Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει end game content σε τέτοιου είδους games. 

Τουλάχιστον δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο καλύτερο end game από το να πας top rank.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To "end game content" ειναι να παιζεις σε υψηλότερο επίπεδο.
Μην το κουράζετε αδικα.

(δεν μου φαινεται σωστο να θέσεις ως end game content την συλλογη όλων των σκινς κλπ,αν και ξέρω πολλους που τους αρέσει αυτό,επίσης)

To φοβάμαι πάντως το Ranked, αναρωτιέμαι πόσοι tryhards θα είναι μέσα και πόσο "εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις τίποτα" θα πετάνε.

Αυτο δεν ισχυει ουτως ή αλλως για ολα τα παιχνιδια??

• Like 2

• Moderators

Ισχύει. Γι' αυτό θα ήθελα να ήταν μόνο quick-play, αλλά θα το θεωρούν το "noob mode" όπως και στο Rainbow Six: Siege. Αν κι εκεί είχε διαφορά και σε gameplay.

Αν κι εκεί είχε διαφορά και σε gameplay.

Αυτός ειναι κ ο σκοπός του.

Στο ranked πας για το αποτέλεσμα,στο quick για να προσφερεις θέαμα κ απολαυση στον κοσμο(και σε σενα) :P

Προτιμώ εκεί που θα έχω λιγότερα νεύρα.

Και τα 2 είδη έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους. :P

Νευρα και online πανε μαζι παντως ανεξαρτητως το παιχνιδι.Αλλου λιγοτερο,αλλου περισσοτερο :D

• Like 2

το καλύτερο παιχνίδι για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου είναι το csgo

Δεν ξερω τι εννοεις με την λεξη ευχαριστα αλλα εγω πολλα νευρα ακουω στο voice chat του παιχνιδιου .Α και πολλους ρωσους :D

εσείς όσο παίζατε στη beta μιλούσατε και στο voice chat; εγώ τίποτα μόνο σε premade με φίλους το χρησιμοποιούσα. η αλήθεια είναι μου ακούγεται λίγο δύσκολο να flameάρεις όταν σε ακούει όλο το team βέβαια ποτέ μη λες ποτέ οκ

lol δεν ξερω για το Overwatch, δεν ακουσα κανεναν να μιλαει οσο επαιζα, αλλα στο CSGO παιζει απιστευτο flaming. Ευτυχως εγω παιζω πολυ casual και απλα τους ακουω και γελαω :)

Να αλλη μια ευχαριστη εκπληξη απο την Blizzard οσον αφορα το Overwatch. Οσοι ενδιαφερονται ή εχουν κλεισει το εν λογω παιχνιδι κουτατο θα μπορουν να το παρουν 1 μερα νωριτερα για το Install http://www.gamespot.com/articles/overwatch-heads-to-retail-a-day-early-but-only-so-/1100-6439857/ ,κοινως κατι σαν το preload που εχουμε δει σε παιχνιδια σε steam(που μιλαμε για digital εκει ουτως ή αλλως).Πολυ καλη κινηση και κατι σχετικα σπανιο στις μερες μας για τις αγορες κουτατων παιχνιδιων στο pc.

βεβαια ολα αυτα μικρολεπτομερειες ειναι και ελαχιστη σημασια εχουν,αλλα θα ηθελα να εβλεπα και αλλες γνωστες εταιριες να κανουν αναλογες κινησεις.

• Like 1

• Moderators

εσείς όσο παίζατε στη beta μιλούσατε και στο voice chat; εγώ τίποτα μόνο σε premade με φίλους το χρησιμοποιούσα. η αλήθεια είναι μου ακούγεται λίγο δύσκολο να flameάρεις όταν σε ακούει όλο το team βέβαια ποτέ μη λες ποτέ οκ

Ναι, μιλάγαμε στο voice chat με το πάρτυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...