alex_000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το δικο μου monitor για "μια ζωη" ειναι αυτο παντως: https://www.asus.com/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ/ Το εβαλα και πριν ελπιζω πραγματικα να μην εχει 2.5k, αν εχει 1.5k ειναι insta-buy και ας θες 3 γενιες μπροστά high end hw και βαλε για να παρεις ολο το potential του. βρήκα ακόμα πιο end game resolution - https://www.anandtech.com/show/11014/asus-demonstrates-rog-swift-pg27uq-4k-144-hz-hdr-dcip3-and-gsync αλλά είναι 27ρι , ξενέρα. Σημαίνει ότι 4κ, 34 , 144 είναι το επόμενο βήμα και θα έρθει σύντομα όμως.
Salahudin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 .... γραψαμε 2 κουβεντες για τα συστηματα και το πως γινεται να παιξουμε καλυτερα το overwatch και αμεσως να ακουσουμε την εξυπναδα... Οχι φιλε καλα λεει η sistah. 15 σελιδες τωρα για αυτο το θεμα μιλαμε. Ας βρει 2-3 ατομα που μπορουν και ξερουν να βοηθησουν κι να παει σε pm. Δεν εχω προβλημα να ζηταει ο κοσμος μια γνωμη κλπ.. αλλα εχω να διαβασω για overwatch μερες. 2
Edel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Απο τη τελευταία μου απάντηση εδώ, έχουν προστεθεί 5 σελίδες. Ω ρε λέω, έχω να διαβάσω περιπέτειες.... κοπανιστός αέρας, 5 σελιδές τεχνικά. Μάλλον ξεφύγατε Τις τελευταίες μέρες παίζω αρκετά με τη Mei. Είχα παίξει κάμποσο και στα τελειώματα της προηγούμενης σεζόν. Μπορώ να πω ότι απ' όσους έχω παίξει είναι ο πιο "Fun to play" χαρακτήρας. Το πόσο ενοχλητική μπορεί να γίνει δε περιγράφεται, ειδικά μέσα σε choke point στο πανηγύρι είναι όνειρο και το special της και το απλό attack τι τρικυμία φέρνουν. Έκανα ένα winrate 63% με 17-10 και πιστέυω μπορώ να το ανεβάσω και καλύτερα αν μάθω να χρησιμοποιώ το τοίχος της πιο ορθά. Τρώω ένα σκάλωμα στο πότε καθώς και στη τοποθέτηση του. Αλλού ήθελα και το έβαζα πιο πίσω πάνω στην ένταση. Αξία ανεκτίμητη να τρως Φαρα στον αέρα με τους σταλακτίτες 3
xaroulisx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Αν πέσεις σε καλή Mei αντίπαλο, σου κάνει το παιχνίδι άνω κάτω και μπορεί αρκετές φορές να πάρει μόνη της το round.....εκτός αν το νιώσει η ομάδα. 1
Edel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με έναν winston και έναν Hog μπροστά μου δε με ταργκετάρουν με τίποτα. Σφινόπο***α που λένε εντελώς η Mei. Βέβαια δε τη βλέπουν όλοι έτσι μιας και συνάντησα σκηνικό που διαλέγω Mei, στο τιμ τσατ ένας αρχίζει να φωνάζει Mei is throwing, i will report you, change Mei κλπ κλπ και μετά μου έστελνε μήνυμα Sorry man, i misjudged you. 1
Agon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 χαχαχα σιχαμενη mei!!!! μονο στο Mystery heros την εχω και αυτο με το ζορι! αλλα αν τυχεις σε καλη ειναι οντως πολυ παλουκι.. αυτη και ο hanzo νομιζω οτι δημιουργουν το πιο μεγαλο προβλημα εαν νιωθει ο χρηστης 1
Xvipes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 χαχαχα σιχαμενη mei!!!! μονο στο Mystery heros την εχω και αυτο με το ζορι! αλλα αν τυχεις σε καλη ειναι οντως πολυ παλουκι.. αυτη και ο hanzo νομιζω οτι δημιουργουν το πιο μεγαλο προβλημα εαν νιωθει ο χρηστης Και genji, και tracer, και lucio και widow, και... well you got the point 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και genji, και tracer, και lucio και junkrat, και... well you got the point Ναι, αλλά κανείς δεν σου πετάει το headshot με το χαμόγελο της Mei. Edit: Από Reddit Color Corrected Overwatch Concept Art 3
Agon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι, αλλά κανείς δεν σου πετάει το headshot με το χαμόγελο της Mei. Edit: Από Reddit Color Corrected Overwatch Concept Art λες την εχω χαλαρα και πεταγεσαι με soldier να την φας... και πριν προλαβεις να ξανακρυφτεις πισω απτον τοιχο εχεις φαει 1 και καλη! και λες οχι ρε φουστη μου!!!! 1
Salahudin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω πετυχει καλη Μει, αλλα πρεπει να ειναι υπερβολικα δυσκολο να την φας, εχει τρομερο survivability. Δεν εχει hard counter (οπως ο reaper για τα tanks) και θελει team focus. Τελευταια παιζω αρκετο reaper και τον βρισκω λιγο op. Εχω βρεθει αρκετες φορες με εναν hog και διπλα του καποιον αλλο hero και κερδιζω το 2v1. Ουσιαστικα ο Hog γινεται healing station, φανταζομαι σε υψηλοτερα επιπεδα με καλυτερο aim ειναι πιο balanced. 1
suffocater Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Mei,ειδικα hanamura 1st point (ειτε def,ειτε attack),κάνει παπάδες στα σωστά χέρια.Οντως fun to play 2
xaroulisx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ισχύει...πέτυχα αντίπαλο Mei που ένιωθε και μέχρι τα τελευταία sec δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε την είσοδο ή αν πέρναγε το τανκ μένανε έξω οι άλλοι και μετά πέφταμε ένας ένας.. Αλλά εντάξει εκεί έφταιξε και ότι αργήσαμε να κάνουμε switch... 1
Agon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Mei,ειδικα hanamura 1st point (ειτε def,ειτε attack),κάνει παπάδες στα σωστά χέρια. Οντως fun to play μει Def εκει = καρκινος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις