Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μένα είναι θετικό που δεν έχει bonus σε όπλα κτλ. Παίζεις επί ίσοις όροις με βάση το πόσο νιώθεις και με το πώς διαχειρίζεσαι τα powers του χαρακτήρα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ranking που χρησιμευει; μονο για τα loots; αν δεν εξελισσονται οι ηρωες, δεν βλεπω να διαρκεσει για πολυ η δημοτικοτητα του παιχνιδιου.

το ranking που χρησιμευει; μονο για τα loots; αν δεν εξελισσονται οι ηρωες, δεν βλεπω να διαρκεσει για πολυ η δημοτικοτητα του παιχνιδιου.

Δεν ειναι Moba για να παιρνουν lvl up οι ηρωες :P Και γενικα γιαυτο και ειπα οτι θα δειξει πως θα παει το πραγμα απο το τι υποστηριξη θα εχει το παιχνιδι απο την εταιρια.

Αν ήταν άλλη εταιρία θα συμφωνούσα, αλλά πιστεύω η Blizzard δε θα το αφήσει έτσι το παιχνίδι.

Πρέπει όμως όντως να κάνουν κάτι για το "end game content" μιας και μόνο το competitive δε νομίζω να φτάσει.

Χωρις Rank up τι να κανεις?Κποια στιγμη θα το βαρεθεις..Δεν σου δινει κινητρο δηλαδη..Μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν το εχω παιξει

Quick question.

Αγόρασα τις προάλλες απο G2A κλειδί για Overwatch όπου μου αναφέρει ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί και ότι το κλειδί θα το λάβω την open day.

Έλα όμως που δεν βλέπω κάποια κίνηση στην πιστωτική μου.

Να ανησυχώ?

Quick question.

Αγόρασα τις προάλλες απο G2A κλειδί για Overwatch όπου μου αναφέρει ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί και ότι το κλειδί θα το λάβω την open day.

Να ανησυχώ?

Απο την στιγμη που δεν εχεις παραλαβει το παιχνιδι γιατι δεν εχει βγει ακομα,σημαινει οτι μαλλον περιμενουν να δουν τι τελικη τιμη θα φτασει το παιχνιδι(γιατι οπως ειδαμε η τιμη του γενικα μετα την beta ανεβηκε).

παντως αν ισχυουν οι εν λογω τιμες http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ τοτε πραγματικα καλυτερα αξιζει να το παρει καποιος κουτατο το παιχνιδι απο skroutz .

Quick question.

Να ανησυχώ?

Τα χρηματα πρεπει να εχουν δεσμευθει αλλα δεν φαινοντε ακομα στις κινησεις σου. Αν χρησιμοποιησες χρεωστικη καρτα λογικα θα υπαρχει διαφορα μεταξυ λογιστικου/μικτου και διαθεσιμου υπολοιπου. Μπορεις να τσεκαρεις με λογαριασμο e-banking αν εχεις.

Αν ήταν άλλη εταιρία θα συμφωνούσα, αλλά πιστεύω η Blizzard δε θα το αφήσει έτσι το παιχνίδι.

Πρέπει όμως όντως να κάνουν κάτι για το "end game content" μιας και μόνο το competitive δε νομίζω να φτάσει.

Η dota που σπέρνει αδιαμφισβήτητα,τι παραπάνω  έχει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...