Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται ότι είμαι υπερ του απόλυτου optimization και max framerate και reduce Input lag, και mouse / mousepad και 144 hz monitor ktl,

Aπό την άλλη στο βιντεο μας συγκρίνει το SIM 14 ms με το απόλυτο optimization, με κάτι 20 ms παραπάνω, και διερωτώμαι πως ένας  Χ streamer χρησιμοποιεί δεν ξέρω γω πόσο από την γραμμή για upload, έχει NVIDIA overlay και ένα μάτσο παπαριες να τρέχουνε παίζει με κάνα lag / input lag 40-70ms και πάλι παίζει με 60% accuracy και 15% headshot accruacy. Μήπως πάμε πολύ μακρυά?

απο άλλο pc στριμαρουν.

Δημοσ.

Εννοείται ότι είμαι υπερ του απόλυτου optimization και max framerate και reduce Input lag, και mouse / mousepad και 144 hz monitor ktl,

Aπό την άλλη στο βιντεο μας συγκρίνει το SIM 14 ms με το απόλυτο optimization, με κάτι 20 ms παραπάνω, και διερωτώμαι πως ένας  Χ streamer χρησιμοποιεί δεν ξέρω γω πόσο από την γραμμή για upload, έχει NVIDIA overlay και ένα μάτσο παπαριες να τρέχουνε παίζει με κάνα lag / input lag 40-70ms και πάλι παίζει με 60% accuracy και 15% headshot accruacy. Μήπως πάμε πολύ μακρυά?

Tα παραπανω ειναι simple tweaks χωρις κοπο. 1,2,3 και ηδη εχει ανεβει το quality σε αποκριση και fps.

Ουτε καν κονσολα δεν χρειαζεται να ανοιξεις, ουτε και να διαβασεις tutorials.

Kατα τα αλλα οπως ειπαν παραπανω, οι regular streamers εχουν δευτερο pc απο το οποιο streamαρουν, καθως παιζουν απο το αλλο.

Επιπλεον, χρησιμοποιουν το μισο bandwidth του upload οποτε δεν υπαρχει latency ή packet loss και τελος, με ενα pc 2 χρονων μπορεις να κανεις ανετα stream στα 720p με high settings χωρις να χασεις fps αρα και input lag.

Η διαφορα του input lag off streaming θα ειναι αρκετα μικρη για να επηρεασει τοσο πολυ το accuracy.

Δημοσ.

Το μεγαλυτερο input lag ειστε εσεις anyway.. :P

Στο ow μη σας νοιαζει τοσο, δεν εχει tiny hitboxes ουτε peeker's advantage.

• Like 1
Δημοσ.
Kατα τα αλλα οπως ειπαν παραπανω, οι regular streamers εχουν δευτερο pc απο το οποιο streamαρουν, καθως παιζουν απο το αλλο.

εχουν και δευτερη γραμμη;

Δημοσ.

εχουν και δευτερη γραμμη;

Όταν έχουν οπτικές ή 100mbps up/down δε χρειάζονται δεύτερη γραμμή. Π.χ ένας Ολλανδός streamer που βλέπω έχει 15 ms ping και κάνει stream σε 1080p 60fps. 

Παρεμπιπτόντως πλατεία Βικτωρίας εγκαθιστούν οπτικές ίνες. Δουλεύουν νυχθημερόν. Ποιος πάροχος βάζει δεν ξέρω. Υποθέτω Wind που διαφημίζει. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα κρασάρει όλη την ώρα με το pc της υπογραφής; Ξεκίνησε να το κάνει τον τελευταίο μήνα, τι παίζει;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα κρασάρει όλη την ώρα με το pc της υπογραφής; Ξεκίνησε να το κάνει τον τελευταίο μήνα, τι παίζει;

Δεν ξερω αν 1.5χρονο τωρα εχω φαει ενα κρασαρισμα ,αρα δεν μπορω να σου πω.

Δημοσ.

3-4 μήνες που παίζω δεν μου έχει κρασάρει ποτέ..το μόνο που κάνει καμιά φορά ξεκινάει το παιχνίδι σε windowed mode και πρέπει να το βάλω fullscreen πάλι.

Δημοσ.

Τί σου βγάζει όταν κρασάρει;

Δημοσ.

Ε, ιστορίες για το game γράφω και παρατηρήσεις, που όσοι παίζουν τις καταλαβαίνουν.

Ωραια αφου θες λοιπον να γραφονται ιστοριες παρε μια φρεσκια πρωι πρωι.

low platinum ranked σημερα το πρωι Ilios(με το πηγαδι)εχουμε το point παρει ανετα,αλλα εχουμε kamikazi reinhart ο οποιος φευγει απο το point και παει να καμπερωθει εξω απο το spawn point των αντιπαλων. Τον ακολουθουν και αλλοι 2 απο την ομαδα με αποτελεσμα να ψοφησουν και να χασουμε τον γυρο,αφου τους ειχα ηδη γραψει στο chat να μην φευγουν απο το point.

Μετα ειδα οτι ειχαν μπει 4αδα.

Επομενος γυρος παλι τα ιδια.Ο Reinhart να χωνεται(κλασσικα spam το ''i need healing'')να ψοφαει μαζι με τους αλλους(εγω παλι να γραφω στο chat να μην χωνονται) και απο εκει που εχεις ενα παιχνιδι που λες σχεδον ευκολη νικη ,να το κανουν throw χωρις λογο και να το χανω το παιχνιδι.

Μετα για ποιο λογο να μπω στο voice chat(που ειχε γραφτει πιο παλια),για να τους κατεβασω καντιλια?

Ειναι που κατα τα αλλα στο τελος της season υποτιθεται παιζει καλυτερα ο κοσμος για να ανεβει,ας γελασω :lol: :lol:

• Like 4
Δημοσ.

Fulgore αυτά γίνονται ακόμα και αρχές diamond που βρίσκομαι εδώ και 4-5 μέρες.....είναι κάτι παιχνίδια που αναρωτιέσαι τι κάνουν αυτοί εδώ πάνω.... :mad:

• Like 1
Δημοσ.

πριν μια βδομάδα με gold έπαιζα, πλέον ανέβηκα και με βάζει με low diamond. Θα βάλω τα κλάμαta από τη συγκίνηση. Το παιχνίδι έχει άγρια ομορφιά πλέον, πολύ ξύλο, τρελές ταχύτητες, δε μπορώ να φανταστώ καν τι γίνεται στα master/ grand master !!

• Like 1
Δημοσ.

Τί σου βγάζει όταν κρασάρει;

Your rendering device has been lost. Κάποιοι λένε ότι φταίνει οι drivers, εγώ που τους άλλαξα δεν είδα προκοπή. Θα δοκιμάσω να βάλω ακόμα πιο παλιούς, αυτούς που είχα τον Ιούλιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...