Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το rank με την οποια εκλεισες την σεζον παιρνεις αμοιβη, οχι το ψηλοτερο.

όχι είναι δια στόματος blizz το υψηλότερο. 

ο junk θα αργήσει να αλλάξει και ίσως να μην αλλάξει και ποτέ. Δέν ειναι ουτε roadhog ούτε mercy. Είναι επίπεδο genji βασικα.

Δημοσ.

Καλά, χτες βράδυ εγιναν πραγματάκια, και έκανα ένα φοβερό σερί με Μέρσι 8-3-1, με παοτέλεσμα να φτάσω 2841.... Η φιλοδοξία του Diamond δεν είναι πλέον τόσο μακρυά, πιστεύω την άλλη σεζόν θα φτάσω! Σκαρφάλωσα απίστευτα γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα, ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω! Δε ξέρω αν βελτιώθηκα εγώ τόσο ή είχα καλά ματς μέικινγκς. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, χτες βράδυ εγιναν πραγματάκια, και έκανα ένα φοβερό σερί με Μέρσι 8-3-1, με παοτέλεσμα να φτάσω 2841.... Η φιλοδοξία του Diamond δεν είναι πλέον τόσο μακρυά, πιστεύω την άλλη σεζόν θα φτάσω! Σκαρφάλωσα απίστευτα γρήγορα μέσα σε μια βδομάδα, ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω! Δε ξέρω αν βελτιώθηκα εγώ τόσο ή είχα καλά ματς μέικινγκς. 

μην παίζεις μερσυ. δεν προσφέρει κάτι, μόλις αλλάξεις χαρακτηρα η μόλις φαει νερφ θα πας στο bronze. Η μερσυ θα σε σκουριάσει, ωραιο το ow easy mode αλλα όχι για πάνω απο 2 παιχνίδια την ημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

μην παίζεις μερσυ. δεν προσφέρει κάτι, μόλις αλλάξεις χαρακτηρα η μόλις φαει νερφ θα πας στο bronze. Η μερσυ θα σε σκουριάσει, ωραιο το ow easy mode αλλα όχι για πάνω απο 2 παιχνίδια την ημέρα.

Με έχει προβληματίσει και μένα αρκετά αυτό που λες, γιατί είπα να πάιξω Ρίπερ και πάτωσα και ξαναπήρα μέρσυ και ανέβηκα.

Γλυκάθηκα από τη δόξα, εφήμερη μεν ίσως, αλλά δόξα :P

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτό που λέει ο Χαρούλης. Δε διαλέγουν Μέρσυ. Με τίποτα. Στο γκολντ δεν είχε τόσους dps όσο στο πλάτινουμ. Και μιλάμε πλέον για χάι πλάτινουμ πλέον. Γκέντζι Μακρι Τρέισερ είτε επίθεση είτε άμυνα.

• Like 1
Δημοσ.

γιαυτο δεν την ακουμπάω. γράφω κιόλας οτι δεν έχω ιδέα απο μερσυ αλλα άμα θέλετε να χάσετε την παιρνω. τελικα βγαινουμε χωρις μερσυ και σε ένα λεπτό κάποιος θα την πάρει. το 2750-2999 ειναι φουλ dps.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως δε τη λες και ίζι γουέι. Θέλει και σκιλ και φουλ αντίληψη και κρίση πλέον για πότε θα πατήσεις ουλτι, πότε θα κάνεις ρεζ. Συν φουλ εγρήγορση για να πετάς από δω και από κει. Πλέον την απολαμβάνω πάρα πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Eαν παιζει μονο Mercy και δεν εξασκει τους αλλους με τους οποιους ειναι καλος, ισως.

Μην αποθαρρυνουμε ομως τον κοσμο να παιρνει healers οταν η ελλειψη τους ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα στο team structure!  :fear:

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως αναγκασα σημερα εναν φιλο μου πρωταρη στο comp να παρει Mercy, παρολο που δεν την ηθελε, και ξεκινησαμε να κερδιζουμε.  :devil:

Δημοσ.

Έκανα τα placements μου. Με έβγαλε 2905 και έκανα άλλη μια νίκη και πήγα 2929 που είναι το career high μου.

Έκανα ένα διάλλειμα και είπα να συνεχίσω λίγο ακόμα μπας και πιάσω diamond. Δυστυχώς στα 2 επόμενα παιχνίδια ο ίδιο τύπος ξεφύσαγε και ωρυότανε στο μικρόφωνο και έτσι χάσαμε. Κρίμα και έπαιζα τόσο καλά ως Rein.

Τελικό score 2878 https://www.overbuff.com/players/pc/Zangos-2981

Τελικά καλά λένε οτι στα όρια κάθε rank είναι όλοι οι toxic μαζεμένοι αλλά φταίω και εγώ που πορώθηκα λίγο. Όσο το είχα γραμμένο στα placements δεν με ένοιαζε τίποτα, τώρα επηρεάστηκα γιατί δεν πήγα για λίγο.

Δημοσ.

3,1k season high και με κάτι ΤΡΑΓΙΚΑ παιχνίδια ελέω matchmaking ο ένας έμεινε στο 3050 και ο άλλος στο 2950. Εκτός απο leavers που μου φάγανε 3 παιχνίδια είχαμε και unranked νουμπια. Μέχρι και 4αδα με 2 unranked παιχτες μου εδωσε χθες, και οι δύο δεν ειχαν παιξει comp απο την s4.... Δεν ειδα το point σε κανένα απο τους 2 γρήγορους γύρους της lijiang. Πολύ throw, πολύ βλακεία αλλα δεν έχω παράπονο γιατι έκανα καλό ανέβασμα μεσα σε δύο μερες και στους δυο, απλα δεν σταμάτησα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...