Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ναι, μιλάγαμε στο voice chat με το πάρτυ. Αυτο που δεν γνωριζω για το voice chat ειναι το εξης. Ειμαι εγω ο Ghost και ο Stavrakas(τυχαια ονοματα κλασσικα ) σε παρτυ και αρα εχουμε και αλλους 3 ξεμπαρκους στην ομαδα μας. Αν εμεις οι 3 μιλαμε στο voice chat(λεμε μλκιες ξερω γω )οι αλλοι στην ομαδα μας μας ακουνε που μιλαμε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ανάλογα με τα channels. Εγώ ήμουν πάντα στο party channel και δεν έμπαινα στο team channel, οπότε μόνο το party με άκουγε, αλλά δεν δοκίμασα να έχω και τα 2 ανοιχτά. and something else: Beep beep. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 σίγουρα πάντως καλό θα είναι να φαρμάρετε μερικά lvls πριν μπείτε για ranked, ώστε να σας βάλει στο ranked έστω με άτομα περίπου ίδιου επιπέδου από άποψη lvl (δλδ εμένα στα 60 με δεν με έβαζε με κάτω από 40-50). άσε που πρέπει να μάθετε όλα τα maps και γενικά possitioning και counters ώστε να μπορέσετε να την παλέψετε μέσα καλά ps1: μαζί με το 1st win of the day + team play bonus πάει αέρα πατέρα το xp πια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 σίγουρα πάντως καλό θα είναι να φαρμάρετε μερικά lvls πριν μπείτε για ranked, ώστε να σας βάλει στο ranked έστω με άτομα περίπου ίδιου επιπέδου από άποψη lvl (δλδ εμένα στα 60 με δεν με έβαζε με κάτω από 40-50). άσε που πρέπει να μάθετε όλα τα maps και γενικά possitioning και counters ώστε να μπορέσετε να την παλέψετε μέσα καλά ps1: μαζί με το 1st win of the day + team play bonus πάει αέρα πατέρα το xp πια Ενα πραγμα που μαρεσει στο παιχνιδ οπως και στο Heroes of the storm ειναι το xp bonus οταν παιζει party που οντως ενθαρυνει να παιζει με αλλους μαζι ακομα περισσοτερο. Προσωπικα δεν ασχοληθηκα πολυ με την beta(λογω του progress)και εφτασα μεχρι 19lvl. Κατι που δεν μου αρεσε προσωπικα(γιαυτο περιμενω και την επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου)που πετυχα τις τελευταιες μερες ειναι λιγο το matchmaking.Εμπαινα δηλαδη μαζι με φιλο μου που ηταν λιγοτερο lvl απο μενα και ειχε τυχει να πετυχω μεχρι και 65lvl αντιπαλο. Επισης(αυτο ενταξυ δεν μπορουμε να κανουμε κατι)αρκετα ατομα(κυριως οι streamers αλλα και οι λιγοι που ειχαν προσβαση πριν την open beta)ειχαν ενα προβαδισμα στο παιχνιδι καθως ηξεραν περισσοτερο τα maps(med kit locations)αλλα και τους ηρωες λογω παραπανω χρονου. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα streamer που ειδα lvl 5 με McCree να τελειωνει το παιχνιδι με 46eliminations ,αλλα και αρκετο κοσμο σε rank κατω του 10 να παιζει πολυ καλυτερα απο οσο θα περιμενε κανεις για τα lvl αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Επισης(αυτο ενταξυ δεν μπορουμε να κανουμε κατι)αρκετα ατομα(κυριως οι streamers αλλα και οι λιγοι που ειχαν προσβαση πριν την open beta)ειχαν ενα προβαδισμα στο παιχνιδι καθως ηξεραν περισσοτερο τα maps(med kit locations)αλλα και τους ηρωες λογω παραπανω χρονου. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα streamer που ειδα lvl 5 με McCree να τελειωνει το παιχνιδι με 46eliminations ,αλλα και αρκετο κοσμο σε rank κατω του 10 να παιζει πολυ καλυτερα απο οσο θα περιμενε κανεις για τα lvl αυτα. Aυτό ειναι λογω της καταστασης που περιέγραψες. Μετα απο λίγο καιρο,τα lvl θα ειναι αντιπροσωπευτικά της εμπειρίας. σίγουρα πάντως καλό θα είναι να φαρμάρετε μερικά lvls πριν μπείτε για ranked, ώστε να σας βάλει στο ranked έστω με άτομα περίπου ίδιου επιπέδου από άποψη lvl (δλδ εμένα στα 60 με δεν με έβαζε με κάτω από 40-50). άσε που πρέπει να μάθετε όλα τα maps και γενικά possitioning και counters ώστε να μπορέσετε να την παλέψετε μέσα καλά ps1: μαζί με το 1st win of the day + team play bonus πάει αέρα πατέρα το xp πια Eπίσης,χρειάζεται να εισαι 25 λεβελ για ρανκτ,οποτε αποκτας μια εξοικειωση αναγκαστικά πριν μπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 σίγουρα πάντως καλό θα είναι να φαρμάρετε μερικά lvls πριν μπείτε για ranked, ώστε να σας βάλει στο ranked έστω με άτομα περίπου ίδιου επιπέδου από άποψη lvl (δλδ εμένα στα 60 με δεν με έβαζε με κάτω από 40-50). άσε που πρέπει να μάθετε όλα τα maps και γενικά possitioning και counters ώστε να μπορέσετε να την παλέψετε μέσα καλά ps1: μαζί με το 1st win of the day + team play bonus πάει αέρα πατέρα το xp πια To level δεν λεει και πολλα, δεν θα ειναι ιδιου επιπεδου οπως λες, ενας experienced fps player θα σε κανει outaim ευκολα και 60 levels να εχεις φαρμαρει και αυτος να ειναι rank 2, το ξερω οτι το game δεν ειναι μονο aim και game sense απλα λεω οτι περα απο την γνωση των char δεν λεει τιποτα το level για mechanical skills. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενα streamer που ειδα lvl 5 με McCree να τελειωνει το παιχνιδι με 46eliminations ,αλλα και αρκετο κοσμο σε rank κατω του 10 να παιζει πολυ καλυτερα απο οσο θα περιμενε κανεις για τα lvl αυτα. Στο πρωτο κανονικο game μου εριξα 32 με τον χαρακτηρα απο το tutorial, τιποτα δεν λενε τα ranks περα απο καποια γνωση του game και των maps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ε καλά όταν ο άλλος παίζει 2-3+ χρόνια CSGO προφανώς δε περιμένει απ' το overwatch να μάθει fps μια που τ ανέφερα απ' ό,τι είδα δεν ήμουν ο μόνος που μπερδευόταν απ' το COD και όταν ψόφαγε πάταγε F και έβλεπες συνέχεια Understood. Understood. Understood. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ε καλά όταν ο άλλος παίζει 2-3+ χρόνια CSGO προφανώς δε περιμένει απ' το overwatch να μάθει fps μια που τ ανέφερα απ' ό,τι είδα δεν ήμουν ο μόνος που μπερδευόταν απ' το COD και όταν ψόφαγε πάταγε F και έβλεπες συνέχεια Understood. Understood. Understood. Καλα και εγω στις αρχες παταγα για Melee συνεχεια το G μην νομιζεις (βεβαια δεν ξερω απο που εχει κολλησει αυτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κι εγώ πάταγα το F συνέχεια λόγω συνήθειας από το Call of Duty 2 που παίζουμε με τους κολλητούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
white20dark Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Με preorder ποιο μαγαζι ειναι πιο "σωστο" ? Λεω να το κανω απο Πλαισιο. (κωδικό για noire widomaker skin πως τον στελνουνε ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 την blackwidow noire την έχω δει και σε κωδικό άρα θα παίξει πολύ. βέβαια νομίζω ότι την παίρνουν όλοι όσοι κάνουν το pre order / το αγοράσουν στο launch ή μερικες μέρες μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Με preorder ποιο μαγαζι ειναι πιο "σωστο" ? Λεω να το κανω απο Πλαισιο. (κωδικό για noire widomaker skin πως τον στελνουνε ?) δεν συμφερει απο το πλαισιο , παρε απο το seven η καποιο μαγαζι απο to σκρουτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 δεν συμφερει απο το πλαισιο , παρε απο το seven η καποιο μαγαζι απο to σκρουτζ. Aπο πλευρας επιπλεον πραγματων αυτη συμφερει περισσοτερο https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01BGL2W9S/ref=s9_simh_gw_g63_i1_r?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=EE4DMFT1J02MJYC4PAFX&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=867551827&pf_rd_i=desktop Βασικα τωρα που το ανεφερα μιας και σκεφτομαι και εγω να το παρω απο εκει το παιχνιδι,υπαρχει καμια τρελη πιθανοτητα να εχω θεμα με τον κωδικο του παιχνιδιου???Δεν εχω αγορασει ποτε απο Αγγλικο amazon και δεν ξερω(απο Γαλλικο εχω παρει για ps4 και δεν ειχε θεμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις