Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολλάει το ping και το wifi και η κονσόλα?

Δε κατάλαβες μάλλον τι έγραψα

Εγω καταλαβαινω τι εγραψες,εσυ μαλλον ξεχνας οτι οταν παιζεις τετοια παιχνιδια σε κονσολα εχεις αρκετους περιορισμους περαν του χειρισμου φυσικα.

input lag(οθονης),delay απο την συνδεση αν παιζεις μεσω wifi.

Αναφερθηκες συγκεκριμενα στον maccree που ειναι ενας απο τους χαρακτηρες οπου χρειαζεται να εχεις και λιγο skill επειδη αν δεν εχεις στοχο δεν κανεις τπτ.

Ο Μακρι σε gold δε χρησιμοποιείται από κανέναν σωστά, είναι άχρηστος στη σύνθεση. Σε high plat και πάνω ο Μακρι είναι λες και βλέπεις καινούριο χαρακτήρα. Κάνουν απίστευτη σωστή χρήση του, ειδικά με το positioning στο special.

Δημοσ.

Μα τι στο καλό σου αρέσει στο σίχαμα ?

Τον Χανζο εννοεις σίχαμα,ή τα games στα 2500? :P

Νομίζω ειναι απ τους πιο δυσκολους/rewarding,και θέλω να τον μαθω.

Οταν ριχνεις 3/3 βελακια κ παιρνεις 3 elims σε 6 sec,λιγο-πολυ το παιρνεις μόνος σου ^^

Μεχρι να φτάσεις να το κάνεις βεβαια....

• Like 1
Δημοσ.

@fulgore

Μα οι ίδιες συνθήκες είναι και στο gold kai στο plat και στο gm. Αυτό που αλλάζει είναι απλά το σκιλλ. Γι αυτό βλέπω τόση διαφορά. Πάω στοίχημα και στο pc οι goldades Mcree το ίδιο άμπαλοι θα ναι.

@suffo

σίχαμα τον Hanzo εννοώ. Γι αυτούς τους λόγους που έγραψες ^^

Ένας skilled Hanzo παίρνει σχεδόν μόνος του point, αλλά θέλει υπερβολικές εργατοώρες

• Like 1
Δημοσ.

@fulgore

Μα οι ίδιες συνθήκες είναι και στο gold kai στο plat και στο gm. Αυτό που αλλάζει είναι απλά το σκιλλ. Γι αυτό βλέπω τόση διαφορά. Πάω στοίχημα και στο pc οι goldades Mcree το ίδιο άμπαλοι θα ναι.

Δεν αλλαζει μονο το ατομικο skill αλλα και οι συμπαικτες και αντιπαλοι,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Οσο για το Pc που πας στοιχημα θα σου πω οτι το εχασες. Δεν παιρνω φυσικα ορκο για ολους(μιας και δεν γινεται)αλλα απο 2200-2300και πανω ας πουμε αμπαλους με την κυριολεκτικη εννοια δεν τους λες.

Αμπαλος ειναι αυτος του bronze και του silver που σκοτωνει μονο με ulti.

Ρωτα και τους υπολοιπους του θεματος αν ΟΛΟΙ οι maccree σε gold ειναι αμπαλοι.

Δημοσ.

Στο θέμα του cree ισχύει..αλλά νομίζω είναι γενικό αυτό..όσο ανεβαίνεις sr οι παίχτες γίνονται πολύ καλύτεροι στα περισσότερα παιχνίδια.. 

• Like 1
Δημοσ.

@suffo

σίχαμα τον Hanzo εννοώ. Γι αυτούς τους λόγους που έγραψες ^^

Ένας skilled Hanzo παίρνει σχεδόν μόνος του point, αλλά θέλει υπερβολικές εργατοώρες

Φίλε,ειμαι αποφασισμένος να μπορώ να βγώ στη σύνταξη όταν τελειώσω μαζί του :P

Δημοσ.

Πάω στοίχημα και στο pc οι goldades Mcree το ίδιο άμπαλοι θα ναι.

Είπατε κατι για τους gold μακρηδες στο pc?? 

Μπα η ιδεα σου :P

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον αφήστε το κομπ και ελάτε να κάνουμε ενα custom game κατα τις 10 σήμερα να γουστάρουμε. αν δεν ειμαστε 12 θα βάλουμε άλλο mode

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...