basilis_k6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 κουβάλησα και αυτούς και τις μαμάδες τους αλλα έχασα 100 πόντους,.... 4
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 πως γινεται να χανεις ποντους αφου εχεις θετικο winrate?
basilis_k6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Εχασα χθες στο τέλος 7 games. Είμαι λίγο κάτω από εκεί που ξεκινησα. Χανεις και με θετικό. Αφού χάνεις περισσότερα απο οσα κερδίζεις συνήθως. Κοντά στο s high πρέπει να κουβαλας ασχημα για να εισαι θετκος με μια νικη και μια ήττα.
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 κατσε, αν χανεις περισσοτερο rank για μια ηττα, ενω κερδιζεις λιγοτερο rank για μια νικη, πως γινεται να ανεβεις; δηλαδη ποσο πρεπει να φτασει το winrate σου για να ανεβαινεις, αντι να πεφτεις;
joemod Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 πως γινεται να χανεις ποντους αφου εχεις θετικο winrate? Το σύστημα θεωρεί πως το τωρινό rank του είναι υψηλότερο από όσο νομίζει πως θα έπρεπε να είναι. Χρειάζεται να συνεχίσει το θετικό ισοζύγιο για να πειστεί. 1
suffocater Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 κουβάλησα και αυτούς και τις μαμάδες τους αλλα έχασα 100 πόντους,.... Nice stats. Nα σου δειξω τα pro hanzo wannabe μου,να γελάσεις,ή θα διαιρέσεις με το 3 τα δικα σου? Captain's log,day 5. Oι απόπειρες για περισσότερη συνοχή στην απόδοση του hanzo συνεχίζονται. Το learning acc έχει πέσει στα 2200. Πάντως,έχω αρχίσει να αποστηθίζω όλες τις αποστάσεις στα maps για να ξέρω πόσο θα πέσει το βέλος στη διαδρομή και ήδη κάνει διαφορά. Ο δρομος θα ειναι πολυ μακρύς. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. Εdit: Να μαντέψω από τα likes ότι δεν είμαι ο μόνος που ήθελε να τα σπάει όλα τα κάγκελα. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2017 από GhostRiderLSOV 9
Edel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. XAAXAXAXAXAXAAXAAXAX ΕΛΙΩΣΑ Δεν έσπαγε ποτέ αυτή η μαλακιούλα. Παιδιά το παρατήρησα και γω αυτό, σε ήττα μου έδωσε -32sr (WtF) και σε νίκη 18sr. Με +1νίκη τελείωσα χαμηλότερα απ ότι ξεκίνησα χτες βράδυ.... Καρκίνος 1
suffocater Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Iδεοψυχαναγκαστικά διαταραγμένοι του κοσμου ενωθείτε! Ειμαστε πολλοι! 3
Xvipes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. ααααααχχχχχχχχ απόλαυση! nice! 2
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Στο PTR έφτιαξαν τελικά ένα πράγμα που μου την έδινε όταν έπαιζα. α ωραια, μου την εσπαγε και εμενα αυτο. 2
PunishedSnake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τρώτε ακόμα crashes οι AMDάκηδες? Εμένα πήγα να παίξω σήμερα arcade με τους 17.11.1 και με τρέλανε στα crashes. Στα win7 δεν είχα ούτε ένα crash ότι driver και να έβαζα.
sistah Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Τρώτε ακόμα crashes οι AMDάκηδες? Εμένα πήγα να παίξω σήμερα arcade με τους 17.11.1 και με τρέλανε στα crashes. Στα win7 δεν είχα ούτε ένα crash ότι driver και να έβαζα. Προσωπικα εχω γυρισει στους πιο stable που υπαρχουν, 17.4.X και πισω. Απο τοτε που εμφανιστηκε το crashing προβλημα, το εχω λυσει με την παραπανω σειρα drivers. 1
PunishedSnake Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δοκίμασα να ξανακάνω εγκατάσταση τους 17.11.1 χωρίς το radeon setting που είδα οτι κάποιους τους βοήθησε. Μετά απο 1 ώρα πάλι τα ίδια. Με βλέπω με παλιούς drivers και μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις