Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω αυτες τις αλλαγες θα της κρατησουν, αλλα επειδη γινεται τοσο ευκολο πλεον να την φας στο ρεζ της, το succesful  ρεζ frequency  θα πεσει δραστικα. Δηλαδη εαν δουμε οτι on average στα 100 ρεζ, τα 10 γινεονται επιτυχως, θα πρεπει τουλαχιστον να μειωθει ελαφρως to CD. 

• Like 1
Δημοσ.

2 στα 2 οι προβλέψεις μου.

Cast time 1.75sec και 75% movement speed upon rez. Valkyrie rez 0sec cast time.

Ana dmg 70hp

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759330227?page=1

ειμαι σιγουρος η Sombra θα προλαβαινει να το χακαρει στα 0.25s οταν βγαινει απο stealth.  :-D

επισης το rez εξακολουθει να ειναι διπλο και ακαριαιο στο ult της.

μιση λυση δωσανε και παλι θα ειναι must pick.

Δημοσ.

Αυτό που δε κατάλαβα είναι, τι σημαίνει το 75% movement speed upon rez. Ότι το πρώτο πέταγμα μετά το ρεζ θα ναι σε ρυθμό χελώνας?

Δημοσ.

οχι, η Mercy θα κινειται πιο αργα ενω κανει casting το rez.

στην ουσια το ιδιο το rez δεν εγινε νερφ, απλως τωρα η αντιπαλη ομαδα εχει μεγαλυτερη ευκαιρια να διακοπτει το rez.

δεν ξερω, εμενα μου φαινεται κακη λυση.

ειτε η Mercy θα γινει target practice για τους αντιπαλους, ειτε το impact των rez θα παραμεινει το ιδιο.

το barrier του Winston εχει πλεον μετρητη

c0NLvhN.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η Mercy θα ειναι πλεον ευκολος στοχος και μονο στην σκεψη να παει να κανει rez... για να δουμε πως θα παει στο Live ομως γιατι ολα τα αλλα ειναι απλως θεωριες

Δημοσ.

O Winston την σκότωνε που τη σκότωνε, τώρα με το κάστινγ τάιμ και την "αργοπορία" θα ναι σχεδόν έτοιμο κιλλ από τη μαϊμού.

• Like 2
Δημοσ.

ισως το κανανε ετσι για να ανεβει το pickrate των αλλων heals. τωρα θα θελεις ενα δευτερο heal για να χηλαρει την Mercy ενω κανει το rez της.  :-D

σαλατα τα εχουν κανει.

Δημοσ.

μα ποιος σου ειπε οτι δεν χαιρομαι; ειδικα οταν βλεπω τους devs ενος AAA e-sports τιτλου, να μην ξερουν που τους πανε τα τεσσερα.

εδω φερανε πισω το damage της Ana, ενω απο την αρχη οι παικτες φωναζανε οτι το damage nerf παραηταν σκληρο. επρεπε ομως να περασουν μηνες για να πεισθει η ομαδα του Jeff για το λαθος τους.

αυτο που συμβαινει με το OW ειναι πραγματικη κωμωδια.  :-D

Δημοσ.

εσενα να παρουν για dev ...να τους βουλιαξεις την ιδια μερα. 

Κλασσικη εικονα Νεοελληναρα. ξερει τα παντα, δεν φταιει ποτε αυτος-μονο οι αλλοι και γκρινιαζει για ολα. σορρυ για το οφτοπικ αλλα πιστευω να βλεπετε γιατι τον κραζω και γινομαι κακος! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί που δεν χαίρονται ειναι όσοι ανεβαίνουν με μερσυ μόνο, κανονικά το res πρέπει να πάρει δρόμο, ίσως πρεπει και να μπαφαρουν τους υπόλοιπους και να φτάσουν το heal της, η Άννα επιτέλους θα ναι αυτή που ητανε, απορώ και εγώ φταίω αργησανε

• Like 1
Δημοσ.

εσενα να παρουν για dev ...να τους βουλιαξεις την ιδια μερα. 

Κλασσικη εικονα Νεοελληναρα. ξερει τα παντα, δεν φταιει ποτε αυτος-μονο οι αλλοι και γκρινιαζει για ολα. σορρυ για το οφτοπικ αλλα πιστευω να βλεπετε γιατι τον κραζω και γινομαι κακος! 

ναι, εγω φταιω που κανανε ενα αχρειαστο rework στην Mercy, μετατρεψανε ενα game changing ultimate σε 30s ability, και ειμαστε τωρα στο 3ο της νερφ μετα το rework.

κατα τα αλλα η ομαδα του Jeff ειναι ευχαριστημενη με την τωρινη θεση της στο παιχνιδι.  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...