Agon Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ας ελπισουμε να παω platinum... οτι παραπανω ευπροσδεκτο! 1
basilis_k6 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 με κάθε επιψύλαξη το event λήγει στις 2 το πρωι στις 2/11 για Ελλάδα 1
sistah Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 1η Νοεμβριου λεει αλλα τι ωρα ομως?Λεω τελευταια μερα σημερα υπο την εννοια οτι εκανε και reset το arcade να μην το αφησει κανεις τελευταια στιγμη,αλλιως ισχυει οτι αυριο ειναι η πραγματικη τελευταια μερα. Συνηθως καλυπτει το μεγαλυτερο μερος της ημερας η ημερομηνια του end date και τις περισσοτερες φορες για εμας ειναι αλλη μιση extra μερα. Καλα κανεις και υπενθυμιζεις να συντομευουμε τις αγορες αλλα οχι και τελευταια μερα η 31η! καλυτερα να αγορασετε οτι σκιν θελετε σημερα. μην περιμενετε αυριο, γιατι συνηθως η ωρα που ληγει το εβεντ δεν ειναι σταθερη. ηδη αρκετοι την πατησανε στο προηγουμενο, επειδη στο προ-προηγουμενο η ωρα ληξης ειχε καθυστερησει. Δεν ειναι συχνο το φαινομενο να αλλαζουν το timeframe, οπως δεν το κανουν και στα ptr releases, ετσι και στα events. Το extend που ειχε γινει μια φορα ηταν λογω λαθους οπου και αναγκαστηκαν να δωσουν παραταση.
basilis_k6 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 χαμός στο forum της blizz. ο jeff δηλώνει πως ο genji δεν θα φάει νερφ, η μερσυ αλλάζει ήδη και το ρεζ τρωει νερφακι, η ανα παιρνει dmg (70hp κατα πάσα πιθανότητα) και άλλα πολλά. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759240215?page=13 2
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Συνηθως καλυπτει το μεγαλυτερο μερος της ημερας η ημερομηνια του end date και τις περισσοτερες φορες για εμας ειναι αλλη μιση extra μερα. Καλα κανεις και υπενθυμιζεις να συντομευουμε τις αγορες αλλα οχι και τελευταια μερα η 31η! Δεν ειναι συχνο το φαινομενο να αλλαζουν το timeframe, οπως δεν το κανουν και στα ptr releases, ετσι και στα events. Το extend που ειχε γινει μια φορα ηταν λογω λαθους οπου και αναγκαστηκαν να δωσουν παραταση. το εχουν ξανακανει και παλιοτερα, οταν οι παικτες γκρινιαζανε οτι δεν προλαβανε τα παρουν τα σκινς. καλυτερα να παιρνεις τα σκινς μεχρι και το μεσημερι της ημερας που ληγει το εβεντ, παρα να το αφηνεις τελευταια στιγμη για καθε ενδεχομενο. χαμός στο forum της blizz. ο jeff δηλώνει πως ο genji δεν θα φάει νερφ, η μερσυ αλλάζει ήδη και το ρεζ τρωει νερφακι, η ανα παιρνει dmg (70hp κατα πάσα πιθανότητα) και άλλα πολλά. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759240215?page=13 In the meantime, if he's deflecting, don't shoot at him εχουν συνειδητοποιησει οτι προκειται για AAA e-sports παιχνιδι; οτι το hitbox του deflect ειναι σπασμενο; ακομη και απο πισω να του ριξεις θα κανει deflect? και αντι να το φτιαξουν, σου λενε μη του ριχνεις; οοοοκ. να μην φανουν εκπληκτοι οταν πατωσει το League. What would be more helpful than "what about Doomfist" would be a post clearly telling us what is wrong with Doomfist. If there are bugs that you're aware of, list them out (with reproducible steps if possible) and we'll take a look. Or if you think certain abilities are underpowered, let us know which ones feel off to you. But posts that say "what about doomfist (or insert YOUR hero here)" aren't super helpful to us. και το δουλεμα απο τον Jeff συνεχιζεται κανονικα. I forget exactly what number Geoff set it to but I think it was 70. για μια ακομη φορα αποδεικνυεται η εξαιρετικη δουλεια που κανει ο Geoff στο balancing του παιχνιδιου...
KilliK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ποια σκινς πηρατε μαγκες;; ολα τα legendary του φετινου και καποια epic απο το περσινο.
jmirko15 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ποια σκινς πηρατε μαγκες;; Εγώ μπήκα μόνο σήμερα και με 5 κουτάκια Mccree + Symmetra και πήρα και Reaper/Reinhardt/Ana περσινά.
GjokerR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μπήκα μόνο σήμερα και με 5 κουτάκια Mccree + Symmetra και πήρα και Reaper/Reinhardt/Ana περσινά. Εγώ με 5-6 κουτάκια στο event είδα μόνο 2 voice lines
jmirko15 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Εγώ με 5-6 κουτάκια στο event είδα μόνο 2 voice lines :/ Εγώ με άλλο 1 κουτάκι τώρα Symmetra περσινή. Χμμ 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 2 στα 2 οι προβλέψεις μου. Cast time 1.75sec και 75% movement speed upon rez. Valkyrie rez 0sec cast time. Ana dmg 70hp https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759330227?page=1 3
Salahudin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 2 στα 2 οι προβλέψεις μου. Cast time 1.75sec και 75% movement speed upon rez. Valkyrie rez 0sec cast time. Ana dmg 70hp https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759330227?page=1 WTF, οκ to cast time, αλλα 75% λιγοτερο movement speed ελεος. το καλυτερο stun το κανει πανω της η mercy πλεον. ειπαμε νερφ αλλα το γαμησαν τωρα. Δεν γκρινιαζω συχνα για αλλαγες αλλα αυτο το νερφ τωρα ειναι " Παιδια θα κανω ρεζ, θα ειμαι stunned για 1,75 δευτερολεπτα, ελατε να με φατε Widow party 2
Edel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι νερφάρισμα. Τέρμα τα κασκαντερ ρεζ. Με 1,75σεκ ένας απλός λούσιο με σπρώξιμο το κόβει. Αλλάζει πολύ αν το κρατήσουν έτσι ο πράγμα. Ειδικά σε diamond και πάνω θα το κόβουν συνέχεια, θα έχουν την εμπειρία να το κάνουν. Για να δούμε στη πράξη πως θα είναι... 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 2 στα 2 οι προβλέψεις μου. Cast time 1.75sec και 75% movement speed upon rez. Valkyrie rez 0sec cast time. Ana dmg 70hp https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20759330227?page=1 επιτελους να τελειωσει αυτο το αστειο με την mercy, στα τσακιδια λοιπον αν και περιμενα να το κανουν remove εντελως, για την αννα χρειαζοταν απο το νερφ της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις