Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Για μένα είναι θετικό που δεν έχει bonus σε όπλα κτλ. Παίζεις επί ίσοις όροις με βάση το πόσο νιώθεις και με το πώς διαχειρίζεσαι τα powers του χαρακτήρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το ranking που χρησιμευει; μονο για τα loots; αν δεν εξελισσονται οι ηρωες, δεν βλεπω να διαρκεσει για πολυ η δημοτικοτητα του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το ranking που χρησιμευει; μονο για τα loots; αν δεν εξελισσονται οι ηρωες, δεν βλεπω να διαρκεσει για πολυ η δημοτικοτητα του παιχνιδιου. Δεν ειναι Moba για να παιρνουν lvl up οι ηρωες Και γενικα γιαυτο και ειπα οτι θα δειξει πως θα παει το πραγμα απο το τι υποστηριξη θα εχει το παιχνιδι απο την εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το ranking που χρησιμευει; μονο για τα loots; αν δεν εξελισσονται οι ηρωες, δεν βλεπω να διαρκεσει για πολυ η δημοτικοτητα του παιχνιδιου. Αν ήταν άλλη εταιρία θα συμφωνούσα, αλλά πιστεύω η Blizzard δε θα το αφήσει έτσι το παιχνίδι. Πρέπει όμως όντως να κάνουν κάτι για το "end game content" μιας και μόνο το competitive δε νομίζω να φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χωρις Rank up τι να κανεις?Κποια στιγμη θα το βαρεθεις..Δεν σου δινει κινητρο δηλαδη..Μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν το εχω παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Απο οτι ξερω το ranked λογικα θα ειναι διαθεσιμο αργοτερα στο παιχνιδι αρα ειδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λογικά θα υπάρξουν rated matches, το θεωρώ δεδομένο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Υπαρχουν ranked κανονικα , μονο στην open beta δεν ηταν διαθεσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrafeioTeleton Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Quick question. Αγόρασα τις προάλλες απο G2A κλειδί για Overwatch όπου μου αναφέρει ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί και ότι το κλειδί θα το λάβω την open day. Έλα όμως που δεν βλέπω κάποια κίνηση στην πιστωτική μου. Να ανησυχώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εννοεις θα υπαρχουν κανονικα στο release?? Προφανως χωρις competitive ουτε για demo δεν ειναι το παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Quick question. Αγόρασα τις προάλλες απο G2A κλειδί για Overwatch όπου μου αναφέρει ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί και ότι το κλειδί θα το λάβω την open day. Έλα όμως που δεν βλέπω κάποια κίνηση στην πιστωτική μου. Να ανησυχώ? Απο την στιγμη που δεν εχεις παραλαβει το παιχνιδι γιατι δεν εχει βγει ακομα,σημαινει οτι μαλλον περιμενουν να δουν τι τελικη τιμη θα φτασει το παιχνιδι(γιατι οπως ειδαμε η τιμη του γενικα μετα την beta ανεβηκε). παντως αν ισχυουν οι εν λογω τιμες http://www.allkeyshop.com/blog/buy-overwatch-cd-key-compare-prices/ τοτε πραγματικα καλυτερα αξιζει να το παρει καποιος κουτατο το παιχνιδι απο skroutz . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ενδιαφέρον για το Overwatch αλλά κυρίως για την Blizzard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Quick question. Αγόρασα τις προάλλες απο G2A κλειδί για Overwatch όπου μου αναφέρει ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί και ότι το κλειδί θα το λάβω την open day. Έλα όμως που δεν βλέπω κάποια κίνηση στην πιστωτική μου. Να ανησυχώ? Τα χρηματα πρεπει να εχουν δεσμευθει αλλα δεν φαινοντε ακομα στις κινησεις σου. Αν χρησιμοποιησες χρεωστικη καρτα λογικα θα υπαρχει διαφορα μεταξυ λογιστικου/μικτου και διαθεσιμου υπολοιπου. Μπορεις να τσεκαρεις με λογαριασμο e-banking αν εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν ήταν άλλη εταιρία θα συμφωνούσα, αλλά πιστεύω η Blizzard δε θα το αφήσει έτσι το παιχνίδι. Πρέπει όμως όντως να κάνουν κάτι για το "end game content" μιας και μόνο το competitive δε νομίζω να φτάσει. Η dota που σπέρνει αδιαμφισβήτητα,τι παραπάνω έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις