suffocater Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ισχύει...πέτυχα αντίπαλο Mei που ένιωθε και μέχρι τα τελευταία sec δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε την είσοδο ή αν πέρναγε το τανκ μένανε έξω οι άλλοι και μετά πέφταμε ένας ένας.. Aκριβώς αυτο ειναι το σωστο play της mei. Να ξεκοβει ατομα απ την ομαδα τους,για να τους φαει το δικο της team ευκολα,και να κερδισει το πλεονεκτημα. To πιο ωραιο ειναι βεβαια,οταν σηκώνει wall η αντιπαλη mei,και εσυ εχεις αλλαξει σε bastion,στηνεσαι ενω δεν εχουν visibility,και μολις λιώνει,SURPRISE ΜΟΤHERFUCKERS! 2
Salahudin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Mei,ειδικα hanamura 1st point (ειτε def,ειτε attack),κάνει παπάδες στα σωστά χέρια. Οντως fun to play Εχω προσεξει οτι οταν κολλας σαν ομαδα κι δεν περνας, η καλυτερη λυση (για μενα) ειναι η Sombra. Ειτε πας στο point κaι τραβας λιγο κοσμο απο το choke, ειτε πας πισω invisible και στηνεσαι με ενα health pack κι κανεις συνεχεια harass/hack σε οτι ασπιδα εχουν.Συνηθως παιρνω το μεγαλο health pack αναμεσα στο spawn τους και το point Α. 2
Edel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Βέβαια χρειάζεται επειγόντως η ομάδα να είναι στο τσατ ώστε να τους λέει συνέχεια που έχει μοιράσει χακ. Δε μου ρχεται άλλος χαρακτήρας στο μυαλό που να έχει τόσο μεγάλη ανάγκη το τσατ όσο η Σομπρα ώστε να ναι φουλ αποδοτική. Αν παίζει σόλο, χωρίς επικοινωνία, νομίζω απλά γίνεται throw από τους άλλους παίχτες
Salahudin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Mei,ειδικα hanamura 1st point (ειτε def,ειτε attack),κάνει παπάδες στα σωστά χέρια. Οντως fun to play μει Def εκει = καρκινος! Εχω προσεξει οτι οταν κολλας σαν ομαδα κι δεν περνας, η καλυτερη λυση (για μενα) ειναι η Sombra. Ειτε πας στο point κaι τραβας λιγο κοσμο απο το choke, ειτε πας πισω invisible και στηνεσαι με ενα health pack κι κανεις συνεχεια harass/hack σε οτι ασπιδα εχουν. Συνηθως παιρνω το μεγαλο health pack αναμεσα στο spawn τους και το point Α. 2
suffocater Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εχω προσεξει οτι οταν κολλας σαν ομαδα κι δεν περνας, η καλυτερη λυση (για μενα) ειναι η Sombra. Ειτε πας στο point κaι τραβας λιγο κοσμο απο το choke, ειτε πας πισω invisible και στηνεσαι με ενα health pack κι κανεις συνεχεια harass/hack σε οτι ασπιδα εχουν. Συνηθως παιρνω το μεγαλο health pack αναμεσα στο spawn τους και το point Α. Kαι με reaper δινω space (tp καπου πισω/ethereal και τραβηγμα 2-3 ατόμων) ,δυστυχώς οι μισοι σε βριζουν αν φας κασα γιατι "dont go and die solo",και οι αλλοι μισοι κανουν ντου επειδή το καταλαβαινουν,αλλα οι υπολοιποι δεν ακολουθουν γιατι "περιμεναν τον reaper για να μπουμε ολοι μαζι". Καταλήγουμε στο "χωρίς συνεννόηση-καλά κρασιά" 2
alex_000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Tώρα που μιλάτε για Mei πετυχαίνω άτομα στο competitive που δεν παίρνουν 2ο tank, παίρνουν Mei και λένε don't worry I will off-tank #cringe από που βγήκε αυτό το κόλπο ?? Να πάρω και εγώ Soldier για off-heal 3
ADHD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 5 placement εμειναν ακομα με το ζορι τα κανω, struggle israel μπας και δουμε gold gun ποτε.. Με το συστημα insta-lock dps και μουσικουλα εχω 2-2-1 προς το παρον αλλα δεν βαραω τιποτα, πολυ ασχημα stats σε σχεση με την 5η season 4η season (5η δεν επαιξα). Το silver με περιμενει αλλα μαλλον αξιζω diamond(αλλα και αυτο low elo ειναι σιγα) η master καπου εκει βαζω τον εαυτό μου. 2
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 με την Μει μπορεις να κανεις και camping στο spawn τους και να τους τρως εναν εναν.
Salahudin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 5 placement εμειναν ακομα με το ζορι τα κανω, struggle israel μπας και δουμε gold gun ποτε.. Με το συστημα insta-lock dps και μουσικουλα εχω 2-2-1 προς το παρον αλλα δεν βαραω τιποτα, πολυ ασχημα stats σε σχεση με την 5η season 4η season (5η δεν επαιξα). Το silver με περιμενει αλλα μαλλον αξιζω diamond(αλλα και αυτο low elo ειναι σιγα) η master καπου εκει βαζω τον εαυτό Δοκιμασες struggle Palestine ? με την Μει μπορεις να κανεις και camping στο spawn τους και να τους τρως εναν εναν. στο silver/bronze ισως 1
AllNatural Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αυτον τον junkrat πως τον καναν ετσι ρε μαγκες. Δεν ειναι δυνατον να μην βλεπουν οτι θελει nerf οταν παιζει τοσο πολυ ενας τοσο situational hero
ADHD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασες struggle Palestine ? Δεν ξερω τι σημαίνει αυτο καν και φοβαμαι να το γκουγκλαρω μη μπω σε καμια black list του FBI.. struggle israel ειναι safe.. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω τι σημαίνει αυτο καν και φοβαμαι να το γκουγκλαρω μη μπω σε καμια black list του FBI.. struggle israel ειναι safe.. Ε κλειν τους πόντους για χρυσό όπλο τσιμπάει και είσαι άρχοντας.
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 στο silver/bronze ισως και στο gold. Βέβαια χρειάζεται επειγόντως η ομάδα να είναι στο τσατ ώστε να τους λέει συνέχεια που έχει μοιράσει χακ. Δε μου ρχεται άλλος χαρακτήρας στο μυαλό που να έχει τόσο μεγάλη ανάγκη το τσατ όσο η Σομπρα ώστε να ναι φουλ αποδοτική. Αν παίζει σόλο, χωρίς επικοινωνία, νομίζω απλά γίνεται throw από τους άλλους παίχτες η θα μπορουσαν οι hacked εχθροι να ειναι πιο ευδιακριτοι με skulls πανω απο το κεφαλι τους, τα οποια και να φαινονται μεσα απο τους τοιχους αν δεν ειναι too much OP. το ζηταμε οι mains τοσο καιρο αλλα ματαια. αντιθετως εχουμε κοκκινο εφε πανω σε κοκκινο περιγραμμα, οποτε κανεις δεν καταλαβαινει ποτε καποιος εχει γινει hacked. υπεροχο design.
Agon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αχ ρε blizzard ...από λάθος σε λάθος ... Για κατάρευση πας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις