Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ε κραζει ο αλλος που δεν σκοτωνω τη phara απο το πρωτο λεπτο Στα λογια μου ερχεσαι
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Στα 2500-2600 εχω κολλησει. φανταζομαι παντου εχεις τους ξεροκεφαλους αντιδραστικους, «ε αφου δεν παιρνεις εσυ δεν παιρνω ουτε κι εγω» κατασταση Καλά ναι, εγωισμός κι Άγιος ο θεός. Χτες έκανα καρίρ χάι 2700, και μέχρι πριν μια βδομάδα βολόδερνα στο gold ανεβοκατεβαίνοντας σαν ασανσέρ στα τάρταρα. Νέα παρατήρηση, ενώ στο gold με Reaper θέριζα, σε αυτό το ρανκ τώρα έχω σοβαρό θέμα. Δε πιάνω με τίποτα τα νούμερα που είχα στην χαμηλότερη κατηγορία. Ειδικά σε πίστες τύπου Νεπάλ και Λιζιανγκ τάουερ 35-40 κιλλς ταρίφα τώρα έπεσα πολύ με αποτέλεσμα να μαι σχεδόν άχρηστος στην ομάδα.... Με προβλημάτισε πολύ αυτό.... Θα μου πεις πως έκανες τότε καριρ χάι.... Μέρσυ και Ζενυάτα 1
Agon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ενα κλικ πριν το gold... και παρατηρησα οτι το προβλημα ειναι οι ωρες... παιζω μετα τις 10 το βραδυ και τυχαινω λιγοτερα παιδακια και καθυστερημενους...6-0 ειμαι εως τωρα. ισως ετυχε αλλα θα το δοκιμασω και σημερα... 1
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και γω τα καλύτερά μου σερί τα κάνω βράδυ, γι αυτό έρχομαι ζόμπι το πρωί στο γραφείο, καλή ώρα τώρα που σου απαντάω 3
Salahudin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλά ναι, εγωισμός κι Άγιος ο θεός. Χτες έκανα καρίρ χάι 2700, και μέχρι πριν μια βδομάδα βολόδερνα στο gold ανεβοκατεβαίνοντας σαν ασανσέρ στα τάρταρα. Νέα παρατήρηση, ενώ στο gold με Reaper θέριζα, σε αυτό το ρανκ τώρα έχω σοβαρό θέμα. Δε πιάνω με τίποτα τα νούμερα που είχα στην χαμηλότερη κατηγορία. Ειδικά σε πίστες τύπου Νεπάλ και Λιζιανγκ τάουερ 35-40 κιλλς ταρίφα τώρα έπεσα πολύ με αποτέλεσμα να μαι σχεδόν άχρηστος στην ομάδα.... Με προβλημάτισε πολύ αυτό.... Θα μου πεις πως έκανες τότε καριρ χάι.... Μέρσυ και Ζενυάτα Απο αυτο το ρανκ και πανω λειτουργεις διαφορετικα. Υπαρχουν picks που πανε καλυτερα σε καποιους χαρτες απο αλλους - αυτο το ξερουμε ολοι - low plat και πανω ομως πρεπει να αλλαζεις οχι μονο ανα map αλλα και ανα map section αναλογα που βρισκεσαι. Ακομα περισσοτερο εαν παιζεις DPS. Ενα δικο μου παραδειγμα μιας και ανεφερες Reaper: στο Junkertown Defense παιζω Reaper - Soldier - Reaper. Στο πρωτο κι τριτο point εχει πολλα close quarters και flanks που μπορεις να κανεις, ενω στο το δευτερο point εχει πολυ high ground που μπορεις να εκμεταλλευτεις ως Soldier.Δεν ειναι βεβαια νομος αλλα συνηθως βγαινω με minimum 35 elims. 3
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και γω τα καλύτερά μου σερί τα κάνω βράδυ, γι αυτό έρχομαι ζόμπι το πρωί στο γραφείο, καλή ώρα τώρα που σου απαντάω Για μενα προσωπικα παντως κακως συγκρινεις την εκδοση για ps4 που παιζεις με αυτη του pc που γραφεις. Τελειως διαφορετικος κοσμος στην καθε πλευρα. Ουτε group chat υπαρχει,και ο χειρισμος ειναι για τα πανηγυρια(σε σχεση με το pc),και διαφορα σε οθονες δεν υπαρχει και παει λεγοντας. 2
KilliK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ouch https://www.youtube.com/watch?v=kZdHDsxykQ8&gl=CA
Edel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για μενα προσωπικα παντως κακως συγκρινεις την εκδοση για ps4 που παιζεις με αυτη του pc που γραφεις. Τελειως διαφορετικος κοσμος στην καθε πλευρα. Ουτε group chat υπαρχει,και ο χειρισμος ειναι για τα πανηγυρια(σε σχεση με το pc),και διαφορα σε οθονες δεν υπαρχει και παει λεγοντας. Ε, ιστορίες για το game γράφω και παρατηρήσεις, που όσοι παίζουν τις καταλαβαίνουν. Δε κάνω σύγκριση με τους παίκτες του pc αν είμαι καλύτερος ή όχι. Άσε που το θρεντ στο κονσολ σέξιο είναι νεκρό
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για μενα προσωπικα παντως κακως συγκρινεις την εκδοση για ps4 που παιζεις με αυτη του pc που γραφεις. Τελειως διαφορετικος κοσμος στην καθε πλευρα. Ουτε group chat υπαρχει,και ο χειρισμος ειναι για τα πανηγυρια(σε σχεση με το pc),και διαφορα σε οθονες δεν υπαρχει και παει λεγοντας. Ηθελα να το πω εδω και μερες.. Χωρις καμια προθεση να υποβαθμισω την ps4 version και τους παιχτες της αλλα ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα στο pc, εχεις ποσες μεταβλητες.
PunishedSnake Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως προς τους γνώστες: Επηρεάζει το framerate/frametime το hit accuracy/registration του παιχνιδιού πχ στην widow; Επειδή mainάρω widow,παρατήρησα πως όταν παίζω με το Chill κλειστό και κρατώντας 140-180 fps,παρόλο που παίζω σε 60hertz μόνιτορ,βελτιώνεται το accuracy μου, από όταν είναι το Chill ανοιχτό σε 60/100 range(καθαρά για λόγους θερμοκρασιών). Στην αρχή νόμιζα πως είναι placebo αλλά μετά σκέφτηκα πως μπορεί να παίζει κάτι με το game και το πώς αλληλεπιδρούν server/παίχτες/latency/frametimes όλα μαζί.
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ε, ιστορίες για το game γράφω και παρατηρήσεις Ε ενταξυ και εγω επαιξα ενα παιχνιδι ranked τωρα και ειχαμε στην ομαδα Pharah(defense Εichen)και τι πηραν οι αντιπαλοι που ηταν attack?Symmetra και φυσικα εχασαν ενταξυ τι να κανουμε συμβαινουν αυτα. Απλα η εκδοση των κονσολων ειναι σε γενικες γραμμες πολυ χειροτερη(και δεν ξερω και ποσο κοσμο εχει πλεον σε σχεση με του pc),αρα αν δεν παιρνει ο αλλος και τα αναλογα picks λογικο ειναι.
ADHD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως προς τους γνώστες: Επηρεάζει το framerate/frametime το hit accuracy/registration του παιχνιδιού πχ στην widow; Επειδή mainάρω widow,παρατήρησα πως όταν παίζω με το Chill κλειστό και κρατώντας 140-180 fps,παρόλο που παίζω σε 60hertz μόνιτορ,βελτιώνεται το accuracy μου, από όταν είναι το Chill ανοιχτό σε 60/100 range(καθαρά για λόγους θερμοκρασιών). Στην αρχή νόμιζα πως είναι placebo αλλά μετά σκέφτηκα πως μπορεί να παίζει κάτι με το game και το πώς αλληλεπιδρούν server/παίχτες/latency/frametimes όλα μαζί. Εχει native raw input το ow οποτε δεν θα πρεπει να εχεις θεμα και σε lower framerates αλλα καλυτερα βαλε το maximum stable που μπορεις. 1
joemod Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ---Delete--- Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2017 από joemod
sistah Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως προς τους γνώστες: Επηρεάζει το framerate/frametime το hit accuracy/registration του παιχνιδιού πχ στην widow; Επειδή mainάρω widow,παρατήρησα πως όταν παίζω με το Chill κλειστό και κρατώντας 140-180 fps,παρόλο που παίζω σε 60hertz μόνιτορ,βελτιώνεται το accuracy μου, από όταν είναι το Chill ανοιχτό σε 60/100 range(καθαρά για λόγους θερμοκρασιών). Στην αρχή νόμιζα πως είναι placebo αλλά μετά σκέφτηκα πως μπορεί να παίζει κάτι με το game και το πώς αλληλεπιδρούν server/παίχτες/latency/frametimes όλα μαζί. Παραθετω αυτο που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο: Να προσθεσω οτι διαβαζοντας περι fps και input lag, το πιο impactful setting ειναι η βελτιωση του SIM (input lag). Κατα γενικη ομολογια οταν ριχνουν το νουμερο στο ιδεατο 6-9 ms, παρατηρουν σημαντικη διαφορα στο accuracy. Κρατουσα και κρατω μικρο καλαθι αλλα ενιωσα και εγω μια διαφορετικη αισθηση πεφτοντας απο τα 45 ms στα 7. Μπορει απλα να βελτιωθηκα σε προσωπικο επιπεδο και να μην εχει τοση ευθυνη το setting αλλα ειναι worth να το επισημανω. Η θεωρια ειναι απλη, βαζουμε uncapped τo fps limit και στοχευουμε σε οσο το δυνατον περισσοτερα fps αλλαζοντας τα video settings. Οσο περισσοτερα frames, τοσo μικροτερο input lag. Δεν εχει σχεση με το ποσα frames βλεπουμε κτλ αυτο ειναι αλλη ιστορια. Και ενα σχετικο video για το SIM με μερικες ρυθμισεις που παιζουν πολυ σημαντικο ρολο στην αυξηση των fps χωρις να επηρεαζουν το αισθητικο κομματι.(ambient occlusion/local reflections etc) https://www.youtube.com/watch?v=uZ-sKNO-IpQ 1
alex_000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Εννοείται ότι είμαι υπερ του απόλυτου optimization και max framerate και reduce Input lag, και mouse / mousepad και 144 hz monitor ktl, Aπό την άλλη στο βιντεο μας συγκρίνει το SIM 14 ms με το απόλυτο optimization, με κάτι 20 ms παραπάνω, και διερωτώμαι πως ένας Χ streamer χρησιμοποιεί δεν ξέρω γω πόσο από την γραμμή για upload, έχει NVIDIA overlay και ένα μάτσο παπαριες να τρέχουνε παίζει με κάνα lag / input lag 40-70ms και πάλι παίζει με 60% accuracy και 15% headshot accruacy. Μήπως πάμε πολύ μακρυά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις