1 χωρίς το radeon setting που είδα οτι κάποιους τους βοήθησε. Μετά απο 1 ώρα πάλι τα ίδια.

Με βλέπω με παλιούς drivers και μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...