Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να πάρω αυτό τελικά κάπου 500 ευρώ είναι. Τα λεφτά δεν είναι θέμα αλλά δεν θέλω να δώσω 900 για τα g-sync γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική της nvidia που έχει κλειστό το g-sync κτλ, δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν κιόλας..

that said δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση? Θέλω οπωσδήποτε ultrawide και 144.

Θα ελεγα αν εχεις καλη nvidia gpu να μη χασεις το gsync αν εχεις amd μια χαρα αφου εχει freesync, ειχα 240hz benq αλλα την εστειλα γιατι θεωρω χαζομαρα να μην εχω gsync με 1080ti.. :P Δυστυχως εισαι κλειδωμένος σε αυτα αναλογα με την gpu που εχεις.

Εγω θα περιμενα λιγο τις νεες asus/acer predator αν και προβλεπονται πανακριβες >1500ε για την asus πχ(μιλαω για αυτη https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ/  αλλα εισαι all out στα specs η 1100$ MSRP για την acer με χαμηλοτερα specs ομως https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-model/UM.CZ1AA.P01

Η συγκεκριμενη LG καλη φαίνεται αλλα η ανάλυση ειναι χαμηλή για το μεγεθος imo.

edit: εκανα θάλασσα τα links, fixed τωρα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Στα fps δεν το βαζεις παντως το sync. Ατα υπολοιπα ειδικα στα racing ειναι πολυ ωραιο. Για κανενα λογο δεν θα πληρωνα gsync παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρταται το fps, στο ow/csgo πχ που κρατανε σταθερα frametimes δεν χρειαζεται, το πολυ πολυ βαζεις fast sync στις pascal αν εχεις tearing. Στο quake champions ομως λενε οτι ειναι ο μονος τροπος να παιξεις smooth, επισης παιχνιδια τυπου pubg με fluctuating frames ειναι πολυ καλυτερα με gsync.

Aν εχεις καλη nvidia gpu θεωρω οτι αξιζει να το πληρώσεις αν εχεις απο 1060 και κατω ναι δεν αξιζει τα αρκετα παραπανω λεφτα που ζητάει. Δεν εχω ακομα gsync monitor για να επιβεβαιώσω τα παραπανω απλα λεω οτι εχω διαβασει.

Δημοσ.

Σε 144hz μονιτορ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεις με το sync. Δεν βλέπεις tearing, εγώ τουλάχιστον δεν το βλεπω. Εντωμεταξύ για 144fps σε 2κ θες καρτάρα.

Δημοσ.

Ισα ισα σε 144/240hz αξιζει περισσοτερο, αν εχεις 60αρα δεν παιζεις competitive οποτε βαζεις vsync και τελος, το θεμα δεν ειναι μονο το tearing αλλα οτι δεν μπορεις να εχεις 144+ fps σε ολα τα παιχνίδια οποτε εκει βοηθαει το gsync, οταν τα frames πεσουν ειναι χειροτερο απο tearing. Ειδικα οπως σου ειπα οταν υπαρχουν μεγαλα dips, πχ το pubg μπορει να πας απο 144(που ειναι το cap) σε 60 ανετα ακομα και με παρα πολυ δυνατο συστημα εκει και στα 240hz ηταν αθλιο το αποτελεσμα, στο quake champions το ιδιο γιατι υπαρχει πολυ fluctuaction και μην ξεχναμε και οτιδηποτε αλλο βγει στο μελλον.

Οταν μιλαμε για gsync και τα extra 200e+ που ζητανε αυτες οι οθονες μιλαμε και για high end καρτες και 2k αναλυση και πανω. Αν θες απλα να παιζεις 2-3fps ναι οκ βαζεις fast sync στη χειροτερη και εισαι οκ με το tearing, αν παιζεις γενικα παιχνιδια και εχεις καλη nvidia και καλο setup νομιζω οτι αξιζει τα παραπανω λεφτα. Το ιδιο και οι freesync αν διαθετεις amd καρτα φανταζομαι, γενικα ειναι ενα feature που μπορει να μη σου χρειαζεται παντα αλλα αν τα εχεις σκασει καλα για gpu ειναι αμαρτια να μην το εχεις imo. :P

Δημοσ.

Δηλαδή μια Asus rog 27ara είναι άχρηστη με την 970 που δουλεύω ;; Γιατί με βλέπω στο τέλος να τα κλαιω τα ευρουλακια

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάει σε gsync και να πληρώσει την οθόνη 1000 ευρώ, όταν η ίδια οθόνη freesync κάνει 600 ευρώ. Στην AMD σου δίνουν την κάρτα δώρο. 

Δημοσ.

Γιατί έχω nvidia 970...τι να το κάνεις το φρισινκ ...άσε που την βρίσκω σε καλή τιμή.απλα βλέπω ότι πρέπει να πέσω αρκετά σε ρυθμίσεις για να έχω συνεχώς 144fps ειδικα σε 27αρι μόνιτορ...έχω μπερδευτεί με το χαζοπαιχνιδο που κολλησα

Δημοσ.

Ε και γω σε gsync κοιτάζω να πάω..απλά νομίζω πως η κάρτα θα με προδώσει...με βλέπω να παίρνω κάνα ελλεινο 24αρι μόνιτορ για τα 144hz

Δημοσ.

Ε και γω σε gsync κοιτάζω να πάω..απλά νομίζω πως η κάρτα θα με προδώσει...με βλέπω να παίρνω κάνα ελλεινο 24αρι μόνιτορ για τα 144hz

Κάτσε όπως είσαι αγαπητέ ,άσε τα ακριβά monitor.
  • Like 2
Δημοσ.

Μάλλον αυτό θα κάνω fulgore. Θα πάρω το πιο φθηνό 144 και θα ρίξω και λίγο τις ρυθμίσεις και θα είμαι κυριλε. Αν κερδίσω κάνα κινο ίσως αλλάξω και κάρτα και οθόνη :)

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να πάει σε gsync και να πληρώσει την οθόνη 1000 ευρώ, όταν η ίδια οθόνη freesync κάνει 600 ευρώ. Στην AMD σου δίνουν την κάρτα δώρο. 

Επειδη ειναι nvidia για αυτο, θα επρεπε να το εχεις μαθει τοσο καιρο.. :P Ειναι η ολη λογικη, λες πχ εδωσα 700 για gpu εχω σκοπο να αλλαξω και στο μελλον να παρω παλι high end nvidia ε να μην εχω gsync?

Agon και οσοι ειστε μονο για ow παρτε ενα φτηνο 144αρι και τελος, δεν χρειάζεστε ουτε gsync ουτε freesync, μιλαμε για high end monitors paired με high end συστήματα για γενικη χρηση gaming.

Δημοσ.

Εγω αν ηθελα σοβαρο σεταπ θα επερνα ενα ips 16/10 dell για ολα εκτος απο fps που θα ειχα ενα 24αρι 1080 144hz. Με ραγα στον τοιχο να βαζω οποιο θελω μπροστα μου. Εγω ομως δεν ειμαι του ultrawide.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...