Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε δεν τους εκανες carry?

μέχρι ένας κουβαλιέται. παραπάνω δεν γινετε. Σε ένα απο τα ματς χθες ειχα μαζί μου έναν πρώην gm 4.4k. Κουβαλούσε εναν πρώην silver νυν plat. Ενώ ήταν πολύ καλός παιχτης, πραγματικά άλλο επίπεδο, είχαμε μαζί μας έναν ακόμη που δεν ήθελε να παιξει ουτε σωστό ήρωα ουτε φυσιολογικά. Χάσαμε προφανώς, για λίγο αλλα χάσαμε. Όλοι οι ρόλοι δεν καλύπτονται απο έναν παιχτη. Κάποια στιγμή είχα μαζι μου έναν gm dps που μας παρακάλαγε να τον χιλάρουμε για να κερδίσουμε. Δεν έπερνε χιλς, δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του. Άλλαξα σε ανα και τον έκανα ποκετ. ΤΑ ΜΑΜΗΣΕ ΟΛΑ. ναι ένας παιχτης μπορει να κουβαλήσει τους παντες αλλα θελει λίγο χωρο απο τανκ και λίγο χιλ. 

Επίσης είχα ενα άλλο 4στακ που για κάποιο λόγο (οι δυο ηταν diamond) αφήσανε τον πλατ φίλο τους να παιξει attack sym στην route66. Δεν φτάσαμε καν στο πρώτο check. 

• Like 2
Δημοσ.

O gm που σας κουβάλησε μόλις πήρες Άννα με ποιον έπαιζε? Tracer ή Genji ?

mcree, δοκίμασε tracer για να μήν έχει ανάγκη απο heal αλλα δεν του βγήκε. Εννοειτε πως έιχε πολλά elims αλλα όχι αρκετα για να μας κουβαλησει στη νική.

έχω παιξει και με έναν t500 genji μια φορά που κουβαλούσε έναν άλλο απο το gold. Αυτός δεν ήθελε τπτ, έβγαζε ulti κάθε φορά μετα το kill στη mercy και κατέβαζε άλλους 3. Πήρανε μαιμού και παλι έπαιζε μόνος του. Αυτό ήταν όμως στο 2800 αν θυμάμαι καλα. Στο 3+ ακόμα και τα gm smurf δυσκολέυονται αρκετες φορές. 

Δημοσ.
Πήρανε μαιμού και παλι έπαιζε μόνος του.

ε ναι, αφου αχρηστη ειναι η μαιμου απεναντι σε ενα καλο genji. γιαυτο και φωναζουν οτι παραειναι OP.

Δημοσ.

Εφτασα 3129 season high και career...αλλά επειδή υπάρχουν και τα κακά game και leaver έπεσα 2848 οπου έκλεισε η season.

Season 5 που έπαιξα στο τέλος είχα κλείσει στα 1990..

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι οι ρόλοι δεν καλύπτονται απο έναν παιχτη.

ναι ένας παιχτης μπορει να κουβαλήσει τους παντες αλλα θελει λίγο χωρο απο τανκ και λίγο χιλ

Πολυ σημαντικη και σωστη επισημανση!

Οσο καλος και να εισαι, οση καλη διαθεση και να εχεις να κουβαλησεις, εαν δεν υπαρχουν τα βασικα ουτε ο gm δεν θα κανει carry.

ε ναι, αφου αχρηστη ειναι η μαιμου απεναντι σε ενα καλο genji. γιαυτο και φωναζουν οτι παραειναι OP.

Στην περιπτωση που αναφερει ο basilis, ηταν μια μαιμου ~2800 απεναντι σε top500 Genji.

Δεν φταιει η μαιμου, υπαρχει ενα τεραστιο gap που θα καταστησει την μαιμου αχρηστη.

πετα κι'αλλο τυρακι

• Like 3
Δημοσ.

Εφτασα 3129 season high και career...αλλά επειδή υπάρχουν και τα κακά game και leaver έπεσα 2848 οπου έκλεισε η season.

Season 5 που έπαιξα στο τέλος είχα κλείσει στα 1990..

Εσύ είσαι δικός μου. από τη μια σεζόν στα χαμηλά πήγες στα άνω κλιμάκια στην επόμενη, γι αυτό συμπαραστέκεσαι με like στο πόνο που έγραφα δυο μήνες τώρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Στην περιπτωση που αναφερει ο basilis, ηταν μια μαιμου ~2800 απεναντι σε top500 Genji.

Δεν φταιει η μαιμου, υπαρχει ενα τεραστιο gap που θα καταστησει την μαιμου αχρηστη.

διχτυα απλωσα να δω τι ψαρια θα πιασω. δεν απογοητευσες ως συνηθως.  B)

keep it up, pro.

Πολυ σημαντικη και σωστη επισημανση!

Οσο καλος και να εισαι, οση καλη διαθεση και να εχεις να κουβαλησεις, εαν δεν υπαρχουν τα βασικα ουτε ο gm δεν θα κανει carry.

περιεργο. τοσο καιρο ακουγα "dont blame the others, git gud to climb". τωρα ειναι "team needs the basics" ;   :rolleyes: 

η 7η σεζον ποτε ξεκιναει;

Δημοσ.

Θα ειχα ολη την καλη διαθεση να σου απαντησω εαν ενδιαφεροσουν πραγματικα να ακουσεις αλλα επειδη
ολοι μας εχουμε καταλαβει το pattern σου "πεταω μια τρολλια-τους αφηνω να τσακωνονται-αμα εχουν δικιο την κοπαναω",
λεω να κανω skip αυτη τη φορα.  :-)

• Like 2
Δημοσ.

εγω ακουω, μην αγχωνεσαι, ακουω ακομη και εσενα. αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι πρεπει να μου αρεσει και το attitude σου.

τεσπα, αστο αυτο, μην χαλαμε το θεμα. 

7η σεζον. ποτε ξεκιναει;

Δημοσ.

παντως επειδη πλέον θα παιξω λίγο πολύ στο 3κ και πάνω πρέπει να μείνω με 2-3 χαρακτηρες. Δεν γίνετε να αποδώσεις σωστα με 6-8 χαρακτηρες δυστυχως. Φοβάμαι οτι πρεπει να παρατησω την tracer. Στο πλατ ήταν καλα αλλα στο diamond δεν τραβάω. Θέλει πολύ πολύ εξασκηση και ακόμη κάνω βασικά λάθη όπως recall με 80hp, μισο γεμιστηρα απο αποσταση που δεν κανω dmg, βαράω τανκ που ειναι διπλα στη μερσυ τους και τετοια. Δυστυχως μέχρι να φύγει ο καρκινος της μερσυ δεν μπορω να παιξω χιλ οπότε s7 παω zarya, rein, mcree και μόνο αν είναι απολύτως απαραιτητο θα παιξω κάτι διαφορετικο. 

Δημοσ.

φοβαμαι οτι για ολη τη σεζον, θα φαμε στην μαπα την Μερσυ οπως ειναι τωρα.

μέσα στην εβδομαδα θα μπει στο ptr η κατευθειαν live το νερφ. Δεν μπορεί να μείνει άλλο έτσι αλλα δεν νομίζω οτι ξέρουν και τι να κάνουν. Ζούμε το έργο σε επανάληψη όπως με τον hog. Απλά εδω ειναι τελείως broken η κατάσταση και έχει καταντήσει γελοιο. Υποθέτω οτι το rez θα πάει σε cast time η σε μεγαλύτερο cd ή απλα δεν θα κάνει ποτε reset. εγώ παντως θα το άφηνα έτσι αλλα θα της έκοβα το heal αρκετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...