Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει competitive στο low rank. μονο καρναβαλια. επομενως γιατι να χανω τον χρονο μου τζαμπα; ειδες ο αλλος τι ειπε; στο ιδιο συμπερασμα βγηκε και αυτος, οτι δεν μπορει να κερδιζει και μονος του τα παιχνιδια, οτι ειναι ομαδικο.

και αυτα τα λιγα εχτες με εναν φιλο μου επαιξα που ηθελε να το δοκιμασει. με DM/TDM ασχολουμαι πλεον.

Μαζί σου, είναι τσίρκα, αλλά αν δε σπαταλήσεις εκεί χρόνο δε θ ανέβεις. Πίστεψε με, τις ώρες που έχεις δώσει στο κουικ, αν τις είχες επενδύσει στο κομπετιτιβ στη χειρότερη θα σουν μιντ γκολντ. Είναι συμπαθητικά τα νούμερά σου. 

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν χαρακτηριζεις καποιον noob δεν ειναι και οτι καλυτερο. Τεσπα, ο Κιλλικ μπορει να μην θελει να γινει καλυτερος, εσυ γτ τον χαρακτηριζεις? Και μενα με εχει φερει στα ορια μου απειρες φορες, αλλα δε τον χαρακτηρισα και δε προκειται κανεναν ποτε. Και αυτο ναι, οντως το κανουνε μικροτεροι σε ηλικια

Συζητατε για ενα παιχνιδι, ελεος

ε καλα δεν του εβρισα και τη μανα... οπως λες τον αλλο καραγκιοζη οταν οδηγας καπως ετσι... μην γινουμε τοσο μαλθακοι ...ειπαμε

Δημοσ.

ε καλα δεν του εβρισα και τη μανα... οπως λες τον αλλο καραγκιοζη οταν οδηγας καπως ετσι... μην γινουμε τοσο μαλθακοι ...ειπαμε

Εξαρταται με τον τροπο που το λες παντα, και εγω εχω χαρακτηρίσει άπειρους και σχεδον ολο το topic εδω περα δεν λεω, αλλα δεν ειναι σωστο ειδικα αν υπαρχει και καποια "κοντρα" μεταξυ σας.

Δημοσ.

ουτε κοντρα ουτε τιποτα δεν εχω. λεω  αυτα που βλεπω. και φτανει τοσο που χαλαμε το θεμα αλλη μια φορα. ας λεει ο καθενας τι πιστευει και ας ειμαστε ολοι χαρουμενοι. το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει αλλωστε

Δημοσ.

ουτε κοντρα ουτε τιποτα δεν εχω. λεω  αυτα που βλεπω.

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι λες τον αλλο οπως τον λες και ranked ειστε και οι δυο στο ιδιο elo,δηλαδη high silver αρα οπως καταλαβαινεις δεν πολυ στεκει :P

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειμαι καλος παικτης!!!! δεν μαρεσει να κραζει τα παντα γιατι απλα δεν την παλευει να ανεβει. ισως και γω να μην ανεβω ποτε αλλα δεν μπορω να κραζω την blizzard και οποιον εχει σχεση με το παιχνιδι και να τα θεωρω ολα λαθος. λοιπον πως γινεται και τοσεσ μερες δεν πηρα ουτε ενα σκιν...

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι επιχειρημα. ο καθενας εχει το δικαιωμα να κρινει το παιχνιδι οπως το νομιζει. οπως και ο καθε αλλος να αντικρουσει την οποιαδηποτε κριτικη.

αυτο ελειπε να μην μιλαμε για τα προβληματα του παιχνιδιου και για την μαμα Blizzard, επειδη δεν μπορουμε να κανουμε ...carry τις αχρηστες ομαδες.  :-D

Δημοσ.

καλα ναι γιναμε λιγο "Λαμψη" αλλα δεν πειραζει να ζωντανευει το θεματακι  , μη γινουμε σαν το WoW  :P

Δημοσ.

εδώ και δύο μέρες είμαι 3 νίκες μακρυά από πλάτινουμ. Αυτές τις δύο μέρες έχω τα εξής αποτελέσματα

Νίκες- ήττες- ισοπαλίες

2-3-1

3-2-1

3-3

Δεν υπάρχει αυτό!!! 

• Like 1
Δημοσ.

εδώ και δύο μέρες είμαι 3 νίκες μακρυά από πλάτινουμ. Αυτές τις δύο μέρες έχω τα εξής αποτελέσματα

Νίκες- ήττες- ισοπαλίες

2-3-1

3-2-1

3-3

Δεν υπάρχει αυτό!!! 

4-0 χθες... ονειρο ζω... :P  μαλλον θα το γυρισω σε zarya !

Δημοσ.

Νίκες- ήττες- ισοπαλίες

2-3-1

3-2-1

3-3

Δεν υπάρχει αυτό!!! 

Αν και καταλαβαινω τον νοητό στόχο σου,έχε υποψην οτι πλέον μετα απο 5(νομιζω),αγώνες που βρισκεσαι κάτω απ το οριο (τα 2,5κ στη περιπτωση σου),παλι θα γυρισεις σε gold.

Δηλ δεν αρκει να φτάσεις,πρεπει να μεινεις κιολας :P

• Like 1
Δημοσ.

Είχα φτάσει μέσα Σεπτέμβρη 2670 (η σεζόν άρχισε στα 2200), ξεκινάει ένας κατήφορος σα να μην υπάρχει αύριο και φτάνω 2025.

Κάνω πάλι ένα ντεμαράζ νικών και καψίματος και φτάνω τέλη Σεπτέμβρη 2560. Ξεκινάει πάλι αρνητικό σερί και φτάνω 1990 (!!!!).

Μέσα στον Οκτωβρη βολοδέρνω μεταξύ 2100-2250 μέχρι τις τελευταίες 2 μέρες που είμαι για τρίτη φορά στη σεζόν δίπλα στο πλάτινουμ. Αλλά δε μου κάθεται  και έχω ίδιο αριθμο νικών και ηττών.

Τι στο π****ο κάνω, τι. 

Τίλταρα άσχημα βέβαια, όταν έκανα τις μαζεμένες ήττες, δε το έκλεινα, έπαιζα κι άλλο κι άλλο και ήξερα ότι δε θα γυρίσει. Τις τελευταίες μέρες το ελέγχω καλύτερα. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν πλάτινουμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...