basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η ανα δεν ηθελε 70dmg,ο mcree κανει τοσο. Ηθελε λιγοτερη μερσυ. Ευπρόσδεκτη αλλαγη αλλα η μερσυ αποφασιζει ποιος χιλ θα παίξει. Το νερφ της ασφαλως τα αλλαζει ολα. Δεν μου αρεσει το move speed καθόλου ομως, ουσιαστικα θέλουν το ρεζ να ειναι μονο στην ουλτι και μονο εφόσον εισαι εκτος μαχης. Δεν ειναι κακο αλλα η μερσυ απο diamond και πανω ειναι τρολλ πικ πλεον. 2
Salahudin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αραγε θα κανει ρεσετ το καστιγκ αμα τρωει νταμαντζ
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η ανα δεν ηθελε 70dmg,ο mcree κανει τοσο. Ηθελε λιγοτερη μερσυ. Ευπρόσδεκτη αλλαγη αλλα η μερσυ αποφασιζει ποιος χιλ θα παίξει. Το νερφ της ασφαλως τα αλλαζει ολα. Δεν μου αρεσει το move speed καθόλου ομως, ουσιαστικα θέλουν το ρεζ να ειναι μονο στην ουλτι και μονο εφόσον εισαι εκτος μαχης. Δεν ειναι κακο αλλα η μερσυ απο diamond και πανω ειναι τρολλ πικ πλεον. η Ana δεν κανει headshots ομως.
Salahudin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 η Ana δεν κανει headshots ομως. Μη ξεχνατε οτι 70 η 80 δεν ειναι διαφορα. Αλλα απο 60 σε 70 ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιατι τα heroes με 200hp ειναι πλεον 3 shot αντι για 4. 2
Aruil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω (χωρίς να έχω διαβάσει αιτιολόγηση) ότι ο σκοπός τους είναι να της κάνουν καλύτερο το damage, αλλά χωρίς να επηρρεάσουν την αποτελεσματικότητα της ενάντια σε αυτούς που συνήθως την σκοτώνουν (Genji και Tracer που είναι ακόμα 3 shot). Αρχικά το damage της ήταν 80 και το αλλάξανε κυρίως για να μην τους κάνει 2-shot. Αν θυμάμαι καλά, είχαν πει πολλοί τότε ότι ήταν λίγο υπερβολική κίνηση και θα έπρεπε να το πάνε καλύτερα στο 70.
Agon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 2-0 φυσικα μετα τις 10 το βραδυ... για να δουμε πως θα πανε τα υπολοιπα 8. και καταφερα να παιξω με σοβαρες ομαδες με τανκ και χιλ! 1
Xvipes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 αυτο που συμβαινει με το OW ειναι πραγματικη κωμωδια. I second that. Γενικά οι τόσο δραστικές αλλαγές σε ήρωες δείχνουν ότι δε ξέρουν τι κάνουν οπότε είναι λες και παίζουμε ακόμα σε beta φάση. Θέλουν να λέγονται σοβαροί αλλά δε μπορεί κάποιος να τους πάρει στα σοβαρά όταν κάνουν μηνιαία τέτοιες κινήσεις λες και είναι trial and error η φάση. Νομίζω ο Jeff το έχει δει το παιχνιδάκι του και κάνει ότι γουστάρει εκεί μέσα και οι devs απλά υπακούν. Κρίμα γιατί ίσως στα χέρια μιας άλλη εταιρίας να βλέπαμε ένα esport διαμάντι. 1
Edel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 5-5 sta placements και με έβγαλε 2752, έκανα ένα σερί καλό μετά και τώρα βρίσκομαι καριρ χάι 2905, έφτασα κοντά στο στόχο της σεζόν σε 3 ώρες Θετικό ξεκίνημα. Αυτοί που παίζουν dps σε αυτά τα ρανκ είναι μεγάλοι φονιάδες. Ο Μακρι σε gold δε χρησιμοποιείται από κανέναν σωστά, είναι άχρηστος στη σύνθεση. Σε high plat και πάνω ο Μακρι είναι λες και βλέπεις καινούριο χαρακτήρα. Κάνουν απίστευτη σωστή χρήση του, ειδικά με το positioning στο special. To junkertown είναι κατ εμε ο δυσκολότερος χάρτης του παιχνιού. Μια τεράστια αλάνα που δε ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Γίνεται πανηγύρι ολκής. Άντε, καλή 7η σεζόν να χουμε 1
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ο Μακρι σε gold δε χρησιμοποιείται από κανέναν σωστά, είναι άχρηστος στη σύνθεση. Σε high plat και πάνω ο Μακρι είναι λες και βλέπεις καινούριο χαρακτήρα. Κάνουν απίστευτη σωστή χρήση του, ειδικά με το positioning στο special. Τα χουμε ξαναπει,οταν παιζεις σε κονσολα ετσι ειναι. Ο μεγαλυτερος εχθρος σου ειναι η ιδια η κονσολα(ping του σαπιου wi fi του playstation και controller με τραγικες σκανδαλες και χειρισμο),και μιλαω εχοντας παιξει φετος Battlefield 1,Overwatch,Doom και call of duty IW online. Μονο στο τελευταιο βολευει καπως λογω και του απλοικου gameplay/μικρων χαρτων. Στο Overwatch και Battlefield σκεψου οτι ειχα κοντα 85-90ping και στο pc εχω 50.
Edel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Που κολλάει το ping και το wifi και η κονσόλα? Δε κατάλαβες μάλλον τι έγραψα
suffocater Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Το ξεφτιλικι ξεκίνησε,οπως υποσχέθηκα στον εαυτο μου Χανζο main, 2/8 τα placement (w/l),2910 rating.2500,here i come 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις