KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 α δηλαδη μπορει να μπει και αυτη την Τριτη; για να δουμε. ισως το rez να γινεται με μισο health. παντως oτι και να ετοιμαζουν, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι το τελος... το original concept με την Mercy να τρεχει να μαζεψει τα soul orbs πριν τον Reaper, για να κανει rez, δεν ακουγεται πλεον και τοσο ασχημο...
Edel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα άλλαζαν οι ισορροπίες με μια κατάργηση του rez. Τι εννοώ. Ότι αν το κόψουν και η Μέρσι μείνει με το απλό της χιλ μόνο, αυτόματα θα υστερεί σε σχέση με όλους τους άλλους σαπόρτ. μιας και οι άλλοι κάνουν damage. Εδώ έχουμε έναν χαρακτήρα που δε βαράει καθόλου. Ο μοναδικός στο παιχνίδι. Άρα αυτόματα μπορεί να πάει και στα τάρταρα. Με με μία μη ύπαρξη του ρεζ, το όποιο ομολογουμένως είναι παντοδύναμο, ποιος εγγυάται ότι ξαφνικά το παιχνίδι δε θα γίνει απλά deathmatch ? Αφού όλοι θα ξέρουν ότι το ρεζ θα αγνοείται, γιουρούσια ποιος θα φάει τον άλλο με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε πικς σε τανκς μιας με τη Μέρσυ κομπάρουν τέλεια. Δε ξέρω αν γίνομαι απόλυτα κατανοητός στο σκεφτικό μου αλλά θέλει λεπτό χειρισμό η όλη αλλαγή. 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα άλλαζαν οι ισορροπίες με μια κατάργηση του rez. Τι εννοώ. Ότι αν το κόψουν και η Μέρσι μείνει με το απλό της χιλ μόνο, αυτόματα θα υστερεί σε σχέση με όλους τους άλλους σαπόρτ. μιας και οι άλλοι κάνουν damage. Εδώ έχουμε έναν χαρακτήρα που δε βαράει καθόλου. Ο μοναδικός στο παιχνίδι. Άρα αυτόματα μπορεί να πάει και στα τάρταρα. Με με μία μη ύπαρξη του ρεζ, το όποιο ομολογουμένως είναι παντοδύναμο, ποιος εγγυάται ότι ξαφνικά το παιχνίδι δε θα γίνει απλά deathmatch ? Αφού όλοι θα ξέρουν ότι το ρεζ θα αγνοείται, γιουρούσια ποιος θα φάει τον άλλο με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε πικς σε τανκς μιας με τη Μέρσυ κομπάρουν τέλεια. Δε ξέρω αν γίνομαι απόλυτα κατανοητός στο σκεφτικό μου αλλά θέλει λεπτό χειρισμό η όλη αλλαγή. τώρα η μέρσυ κάνει σχεδον οσο dmg κάνει και η ανα που για να χιλάρει δεν προλαβαινει να κάνει dmg. οι καλές μερσυ κάνουν πάρα πολύ dmg. 2
KilliK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 η Blizzard παει για την ποικιλια για να κρατησει το παιχνιδι ενδιαφερον, αλλα τι να την κανεις οταν οι επιλογες σου για νικη ειναι περιορισμενες; ειναι το ιδιο προβλημα που εχουν πολλοι ηρωες σε αυτο το παιχνιδι: γιατι να παρω Sombra, οταν θα εχω μεγαλυτερο impact με τον Soldier? γιατι να παρω Lucio, αφου η Mercy κανει την ιδια δουλεια πολυ καλυτερα; δεν νομιζω να μπορει να λυθει αυτο το προβλημα, και το μονο που θα εχουμε ειναι το μονιμο core roster των 10 ηρωων και οι υπολοιποι θα υπαρχουν μονο για την περιστασιακη τους χρησιμοτητα.
Salahudin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 η Blizzard παει για την ποικιλια για να κρατησει το παιχνιδι ενδιαφερον, αλλα τι να την κανεις οταν οι επιλογες σου για νικη ειναι περιορισμενες; ειναι το ιδιο προβλημα που εχουν πολλοι ηρωες σε αυτο το παιχνιδι: γιατι να παρω Sombra, οταν θα εχω μεγαλυτερο impact με τον Soldier? γιατι να παρω Lucio, αφου η Mercy κανει την ιδια δουλεια πολυ καλυτερα; δεν νομιζω να μπορει να λυθει αυτο το προβλημα, και το μονο που θα εχουμε ειναι το μονιμο core roster των 10 ηρωων και οι υπολοιποι θα υπαρχουν μονο για την περιστασιακη τους χρησιμοτητα. Γιατι Sombra και Soldier δεν εχουν τους ιδιους ρολους ; 2
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 γιατι ειπα πουθενα οτι εχουν διαφορετικο ρολο;
xaroulisx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Για μένα το μόνο που πρέπει να κάνουν στη Mercy είναι το res να πάει στην ulty της μόνο. Και να ξεκινάει με ένα και μετά από 10 ή 15 sec ή ανάλογα το πότε θα τελειώνει η ulty να έχει άλλο ένα. Δηλαδή να έχει 2 res μέσα στην ulty της, ένα όταν ξεκινάει και ένα προς το τέλος της. 1
Edel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Και έτσι οι καλοί παίχτες Μέρσυ θα επιβραβεύονται με περισσότερα rez από μέτριους ραντομάδες, δεν ακούγεται κακό. 1
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 δεν λυνει ομως το προβλημα του stalling.. κατα τα ψεματα, το rez ειναι game changer. η πρεπει να το αφαιρεσουν τελειως, η να αλλαξουν το mechanic του, πχ rez με λιγοτερο health, με casting time, κτλ. για μενα, δωστης μονο 5 charges για ολη την διαρκεια του καθε γυρου, και αστην να τα αξιοποιησει καταλληλως.
Edel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Όταν τα σπέσιαλ κάποιων μπορούν να σκοτώσουν μέχρι και 6 παίκτες δε βλέπω το κακό το σπέσιαλ ενός χίλερ να ναι 2 ρεζ. 1
Salahudin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 γιατι ειπα πουθενα οτι εχουν διαφορετικο ρολο; Διαβασες λαθος την ερωτηση μου, ηταν ρητορικηΔεν παιρνεις Sombra για να την παιξεις σαν pure dps. ειναι ενα πιο αδυναμο dps που σου δινει ομως αλλες δυνατοτητες για πραγματα που αδυνατει ο Soldier. με αλλα λογια κολλαει λιγο εδω το " if you judge a fish by it's ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid" Soldier δεν μπορει να σπασει chokes. Sombra δεν χρειαζεται να σπασει chokes. 1
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 αυτα που αναφερεις γινονται καλυτερα απο αλλους ηρωες, οπως Tracer η Genji. που δεν ειναι αδυναμα dps. επομενως, ξαναρωταω, γιατι να παρω Sombra; για πεισε μας.
xaroulisx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 δεν λυνει ομως το προβλημα του stalling.. κατα τα ψεματα, το rez ειναι game changer. η πρεπει να το αφαιρεσουν τελειως, η να αλλαξουν το mechanic του, πχ rez με λιγοτερο health, με casting time, κτλ. για μενα, δωστης μονο 5 charges για ολη την διαρκεια του καθε γυρου, και αστην να τα αξιοποιησει καταλληλως. Αν υπάρχει σωστό focus πάνω στη Mercy όλα λύνονται...έχω παίξει αρκετά game σαν Mercy που είχα dva και Winston ή Genji και Tracer συνέχεια πάνω μου..έτρεχα να σωθώ με αποτέλεσμα στα περισσότερα να μην μπορώ να κάνω σωστή δουλειά..βέβαια υπάρχουν και τα game που όσο focus και να μου κάνουν το νιώθει η ομάδα μου και με ξελασπώνει. 1
suffocater Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Eαν παιζει μονο Mercy και δεν εξασκει τους αλλους με τους οποιους ειναι καλος, ισως. Μην αποθαρρυνουμε ομως τον κοσμο να παιρνει healers οταν η ελλειψη τους ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα στο team structure! αυτο. 1
KilliK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αν υπάρχει σωστό focus πάνω στη Mercy όλα λύνονται...έχω παίξει αρκετά game σαν Mercy που είχα dva και Winston ή Genji και Tracer συνέχεια πάνω μου..έτρεχα να σωθώ με αποτέλεσμα στα περισσότερα να μην μπορώ να κάνω σωστή δουλειά..βέβαια υπάρχουν και τα game που όσο focus και να μου κάνουν το νιώθει η ομάδα μου και με ξελασπώνει. η αληθεια ειναι οτι τωρα που κυκλοφορει στα ανοιχτα πιο πολυ και της εχουν βγαλει το invincibility, ειναι πιο ευαλωτη. ισως και γιαυτο της επαναφερανε το slingshot dive. αλλα αν η ομαδα την προστατευει καλα και ειδικα οταν εχουν και δευτερο healer, δυσκολα πεφτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις