Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχεδόν πάντα παίρνω άλλον hero για attack και άλλον για defense. Αν εξαιρέσουμε αυτό πάρα πολύ σπάνια, μόνο για να fill-άρω αν αλλάξουν οι άλλοι. Όταν αρχίζει όλη η ομάδα το panic switching ξέρεις ότι είναι χαμένο παιχνίδι. 

Δημοσ.

αν δεν τραβαει 2 φορες σιγουρα. χθες π.χ  junkertown αρχισα zarya πηγα rein και πηραμε το παιχνιδι σαν winston... 

Δημοσ.

Μάλλον θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο ειδικά αν πρέπει να αλλάξει το combo αλλά όσες φορές άλλαξα μόνο σε καλό μου βγήκε.

Δημοσ.

και εμεις εχτες κερδισαμε στο comp, οταν ενας πρωταρης συμπαικτης μου αλλαξε ξαφνικα απο Mercy σε Sombra στο τελευταιο μας push.

πραγματικος διαλογος που ακολουθησε:

-ειδατε πως πηραμε αμεσως το ποιντ oταν πηγα σε Sombra?

-δεν καταλαβα, ποτε προλαβες και εριξες το EMP?

-τι ειναι αυτο;

Πόσες φορές αλλάζετε χαρακτήρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού?

αναλογα τον χαρτη, την πλευρα, τους συμπαικτες και τους αντιπαλους.

Δημοσ.

Ρε μάγκες τα placement παιχνίδια πως τα υπολογίζουν; γιατί έκανα 9-1 placement και με έβαλε 1800 rating...

attachicon.gif mercy.jpg

παιζει ρολο το normal mmr

Στο heroes of the storm τουλάχιστον, χρησιμοποιούν το QM/QP MMR γι αρχική τιμή. Στη συνέχεια δεν έχουν όλα τα placement την ίδια βαρύτητα. Το πρώτο έχει τον καθοριστικότερο παράγοντα. Αν χάσεις το πρώτο παιχνίδι θα έχει χαμηλότερο placement από το αν χάσεις το τελευταίο σε 9-1 placement. 

Δημοσ.

Ρε μάγκες τα placement παιχνίδια πως τα υπολογίζουν; γιατί έκανα 9-1 placement και με έβαλε 1800 rating...

attachicon.gif mercy.

Εαν το MMR  σου ειναι  silver επιπεδο, το να κανεις 10-0  sta placement  δεν σημαινει οτι θα πας platinum.   αντε να σε παει  high silver  low gold.

Δημοσ.

Στο heroes of the storm τουλάχιστον, χρησιμοποιούν το QM/QP MMR γι αρχική τιμή. Στη συνέχεια δεν έχουν όλα τα placement την ίδια βαρύτητα. Το πρώτο έχει τον καθοριστικότερο παράγοντα. Αν χάσεις το πρώτο παιχνίδι θα έχει χαμηλότερο placement από το αν χάσεις το τελευταίο σε 9-1 placement. 

Βασικά πήρα 9 σερί και έχασα το τελευταίο.2 games μετά με leaver ευτυχώς πήρα το 1...Μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το silver ... Σε ένα χαμένο είχα μια 3αδα widow-hanzo-genji που απλά πέθαιναν χωρίς λόγο. Τι ρεπόρτ να κάνεις αφού δεν θα γίνει τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχάριστο ΣΚ και επιτέλους ξεκόλλησα για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν από το gold. Έφτασα 2600 και τώρα ελπίζω να συνεχίσω ν ανεβαίνω μπας και προλάβω να φτάσω κοντά στο diamond όσο περισσότερο γίνεται μέχρι τέλος σεζόν

Mercy/ Zenyatta τα picks που με ανέβασαν. Αγόρασα και το τρίτο μου χρυσό όπλο στη Mercy, η οποία παρεμπιπτόντως τα σπάει έτσι όπως τη κάνανε. Επιτέλους έχει απίστευτα ενεργό ρόλο, οφείλεις να έχεις καλή κρίση για το πότε θα χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις τη βαλκυρία και το πέταγμα της από στόχο σε στόχο είναι επιβεβλημένο και σε βγάζει πολλές φορές από δύσκολη θέση. Πάει σφαίρα το μανάρι.

Επιμένω ότι ο Zenyatta είναι ο αγαπημένος μου αλλά το άτιμο το rez χρειάζεται μέσα στο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά πήρα 9 σερί και έχασα το τελευταίο.2 games μετά με leaver ευτυχώς πήρα το 1...Μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το silver ... Σε ένα χαμένο είχα μια 3αδα widow-hanzo-genji που απλά πέθαιναν χωρίς λόγο. Τι ρεπόρτ να κάνεις αφού δεν θα γίνει τίποτα.

Δεν είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αρκεί να μην το κάνεις αυτοσκοπό. Εγώ το έκανα, έχανα, tiltαρα. Όσο ψάχνω να ικανοποιώ την ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού μου σε παιχνίδι που εξαρτώμαι όχι μόνο από τη δική μου απόδοση αλλά κι από την απόδοση 4 συμπαικτών χάνω την μπάλα.  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αρκεί να μην το κάνεις αυτοσκοπό. Εγώ το έκανα, έχανα, tiltαρα. Όσο ψάχνω να ικανοποιώ την ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού μου σε παιχνίδι που εξαρτώμαι όχι μόνο από τη δική μου απόδοση αλλά κι από την απόδοση 4 συμπαικτών χάνω την μπάλα.  

Ήδη έχεις υπολογίσει τον έναν που θα κάνει leave :P

tiltαρες ήδη από το ποστ :P

• Like 1
Δημοσ.

Ήδη έχεις υπολογίσει τον έναν που θα κάνει leave :P

tiltαρες ήδη από το ποστ :P

Σε έχασα :( . Δεν τίλταρα από το ποστ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...