Edel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αρκεί να μην το κάνεις αυτοσκοπό. Εγώ το έκανα, έχανα, tiltαρα. Όσο ψάχνω να ικανοποιώ την ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού μου σε παιχνίδι που εξαρτώμαι όχι μόνο από τη δική μου απόδοση αλλά κι από την απόδοση 4 συμπαικτών χάνω την μπάλα. Κι όμως
joemod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Κι όμως Ah. Αναφέρομαι στο Heroes of the storm που παίζεις 5v5. Δεν έχω παίξει Overwatch ranked. Δεν το ξέρω το παιχνίδι. Ευχαριστώ για το χιούμορ πάντως!
Agon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 1650 σφαιρα στο 1890 και παμε παλι απτην αρχη... και το κακο ειναι οτι δεν με αφηνουν να παιξω soldier τα γαιδουρια! για να δουμε σημερα που ειναι η απολυτη βροχερη gaming μερα!
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Βασικά πήρα 9 σερί και έχασα το τελευταίο.2 games μετά με leaver ευτυχώς πήρα το 1...Μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το silver ... Σε ένα χαμένο είχα μια 3αδα widow-hanzo-genji που απλά πέθαιναν χωρίς λόγο. Τι ρεπόρτ να κάνεις αφού δεν θα γίνει τίποτα. η πλακα ειναι οτι σου πετανε και ενα Ι need to practice in comp. εγω παντως εχω βρει το κολπο. τους ζηταω ευγενικα να αλλαξουν. αν δεν το κανουν, τους πεταω ενα reported for throwing. εχω προσεξει οτι αρκετες φορες αλλαζουν οταν το κανω. νομιζω οτι η Blizz πρεπει να συνεχισει μεσω των ανακοινωσεων της να διατηρει ενα κλιμα φοβου στην κοινοτητα, οτι παιρνει πολυ σοβαρα τα reports και τιμωρει. παρολο που στην πραγματικοτητα δεν κανει τιποτα. 1650 σφαιρα στο 1890 και παμε παλι απτην αρχη... και το κακο ειναι οτι δεν με αφηνουν να παιξω soldier τα γαιδουρια! για να δουμε σημερα που ειναι η απολυτη βροχερη gaming μερα! μαθε και reaper. ειναι το ιδιο αποτελεσματικος οπως ο Soldier, οποτε να εχεις και μια δευτερη επιλογη.
basilis_k6 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 εγω μέχρι το επόμενο balance δεν ασχολόυμαι. Επιλέγω τελευταίος και παιρνω dps, i dont give a fuck δηλαδη. Το παιχνίδι ειναι τραγικο, όσο ειναι ετσι η mercy και ο junk παίζω mcree και ας μην πετύχω τπτ. Βασικά παίζω πολύ καλα μιας και έχω παει στο diamond με τον mcree αλλα ειναι games που δεν τον σηκώνει το κλίμα καθόλου. Παρόλα αυτα δεν αλλάζω, mcree μονο reeeeee 2
najinblue3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 το παιχνιδι εχει μεινει σε ενα συγκεκριμενο state και δεν αλλαζει + εχει χασει μεγαλο μερος του community, patch σε κανα χρονο θα εχουμε μαζι με νεους χαρακτηρες, αλλα τα lootboxes σκανε αβερτα για καθε event, ο junkrat ειναι τερμα κουραστικος οπως τον κανανε, ατελειωτο spam 1
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 μετα λεει ο αλλος, παιξε comp να μαθεις απο τα λαθη σου.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 εχει χασει μεγαλο μερος του community Ξερεις τι κανει το community σε τετοιες περιπτωσεις?Το αφηνει για λιγο το παιχνιδι,παιζει κατι αλλο και στο επομενο event παλι ξαναγυριζει. Το παιχνιδι δεν παει πουθενα στην βιβλιοθηκη τους παραμενει για να μπουν να παιξουν οποτε θελουν,ουτε οι αριθμοι προκειται να πεσουν οπως στο wow(που και εκει τα ιδια γινονται). Η gaming κοινοτητα στα online παιχνιδια ετσι λειτουργει. Μετακινουνται ολοι στα μαζα απο το ενα δημοφιλες παιχνιδι στο αλλο βλεπε league of legends,dota 2,hearthstone,warcraft,overwatch,call of duty,destiny,counter strike,diablo και παει λεγοντας. Τωρα ολοι βαρεθηκαν το overwatch σιγα σιγα γιατι βλεπουν τον κοσμο να στρεφεται στο νεο δημοφιλες παιχνιδι το pubg αλλα και μιας και μιλαμε και για pc βγαινει και το destiny 2 σημερα να τραβηξει λιγο κοσμο. μετα λεει ο αλλος, παιξε comp να μαθεις απο τα λαθη σου. Ουτε αυτη η εικονα μου κανει εντυπωση. Silver rank(και σε gold/platinum μπορει να πετυχαινες τα ιδια εστω με λιγοτερα ατομα βεβαια),δεν εχει ο αλλος τιποτα να χασει γιατι τελειωνει η season αυτη την εβδομαδα και κανει leave. Και οι αλλοι αφου βλεπουν οτι δεν προκειται να μπει ο αλλος που εφυγε,απο το να περιμενουν ακολουθουν και αυτοι.
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Με έβγαλε 2218 και ήμουν τραγικός σε όλα τα placement, δεν μπορούσα να πετύχω τίποτα πραγματικα, περίεργο περίμενα silver άνετα.. Τελος πάντων επιτέλους gold gun στο τέλος της season και δεν το ξαναπιάνω μέχρι να γίνει τίποτα ενδιαφέρον. https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/NovaGOD-2152
Salahudin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 μετα λεει ο αλλος, παιξε comp να μαθεις απο τα λαθη σου. Δεν εχει αδικο, οτι βλεπεις στο comp, στο quick το βλεπεις 3 φορες χειροτερα. οπως κaι να το κανεις μονο στο comp θα δεις πιο καλα games. Κι οσο ανεβαινεις θα ειναι κι πιο καλα. Εδω που ειμαι εγω ακομα βριζω γιατι ακομα δεν εχουν καταλαβει το concept το group up. ακομα πανε και πεθαινουν ενας ενας, Γιαυτο μην νομιζεις μολις βγεις απο silver ολα φτιαχνουν, υπομονη κι παιζε. Το μαρτυριο αρχιζει κaι σπανιζει diamond κι πανω. Το σουκου επαιξα ενα Eichenwald attack me Symmetra,Hanzo,Widow,Torbjorn,Lucio κι εγω πηρα Rein μπας και.. τι να κανω ¨ να βρισω ? να βγω? τελικα το πηραμε γιατι oi αντιπαλοι παιζαν χωρις healer κai χωρις tank. Οσον αφορα to screenshot, εχεις παρα πολu healing done για soldier. Καλο αυτο, αλλα για να φτασεις τοσο heal περασε αρκετο in game time. 1 kill σε τοση ωρα για main dps ? (εκτος κι αν ησουν healer πριν) 2
najinblue3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 εχει χασει μεγαλο μερος, οχι απλα παιζουν κατι αλλο @fulgore απλα εχουν ξεκολησει, και σε twitch εχει πεσει πολυ και ελπιζω να συνεχιστει, γτ πολυ απλα το παιχνιδι παραμενει το ιδιο χωρις patches + new content
Agon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη παιχνιδια οπως το csgo εχουν τοσο πολυ ανανεωση και κρατιουνται τοσα χρονια ? απλα νομιζω οτι ειναι απτα παιχνιδια που δεν σε τραβανε να τα δοκιμασεις με μια πρωτη ματια. βεβαια σιγουρα καμια προσθηκη θα βοηθουσε αλλα ειναι αρκετα τα παιχνιδια που παιζονται αυτο το διαστημα και ειναι σκορπιος ο λαος
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ουτε αυτη η εικονα μου κανει εντυπωση. Silver rank(και σε gold/platinum μπορει να πετυχαινες τα ιδια εστω με λιγοτερα ατομα βεβαια),δεν εχει ο αλλος τιποτα να χασει γιατι τελειωνει η season αυτη την εβδομαδα και κανει leave. Και οι αλλοι αφου βλεπουν οτι δεν προκειται να μπει ο αλλος που εφυγε,απο το να περιμενουν ακολουθουν και αυτ το αντιθετο συμβαινει προς το τελος της σεζον, οι περισσοτεροι παιζουν για να ανεβασουν το rank οσο μπορουν, ωστε να παραμεινει σχεδον το ιδιο με τα placements της επομενης σεζον. Οσον αφορα to screenshot, εχεις παρα πολu healing done για soldier. Καλο αυτο, αλλα για να φτασεις τοσο heal περασε αρκετο in game time. 1 kill σε τοση ωρα για main dps ? (εκτος κι αν ησουν healer πριν) ναι, Mercy ημουν στον πρωτο γυρο, αφου κανεις δεν επαιρνε healer.
Edel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 @salahudin σε τι rank παίζεις και οι άλλοι δεν είχαν healer? Και επίσης η ομάδα σου είχε απαράδεκτη σύνθεση!!! Μετά που γύρισε σε άμυνα νικήσατε ? Λοιπόν, χτες παίζοντας πρώτη μέρα στο πλάτινουμ, ανέβηκα περίπου 150sr, σε safe ζώνη είμαι πλέον, το gold ελπίζω πια να μη ξαναρθει ποτέ. Τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλα είναι αυτά που είχα δει και όταν έφυγα από Silver σε gold. Το επίπεδο είναι άκρως καλύτερο και το game απολαυστικότερο. Κάποιες έννοιες, όπως το group up, είναι σχεδόν αυτονόητες απ όσο είδα. To μόνο που με προβληματίζει κάπως είναι ότι αν δε πάρω healer δε βλέπω και μεγάλη διάθεση να πάρει κάποιος. Ορμανε σε τανκ/dps/junkrat. Αλλά κλάιν, παίρνω Μέρσυ εγώ. Άλλη παρατήρηση στατιστική, που με θλίβει αρκετά, είναι ότι όσα games παίζω ως Μέρσυ και οι αντίπαλοι δεν έχουν Μέρσυ αλλά άλλον healer έχουν κερδηθεί. Φαίνεται ξεκάθαρα, σε αυτά τα ρανκς τουλάχιστον, ότι η ξανθιά έχει μεγάλο προβάδισμα. Εγώ ως λύση βλέπω αυστηρά το ένα rez ανά 30 sec ή πλήρης κατάργηση του. Τώρα για το community που λέτε, όσους φίλους έχω προσθέσει από το ow, κάθε μέρα μέσα τους βλέπω να παίζουν φανατικά. Δε βλέπω κάποια μείωση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις