Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι άλλο παιχνίδι βασικά.

Ναι, αλλά αν παίζει κάποιος μόνο στα events για να πάρει τα rewards δεν υπάρχει λόγος να πάει Ranked αν το ranked δεν του προσφέρει πιο γρήγορα chests. Δεν κερδίζει κάτι. Στο HotS το unranked draft και το ranked προσφέρουν 25% περισσότερο xp. Γι αυτό το αναφερω.

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν εισαι τρολλ δεν μπορεις να ξερεις γιατι τρολλαρει ο καθενας.  και απο οτι βλεπω δεν εχει και ηλικια η βλακεια... απο 12χρονων εως 35 εχω τυχει καραγκιοζηδες.... ευτυχως που αρχισα να  μην ασχολουμαι και ειμαι ηρεμος γιατι με το event θα εσπαγα κανα πληκτρολογιο

Δημοσ.

αν δεν εισαι τρολλ δεν μπορεις να ξερεις γιατι τρολλαρει ο καθενας.  και απο οτι βλεπω δεν εχει και ηλικια η βλακεια... απο 12χρονων εως 35 εχω τυχει καραγκιοζηδες.... ευτυχως που αρχισα να  μην ασχολουμαι και ειμαι ηρεμος γιατι με το event θα εσπαγα κανα πληκτρολογιο

Συνήθως τα πιτσιρίκια παίζουν καλύτερα από εμάς τους "μεγάλους", όσους trollers έχω δει κανένας δεν ήταν παιδάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο αλήθεια, για το Θεό.

Έχω πετύχει κάτι Μάστερς 15χρονα τράβαγα τα μαλλιά μου με τις παιδικές φωνούλες που άκουγα, 28 χρονών γάιδαρος εγώ να παίζω μαζί τους

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα στεγνα για το event, ειπα να κανω και τα placements και εχω παρει τον μπουλο solo, αλλα δεν βαράω και τίποτα μετά απο τοσο καιρό απουσιας απο fps γενικα.  :-(  

Τι ειναι το challenge του salahudin/saladin πως λεγεται αυτός για το free account? Απο silver σε τι rank?? Μονο ο killik μπορει να λαβει μερος η ολοι οι silvers??  :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα στεγνα για το event, ειπα να κανω και τα placements και εχω παρει τον μπουλο solo, αλλα δεν βαράω και τίποτα μετά απο τοσο καιρό απουσιας απο fps γενικα. :-(

Τι ειναι το challenge του salahudin/saladin πως λεγεται αυτός για το free account? Απο silver σε τι rank?? Μονο ο killik μπορει να λαβει μερος η ολοι οι silvers?? :P

είπε να του δώσει ένα φρέσκο account να δει αν μπορεί να πάει πάνω από silver/gold .
Δημοσ.

Μπηκα στεγνα για το event, ειπα να κανω και τα placements και εχω παρει τον μπουλο solo, αλλα δεν βαράω και τίποτα μετά απο τοσο καιρό απουσιας απο fps γενικα.  :-(  

Τι ειναι το challenge του salahudin/saladin πως λεγεται αυτός για το free account? Απο silver σε τι rank?? Μονο ο killik μπορει να λαβει μερος η ολοι οι silvers??  :P

Ηταν αποκλειστικα για τον Killik που θεωρει οτι το game,το ranking system αλλα και οι heroes που παιζει θελουν ολα δουλεμα. 

Οτι αυτο τον εμποδιζει να φτασει εκει που αξιζει. Πιο συγκεκριμενα οτι το player base του silver ειναι πολυ χαμηλοτερο απο τον ιδιο και ετσι εχει κολλησει εκει. Το λεει καιρο αυτο, οποτε για να τα τελειωνουμε του προτεινα να του κανω δωρο δυο account -fresh start- να δουμε ποσο πιο πολυ θα ανεβει.
Οπως ηταν αναμενομενο, αγνοησε το challenge. Το γιατι το αφηνω σε εσας, αλλα νομιζω ολοι πανω κατω ξερουμε την απαντηση.
  • Like 4
Δημοσ.

Πάντως το παιδί που παίζω μαζί και επαιξα και με τον κιλικ.ξεκίνησε πριν 2 βδομάδες είναι ήδη 2400...πρώτη φορά παίζει μετά από 10χρονια FPS...και ο κιλικ μας λέει για το πόσο καλός είναι και τον χαντακωνει το σύστημα...τι να λέμε για challenge και χαζα

Δημοσ.

Και ένας γνωστός/φίλος μου που το πήρε το παιχνίδι προς το Μάιο γύρω στο 2200-2300 είναι και από online multiplayer παιχνίδια μόνο με ...fifa έχει επαφή.

Δημοσ.

Και ένας γνωστός/φίλος μου που το πήρε το παιχνίδι προς το Μάιο γύρω στο 2200-2300 είναι και από online multiplayer παιχνίδια μόνο με ...fifa έχει επαφή.

δεν έχει να λέει. εγω το πήρα και μπήκα 1700 και σε ένα μήνα πήγα 2200. ένα χρόνο μετά δεν έχω φτάσει 3200. μπορεί με το καλημέρα να πας στο πλατ αλλα να μείνεις εκει για παντα. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχει να λέει. εγω το πήρα και μπήκα 1700 και σε ένα μήνα πήγα 2200. ένα χρόνο μετά δεν έχω φτάσει 3200. μπορεί με το καλημέρα να πας στο πλατ αλλα να μείνεις εκει για παντα. 

Αλλο πραγμα γραφουμε εμεις πιο πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Λέω να πάρω αυτό τελικά κάπου 500 ευρώ είναι. Τα λεφτά δεν είναι θέμα αλλά δεν θέλω να δώσω 900 για τα g-sync γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική της nvidia που έχει κλειστό το g-sync κτλ, δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν κιόλας..

that said δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση? Θέλω οπωσδήποτε ultrawide και 144.

Δημοσ.

Λέω να πάρω αυτό τελικά κάπου 500 ευρώ είναι. Τα λεφτά δεν είναι θέμα αλλά δεν θέλω να δώσω 900 για τα g-sync γιατί δεν μου αρέσει η πολιτική της nvidia που έχει κλειστό το g-sync κτλ, δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν κιόλας..

that said δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση? Θέλω οπωσδήποτε ultrawide και 144.

Σιγουρα θα σε βοηθήσουν στο section των οθονών,έχει καποιους που το κατέχουν πολυ,ρωτησε εκει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...