Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω Σουηδία Γαλλία τώρα, πέραν του ότι χάνομαι, ζαλίζομαι, δε πολυκαταλαβαίνω τι γίνεται μια παρατήρηση. Δείχνουν από την οπτική του dps ή του τανκ. Εγώ θέλω να δω τους χίλερς που παίζουν!!!

Κανονικά έπρεπε να σου χει επιλογή να διαλέγεις εσύ ποιον παίκτη θες να δεις

πως να σου δωσει τετοια επιλογη, stream βλεπεις...

αμα χανεσαι τωρα, παλιοτερα να εβλεπες, ηταν πολυ χειροτερο

https://www.youtube.com/watch?v=9jxjy4tixag :wub:

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω το ιδιο το spectator mode εχει επιλογη να παρακολουθησεις οποιον παικτη θες.

αλλα στο στρημ, διαλεγουν οι casters ποιον παικτη θα δειξουν καθε φορα. οπου φυσικα 99% θα ειναι dps.

• Like 1
Δημοσ.

Mακαρι να γινοταν να επιλεξεις ποιον θελεις να παρακολουθησεις αλλα οπως και σε αλλα major esports games ετσι και εδω, οι casters focusαρουν το action και αυτα που ο κοσμος θελει να δει περισσοτερο.

Δημοσ.

Ρε οι κορεάτες τι κάνουν? Τους βιάζουν για πλάκα τους ΚΑναδούς. ΠΩπω γ@@@ει το world cup, άλλο επίπεδο!!!!

Δημοσ.

Ρε στη Hanamura οι Καναδοί  πήραν και τα 2 σε ένα λεπτό και δε κατάφεραν να νικήσουν!!! Άξιοι της μοίρας τους

Δημοσ.

παντως και ο καναδας εχει παικταραδες, περα του sure, πολυ καλυτερα τα φετινα παιχνιδια και πιο ανταγωνιστικα

• Like 1
Δημοσ.

σε σχεση με περυσι ηταν πολυ καλυτερο. αλλα αν ειναι καθε χρονο οι Κοραατες να το παιρνουν, και μαλιστα με μεγαλη διαφορα, αστα βραστα...  :unsure:

Δημοσ.

σε σχεση με περυσι ηταν πολυ καλυτερο. αλλα αν ειναι καθε χρονο οι Κοραατες να το παιρνουν, και μαλιστα με μεγαλη διαφορα, αστα βραστα...  :unsure:

δεν υπαρχει ουτε ενα απο τα μεγαλα που να μην τα παιρνουν κορεατες, παντως φετος δεν ειχε τοσο μεγαλη διαφορα, ο καναδας ηταν αρκετα ανταγωνιστικος, περσυ κανανε περιπατο

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω τους κορεάτες τους κόντραρε καλυτερα η USA. Για τους καναδούς τώρα τι να πω ... δεν έπρεπε να χάσουν την hanamura ... αλλά με τέτοια widow δύσκολο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...