Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πόσες φορές αλλάζετε χαρακτήρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού?
alex_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σχεδόν πάντα παίρνω άλλον hero για attack και άλλον για defense. Αν εξαιρέσουμε αυτό πάρα πολύ σπάνια, μόνο για να fill-άρω αν αλλάξουν οι άλλοι. Όταν αρχίζει όλη η ομάδα το panic switching ξέρεις ότι είναι χαμένο παιχνίδι.
Agon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 αν δεν τραβαει 2 φορες σιγουρα. χθες π.χ junkertown αρχισα zarya πηγα rein και πηραμε το παιχνιδι σαν winston...
ADHD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πόσες φορές αλλάζετε χαρακτήρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού? Ποτέ..
Xvipes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο ειδικά αν πρέπει να αλλάξει το combo αλλά όσες φορές άλλαξα μόνο σε καλό μου βγήκε.
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 και εμεις εχτες κερδισαμε στο comp, οταν ενας πρωταρης συμπαικτης μου αλλαξε ξαφνικα απο Mercy σε Sombra στο τελευταιο μας push. πραγματικος διαλογος που ακολουθησε: -ειδατε πως πηραμε αμεσως το ποιντ oταν πηγα σε Sombra? -δεν καταλαβα, ποτε προλαβες και εριξες το EMP? -τι ειναι αυτο; Πόσες φορές αλλάζετε χαρακτήρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού? αναλογα τον χαρτη, την πλευρα, τους συμπαικτες και τους αντιπαλους.
PunishedSnake Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ρε μάγκες τα placement παιχνίδια πως τα υπολογίζουν; γιατί έκανα 9-1 placement και με έβαλε 1800 rating...
joemod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ρε μάγκες τα placement παιχνίδια πως τα υπολογίζουν; γιατί έκανα 9-1 placement και με έβαλε 1800 rating... mercy.jpg παιζει ρολο το normal mmr Στο heroes of the storm τουλάχιστον, χρησιμοποιούν το QM/QP MMR γι αρχική τιμή. Στη συνέχεια δεν έχουν όλα τα placement την ίδια βαρύτητα. Το πρώτο έχει τον καθοριστικότερο παράγοντα. Αν χάσεις το πρώτο παιχνίδι θα έχει χαμηλότερο placement από το αν χάσεις το τελευταίο σε 9-1 placement.
Salahudin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ρε μάγκες τα placement παιχνίδια πως τα υπολογίζουν; γιατί έκανα 9-1 placement και με έβαλε 1800 rating... mercy. Εαν το MMR σου ειναι silver επιπεδο, το να κανεις 10-0 sta placement δεν σημαινει οτι θα πας platinum. αντε να σε παει high silver low gold.
PunishedSnake Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στο heroes of the storm τουλάχιστον, χρησιμοποιούν το QM/QP MMR γι αρχική τιμή. Στη συνέχεια δεν έχουν όλα τα placement την ίδια βαρύτητα. Το πρώτο έχει τον καθοριστικότερο παράγοντα. Αν χάσεις το πρώτο παιχνίδι θα έχει χαμηλότερο placement από το αν χάσεις το τελευταίο σε 9-1 placement. Βασικά πήρα 9 σερί και έχασα το τελευταίο.2 games μετά με leaver ευτυχώς πήρα το 1...Μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το silver ... Σε ένα χαμένο είχα μια 3αδα widow-hanzo-genji που απλά πέθαιναν χωρίς λόγο. Τι ρεπόρτ να κάνεις αφού δεν θα γίνει τίποτα. 2
Edel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ευχάριστο ΣΚ και επιτέλους ξεκόλλησα για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν από το gold. Έφτασα 2600 και τώρα ελπίζω να συνεχίσω ν ανεβαίνω μπας και προλάβω να φτάσω κοντά στο diamond όσο περισσότερο γίνεται μέχρι τέλος σεζόν Mercy/ Zenyatta τα picks που με ανέβασαν. Αγόρασα και το τρίτο μου χρυσό όπλο στη Mercy, η οποία παρεμπιπτόντως τα σπάει έτσι όπως τη κάνανε. Επιτέλους έχει απίστευτα ενεργό ρόλο, οφείλεις να έχεις καλή κρίση για το πότε θα χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις τη βαλκυρία και το πέταγμα της από στόχο σε στόχο είναι επιβεβλημένο και σε βγάζει πολλές φορές από δύσκολη θέση. Πάει σφαίρα το μανάρι. Επιμένω ότι ο Zenyatta είναι ο αγαπημένος μου αλλά το άτιμο το rez χρειάζεται μέσα στο παιχνίδι. 1
joemod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Βασικά πήρα 9 σερί και έχασα το τελευταίο.2 games μετά με leaver ευτυχώς πήρα το 1...Μου φαίνεται ότι έχουν δίκιο πως είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από το silver ... Σε ένα χαμένο είχα μια 3αδα widow-hanzo-genji που απλά πέθαιναν χωρίς λόγο. Τι ρεπόρτ να κάνεις αφού δεν θα γίνει τίποτα. Δεν είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αρκεί να μην το κάνεις αυτοσκοπό. Εγώ το έκανα, έχανα, tiltαρα. Όσο ψάχνω να ικανοποιώ την ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού μου σε παιχνίδι που εξαρτώμαι όχι μόνο από τη δική μου απόδοση αλλά κι από την απόδοση 4 συμπαικτών χάνω την μπάλα. 1
Edel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις, αρκεί να μην το κάνεις αυτοσκοπό. Εγώ το έκανα, έχανα, tiltαρα. Όσο ψάχνω να ικανοποιώ την ανταγωνιστική πλευρά του εαυτού μου σε παιχνίδι που εξαρτώμαι όχι μόνο από τη δική μου απόδοση αλλά κι από την απόδοση 4 συμπαικτών χάνω την μπάλα. Ήδη έχεις υπολογίσει τον έναν που θα κάνει leave tiltαρες ήδη από το ποστ 1
joemod Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ήδη έχεις υπολογίσει τον έναν που θα κάνει leave tiltαρες ήδη από το ποστ Σε έχασα . Δεν τίλταρα από το ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις