KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ναι και πριν το νερφ 4. Οκ. Νομίζω κατάλαβες τι εννοώ. το 4ο γινοταν στα 40s, oχι στα 30s. αλλα ενταξει, δεν εχει σημασια αυτο. η ουσια ειναι οτι η Blizz νομιζε πως μια καθυστερηση 20s θα εκανε την διαφορα. δεν την εκανε. Ότι και να λες Killik, nerf έφαγε, όχι buff. πουθενα δεν διαφωνησα οτι δεν ειναι νερφ. αποδυναμωμενη σε σχεση πιο πριν, ναι, αλλα δεν το θεωρω ουσιαστικο νερφ. σε αντιθεση με καποιους εδω μεσα που νομιζανε οτι μετα απο αυτο, θα κατεβει στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα heals. it didnt happen.
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη παιχνιδια οπως το csgo εχουν τοσο πολυ ανανεωση και κρατιουνται τοσα χρονια ? απλα νομιζω οτι ειναι απτα παιχνιδια που δεν σε τραβανε να τα δοκιμασεις με μια πρωτη ματια. βεβαια σιγουρα καμια προσθηκη θα βοηθουσε αλλα ειναι αρκετα τα παιχνιδια που παιζονται αυτο το διαστημα και ειναι σκορπιος ο λαος Οχι ουτε καν, εχει χασει πολλους παιχτες και το csgo, ειναι παρα πολυ δυσκολο να προσελκύσει νεο κοσμο λογο mechanics σε αντιθεση με το ow και φυσικα ειναι και το pubg που τα εχει σαρωσει ολα και νομιζω εχει "κλεψει" παιχτες απο οτι multiplayer κυκλοφορει για την ωρα. Στο twitch τα νουμερα εχουν πεσει και για τα 2 παιχνιδια, ο κοσμος ασχολειται με pubg/fortnite που φαινεται να ειναι της μοδας αυτη την εποχη. 1
Edel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 επειδη ειναι φανερο στα γραπτα μου, οτι ως buff αναφερομαι στην μειωση του rez cooldown, και οχι στο slingshot dive και στον πιο ευκολο πλεον τροπο να ριχνει το διπλο rez. reading comprehension for the win Βρε καλέ μου άνθρωπε, πάμε λίγο αναλυτικότερα. Είμαι η Μέρσυ με το Πατς Σεπτέμβρη. Πατάω Ρεζ, καπάκι ουλτι, δεύτερο ρεζ και σε 10 δευτερόλεπτα και τρίτο ρεζ. Το επόμενο ρεζ θα το κάνω σε 10 δευτερόλεπτα, γιατί λόγω Βαλκυριας είναι ο μισός χρόνος. Άρα 4 ρεζ σε 20 δευτερόλεπτα. Είμαι η Μέρσυ με το Πατς του Οκτώβρη: Δε πατάω Ρεζ, πατάω ουλτι, πατάω ρεζ, ξαναπατάω ρεζ και το επόμενο σε 30 δευτερόλεπτα. 3 Σε 3 δευτερόλεπτα. Και μειώθηκε κατά ένα και σε περισσότερο χρόνο πουθενα δεν διαφωνησα οτι δεν ειναι νερφ. αποδυναμωμενη σε σχεση πιο πριν, ναι, αλλα δεν το θεωρω ουσιαστικο νερφ. σε αντιθεση με καποιους εδω μεσα που νομιζανε οτι μετα απο αυτο, θα κατεβει στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα heals. it didnt happen. Ναι, δεν ήρθε στο ίδιο επίπεδο, αυτό ισχύει. οταν ελεγα οτι με το τελευταιο πατς, οχι μονο δεν νερφαρανε ουσιαστικα την Mercy αλλα πηρε και buff απο πανω, καποιοι pro γελαγανε εδω μεσα. Αυτό το έγραψες πριν καμιά ώρα. Αποφάσισε τι ισχύει. νερφ η μπαφ? Είσαι σε σύγχυση 1
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ναι, σωστα το 4ο ειναι στα 20s, οχι στα 40. ειχα ξεχασει το 2ο cooldown reduction. Αυτό το έγραψες πριν καμιά ώρα. Αποφάσισε τι ισχύει. νερφ η μπαφ? Είσαι σε σύγχυση αναφερομαι στο slingshot dive, το οποιο σχολιασες στο ποστ σου στο οποιο απαντουσα, και στο πιο αμεσο rez. νομιζω ηταν φανερο.
suffocater Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 α μπραβο. οταν ελεγα οτι με το τελευταιο πατς, οχι μονο δεν νερφαρανε ουσιαστικα την Mercy αλλα πηρε και buff απο πανω, καποιοι pro γελαγανε εδω μεσα. Αρα οταν αφαιρεσες το ενα turbo,την buffαρες. Because fuck logic. πουθενα δεν διαφωνησα οτι δεν ειναι νερφ. αποδυναμωμενη σε σχεση πιο πριν, ναι, αλλα δεν το θεωρω ουσιαστικο νερφ. ριντιν κοπρεχενσιο' 2
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 το "ουσιαστικα" καταλαβαινεις οτι προσδιδει ενα συγκεκριμενο χαρακτηρισμο στην λεξη nerf, ε; οπως ειπα και πριν, reading comprehension for the win. επισης, μεγαλυτερα, παχυτερα γραμματα, δεν στηριζουν την θεση σου περισσοτερο. just fyi.
Xvipes Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 https://youtu.be/dxDMSk6iZPg?t=703 Σχετικά με το balance και το πως το βλέπει η blizzard, είναι ξεκάθαρο ότι δεν κοιτάει pure numbers αλλά το "fun" του κάθε παίχτη. Οπότε δε νομίζω να δούμε ποτέ τα "mechanics" π.χ του vanilla wow. Θέλουν όλοι οι chars να γαμάνε και να δέρνουν individually και τα παιδάκια να χαίρονται. Μάλλον και ο λόγος που δε θα γίνει esport. Εξού και το buff του Junkrat
suffocater Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σε ατομο που γραφει "οχι μονο δεν νερφαρανε ουσιαστικα"(δηλαδη νερφαρανε,ομως λιγο),"αλλα πηρε και buff"(δηλαδή το ακριβώς αντιθετο απο nerf,που λιγες λεξεις πριν ο ιδιος είπες οτι συνεβη),τί να εξηγήσω τώρα. 1
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σχετικά με το balance και το πως το βλέπει η blizzard, είναι ξεκάθαρο ότι δεν κοιτάει pure numbers αλλά το "fun" του κάθε παίχτη. Οπότε δε νομίζω να δούμε ποτέ τα "mechanics" π.χ του vanilla wow. Θέλουν όλοι οι chars να γαμάνε και να δέρνουν individually και τα παιδάκια να χαίρονται. Μάλλον και ο λόγος που δε θα γίνει esport. Εξού και το buff του Junkrat πολυ σωστο αυτο, το προβλημα ειναι ομως οτι το fun γινεται μερικες φορες εις βαρος αλλων ηρωων, πχ Roadhog, Sombra, Ana, DVA, κτλ. επισης πρεπει να παιζει και ρολο, το ποσα loot boxes πουλαει ο καθε χαρακτηρας. γενικα το balancing γινεται με γνωμονα την μπιζνα που κανουν, και οχι το ιδιο το gameplay. γιαυτο και η αποτυχια του ως e-sports. Σε ατομο που γραφει "οχι μονο δεν νερφαρανε ουσιαστικα"(δηλαδη νερφαρανε,ομως λιγο),"αλλα πηρε και buff"(δηλαδή το ακριβώς αντιθετο απο nerf,που λιγες λεξεις πριν ο ιδιος είπες οτι συνεβη),τί να εξηγήσω τώρα. τι να σου πω. εξηγησε το με bolds. ισως το καταλαβω τοτε.
suffocater Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αν εκοβα την υπολοιπη προταση ωστε να μην χρησιμοποιήσω bold,μετα "θα ειχα κοψει-ραψει και αλλο ειπες".Anyway,my bad που εγραψα,ξεχάστηκα,ξεκάθαρα μλκια μου.
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παντως ειναι λιγο σουρεαλ η κατασταση στο competitive καμια φορα, πχ παιζω χτες ενα game με mccree/soldier κλασσικα στο οποιο το αντιπαλο team ειναι αρκετα καλό. Εχει reaper/hog/dva/parmercy και γενικα φαινεται οτι συνεργαζονται πολυ καλα, απο το movement τους και το group up, δεν ειναι ποτε exposed ουτε πανε μονοι τους. Ε κραζει ο αλλος που δεν σκοτωνω τη phara απο το πρωτο λεπτο, τι να του εξηγησω οτι δεν μπορω να πλησιάσω καν(αν πλησιαζα λιγο dva matrix και hook instant) γιατι ειστε ηλίθιοι και εχω falloff dmg εκει που βρίσκονται οποτε και να την πετυχαίνω καθε φορα δεν παιζει να τη σκοτωσω με τιποτα χωρις βοηθεια?? Ο οποιος btw επαιζε widow και δεν ειχε κανει ουτε ενα elim, αυτο σε gold/plat mixed team.. Ενταξει σταματησα το game και απλα σπαμαρα το "happens to the best of us" voice line του mccree διπλα του και το διασκέδασα παρα πολυ το rage του.. priceless.. 5
Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Πρέπει να κάνω και εγώ τα placements πριν λήξει η σεζόν. Θα πάω full genji και ας λένε ό,τι θέλουνε.
Agon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οχι ουτε καν, εχει χασει πολλους παιχτες και το csgo, ειναι παρα πολυ δυσκολο να προσελκύσει νεο κοσμο λογο mechanics σε αντιθεση με το ow και φυσικα ειναι και το pubg που τα εχει σαρωσει ολα και νομιζω εχει "κλεψει" παιχτες απο οτι multiplayer κυκλοφορει για την ωρα. Στο twitch τα νουμερα εχουν πεσει και για τα 2 παιχνιδια, ο κοσμος ασχολειται με pubg/fortnite που φαινεται να ειναι της μοδας αυτη την εποχη. κατι τετοιο παιζει αλλα το σιγουρο ειναι οτι ειναι παλια καραβανα η blizz και ξερει να μαζευει κοσμο και πιστευω μολις χαλαρωσει ο κοσμος απο τα εποχιακα παιχνιδια θα ξανακανει ντου
basilis_k6 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εκανα ενα καλο derank και παιζω στο 2800. Απαραδεκτα παιχνιδια, ειναι και τελος σεζον...
Salahudin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 @salahudin σε τι rank παίζεις και οι άλλοι δεν είχαν healer? Και επίσης η ομάδα σου είχε απαράδεκτη σύνθεση!!! Μετά που γύρισε σε άμυνα νικήσατε ? Λοιπόν, χτες παίζοντας πρώτη μέρα στο πλάτινουμ, ανέβηκα περίπου 150sr, σε safe ζώνη είμαι πλέον, το gold ελπίζω πια να μη ξαναρθει ποτέ. Τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλα είναι αυτά που είχα δει και όταν έφυγα από Silver σε gold. Το επίπεδο είναι άκρως καλύτερο και το game απολαυστικότερο. Κάποιες έννοιες, όπως το group up, είναι σχεδόν αυτονόητες απ όσο είδα. To μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι ότι αν δε πάρω healer δε βλέπω και μεγάλη διάθεση να πάρει κάποιος. Ορμανε σε τανκ/dps/junkrat. Αλλά κλάιν, παίρνω Μέρσυ εγώ. Άλλη παρατήρηση στατιστική, που με θλίβει αρκετά, είναι ότι όσα games παίζω ως Μέρσυ και οι αντίπαλοι δεν έχουν Μέρσυ αλλά άλλον healer έχουν κερδηθεί. Φαίνεται ξεκάθαρα, σε αυτά τα ρανκς τουλάχιστον, ότι η ξανθιά έχει μεγάλο προβάδισμα. Εγώ ως λύση βλέπω αυστηρά το ένα rez ανά 30 sec ή πλήρης κατάργηση του. Τώρα για το community που λέτε, όσους φίλους έχω προσθέσει από το ow, κάθε μέρα μέσα τους βλέπω να παίζουν φανατικά. Δε βλέπω κάποια μείωση Στα 2500-2600 εχω κολλησει. φανταζομαι παντου εχεις τους ξεροκεφαλους αντιδραστικους, «ε αφου δεν παιρνεις εσυ δεν παιρνω ουτε κι εγω» κατασταση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις