Fulgore Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Οταν εχεις σαν εταιρεια ενα κοινο εκατ. χρηστων να δω πως θα μπορεσεις σαν εταιρεια να τους ικανοποιησεις τους περισσοτερους. Ωραια ειναι killik να βγαζουμε χολη στα forum πισω απο ενα πληκτρολογιο για μια τοσο μεγαλη εταιρεια,αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα στην πραξη. Οσο για την mercy ναι προφανως και θα την παρουν ολοι γιατι ταιριαζει σε καθε ομαδα. Ουτε θα βασιζεσαι στον kamikazi lucio που ανοιγει speed buff,τρεχει στους τοιχους και το παιζει flanker τυπου tracer,genji με αποτελεσμα να ψοφαει καθε 3 και λιγο. Ουτε ομως θα βασιζεσαι στον zeny που περαν της ulti,το heal του στα χαμηλοτερα ranks ειναι αχρηστο γιατι ο κοσμος οπως τα βλεπεις και εσυ κανει dive σαν τους τσολιαδες και τρωει απειρο dmg. Μιλαμε για roadhog να χωνονται επειδη εχουν heal και να γεμιζουν τις αντιπαλες ulti,rein να κανουν συνεχεια προσπαθεια για wall charge και παει λεγοντας. Ασε που ο Zeny θελει και λιγο skill να τον παιξεις μιας και ειναι πιο επιθετικο support αφου κανει και αρκετο dmg σε αντιθεση με την mercy με το πιστολακι,και οι περισσοτεροι στα χαμηλοτερα ranks δεν μπορουν να σκοτωσουν τπτ. Αρα μενει η ana που βλεπουμε λιγο παραπανω αλλα και αυτη μετα τα nerfs δεν πολυ παιζεται πλεον.Και αυτη βεβαια αρκετα δυσκολοτερη απο την mercy. Αρα λοιπον Killik και εγω σαν support main γιατι να μου βγαινει προσωπικα το λαδι με τα υπολοιπα support(η symm δεν ειναι πραγματικο support τα χουμε πει)και να μην main αρω mercy που και πιο fun to play ειναι,και δεν χρειαζεται να μου βγει η πιστη απο πλευρας χειρισμου για να κανω δουλεια. 1
batigoal9 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 1940-->1720 ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω.φυσικα τανκ σε όλα ...και γεμάτο παιδάκια που τρολαρουν η φεύγουν...θα παίζω αυτό που ξέρω καλύτερα από σήμερα και ας με κάνουν και ριπορτ Η καταρα του Κιλικ. 1
Agon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 χαααχαχα και ακομη πεφτω... δεν εκανα ουτε 1 νικη χθες! 1680 εφτασα... νιωθω πιο αχρηστος απο ποτε δεν πειραζει ομως...εγω βελτιωνομαι και φαινεται απτα στατς. τωρα αν καταφερω να τυχω και 2 σοβαρα ατομα να ανεβουμε ακομη καλυτερα
Edel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εμ, δε παίζεις σε ps4 να σε πάρω σε παρτάρα μεγάλη. Χτες έπαιξα με το κολλητό μου μαζί που ναι στα τάρταρα 1600+ και τον πήγα 1800+. Σταματήσαμε λόγω ολυμπιακού, ξεκίναγε το ματς. Σήμερα θα τον κάνω gold λογικά. Το σίλβερ μου φάνηκε απίστευτα αστείο και εύκολο να ανέβεις. Είτε Μέρσι που έπαιξα είτε Μέι έκανα πάρτι. Συνέχεια στις καρτέλες ήμουν με πολύ καλά νούμερα. Τελικά από tier σε tier η διαφορά φαίνεται σε έμπειρους παίχτες. Παίζοντας προχτές και χτες με πλατινοντάιμοντς και μετά με σιλβεράδες ήταν η μέρα με τη νύχτα. Τρομακτική η διαφορά παιξίματος. Και γω έχω πειστεί πως το "get gud" έχει μεγαλύτερη ισχύ από το match making. (όχι ότι δε παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.) Και πάνω απ' όλα θέλει ηρεμία. Ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει τεράστιο ρόλο. 1
Agon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το get gud γινεται καθε μερα και παραπανω. το βλεπω στα στατς και στον τροπο που αντιμετωπιζω το καθε παιχνιδι. αλλα ειναι συνδυασμος ολων... ενταξει ειπαμε να γινω καλος αλλα δεν θα καθαριζω και μια ομαδα μονος για να ανεβω... ομαδικο ειναι το παιχνιδι.
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το get gud γινεται καθε μερα και παραπανω. το βλεπω στα στατς και στον τροπο που αντιμετωπιζω το καθε παιχνιδι. αλλα ειναι συνδυασμος ολων... ενταξει ειπαμε να γινω καλος αλλα δεν θα καθαριζω και μια ομαδα μονος για να ανεβω... ομαδικο ειναι το παιχνιδι. "μην ριχνεις την ευθυνη στην ομαδα σου. φταις εσυ αποκλειστικα για τις ηττες σου, και οχι οι συμπαικτες σου. git gud και θα γινεις diamond in no time, διαφορετικα εισαι στο rank που σου αξιζει." insomnia.gr pro coaches μια ζωη τα ιδια λες. να μην πουμε τιποτα κακο για την Blizzard, γιατι ειναι μεγαλη και τρανη. την απαντηση μου στην εχω δωσει απο παλιοτερα, δεν χρειαζεται να την επαναλαβω. οσο αφορα τα υπολοιπα, ε ας καταργησουμε τα υπολοιπα support και να κρατησουμε μονο την Mercy επειδη εσυ πεφτεις συνεχεια σε σκαρτους Lucio και Zen.
Agon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 καλα εσυ κιλικ εισαι η εννοια του καμμενου noob. απειρες ωρες χωρις αποτελεσμα.... γι αυτο ακομη και κατι σωστο να ελεγες δεν θα μπορουσα να σε παρω στα σοβαρα. σορρυ αλλα εισαι ο τελευταιος στο φορουμ που ξερει το παιχνιδι
joemod Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παίδες ειλικρινής απορία/ρητορική ερώτηση. Αφού δε συμφωνείτε - μάλιστα είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι - γιατί ασχολείστε το ένα γκρουπ με το άλλο; Δεν οδηγεί κάπου θετικά κι εποικοδομητικά. Αγνοήστε την άλλη πλευρά και μην απαντάτε. Πολλές φορές δεν απαντάτε καν, γίνεστε δηκτικοί. 2
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδια ελεος, τι noob κ πρασινα αλογα? 10 χρονων ειστε? Ξεκοληστε 1
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 καλα εσυ κιλικ εισαι η εννοια του καμμενου noob. απειρες ωρες χωρις αποτελεσμα.... γι αυτο ακομη και κατι σωστο να ελεγες δεν θα μπορουσα να σε παρω στα σοβαρα. σορρυ αλλα εισαι ο τελευταιος στο φορουμ που ξερει το παιχνιδι εγω δεν λεω τιποτα. ειμαι noob. απλως την σοφια των pro coaches του ινσομνια σου μεταφερω. αφου βελτιωνεσαι οπως λες, θα ανεβεις και rank. in no time
Edel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Killik, ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με σένα? επειδή σε κοίταξα στο overbuff. αυτός εδώ δεν είσαι ? https://www.overbuff.com/players/pc/KilliK-2286?mode=competitive Δε παίζεις competitve. Καθόλου. Τελειώνει η σεζόν και έχεις 20 games εκ των οποίων τα 5 χτες. ότι stats και να κάνεις στο quick, ότι νίκες και να έχεις στο competitve είναι εντελώς αλλιώς το πράγμα. Παίζε μόνο competitve, εκεί θα γίνει όντως gud. Το overwatch είναι το competitve του. 2
Agon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 επειδη χαρακτηριζω καποιον καπως με κανει 10χρονο ? οχι. επειδη λεω καποια πραγματα οπως εχουν με κανει κακο ? μαλλον... ο κιλικ ειναι ενας gamer οπως εγραψα με απειρες ωρες στο παιχνιδι και ελαχιστη βελτιωση. συνεχως βρισκει λαθη και ατελειες του παιχνιδιου και θεωρει πως τον αδικει το συμπαν. οποιος καταλαβε καταλαβε. απλα πεταγετε και λεει μια θεωρια του βασιζομενος στο skill του. καλη σας ημερα. Killik, ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με σένα? επειδή σε κοίταξα στο overbuff. αυτός εδώ δεν είσαι ? https://www.overbuff.com/players/pc/KilliK-2286?mode=competitive Δε παίζεις competitve. Καθόλου. Τελειώνει η σεζόν και έχεις 20 games εκ των οποίων τα 5 χτες. ότι stats και να κάνεις στο quick, ότι νίκες και να έχεις στο competitve είναι εντελώς αλλιώς το πράγμα. Παίζε μόνο competitve, εκεί θα γίνει όντως gud. Το overwatch είναι το competitve του. αυτος ειναι. βγαλτε συμπερασματα.
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Killik, ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα με σένα? επειδή σε κοίταξα στο overbuff. αυτός εδώ δεν είσαι ? https://www.overbuff.com/players/pc/KilliK-2286?mode=competitive Δε παίζεις competitve. Καθόλου. Τελειώνει η σεζόν και έχεις 20 games εκ των οποίων τα 5 χτες. ότι stats και να κάνεις στο quick, ότι νίκες και να έχεις στο competitve είναι εντελώς αλλιώς το πράγμα. Παίζε μόνο competitve, εκεί θα γίνει όντως gud. Το overwatch είναι το competitve του. δεν υπαρχει competitive στο low rank. μονο καρναβαλια. επομενως γιατι να χανω τον χρονο μου τζαμπα; ειδες ο αλλος τι ειπε; στο ιδιο συμπερασμα βγηκε και αυτος, οτι δεν μπορει να κερδιζει και μονος του τα παιχνιδια, οτι ειναι ομαδικο. και αυτα τα λιγα εχτες με εναν φιλο μου επαιξα που ηθελε να το δοκιμασει. με DM/TDM ασχολουμαι πλεον.
najinblue3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Οταν χαρακτηριζεις καποιον noob δεν ειναι και οτι καλυτερο. Τεσπα, ο Κιλλικ μπορει να μην θελει να γινει καλυτερος, εσυ γτ τον χαρακτηριζεις? Και μενα με εχει φερει στα ορια μου απειρες φορες, αλλα δε τον χαρακτηρισα και δε προκειται κανεναν ποτε. Και αυτο ναι, οντως το κανουνε μικροτεροι σε ηλικια Συζητατε για ενα παιχνιδι, ελεος 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις