Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 boxes ως τωρα στο νεο pc,κουλουρακι :D

Btw για οποιον θελει να με κανει add που ξαναξεκιναω αργα αργα παλι να μαθαινω το παιχνιδι λογω νεου pc , Fulgore#2340 το tag μου αν και θα μου παρει κατι μερες παλι να το μαθω παλι.

• Like 2
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ αγόρασα 5 loot boxes  και στα 2 μου έκατσε reaper και mei , νομίζω είμαι ok.

Εντωμεταξύ έχει παρατηρήσει κανείς πως στην αρχή κάθε event τα παιχνίδια (ίσως και το balance) είναι ότι να'ναι;  Γενικά σχεδόν πάντα έχω μεγάλα lose streaks σε κάθε event. Σαν ξαφνικά να με βάζει το παιχνίδι εναντίον όλων τον λυσασμένων diamond που επέστρεψαν στο παιχνίδι μετά απο καιρό για να φαρμάρουν exp για τα καινούργια skins. Dunno .. μετά απο 5-6 loses  κέδισαμε κάνα 2 παιχνίδια (qp πάντα).

• Like 1
Δημοσ.

κολλημενος στα 1900 αυτες τις μερες... που θα παει... θα κλεισω το season gold εστω και στην παραταση!

επισης.... εχω ξεχασει πως ειναι οsoldier...tanking tanking tanking , α και λιγο heal... ζητω τα troll groups!

Δημοσ.

Χτεσινό, εντυπωσιακό, σκηνικό. 

Κομπετιτιβ Χαναμούρα και ξεκινάμε ατακ η ομαδα μου.

Τα πικς είναι τα ακόλουθα (διάλεξα τελευταίος, να δω τι θα παίξω)

Γκενζι, Γουιντοου, Σομπρα, Χάνζο, Φάρα. Ξεκινάω χριστοπαναγίες, κοκκινίζω, διαλέγω Ζενιάτα. Οκ λέω μια ήττα ακόμα.

Ε, τα δα όλα, το τερματίσαμε και είχαμε περιθώριο 3:50 σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Σόμπρα το πόσο κουβάλησε δε περιγράφεται. Αυτή και ο Γκέντζι. Τρελάθηκα. 2 από τους αντιπάλους φύγανε μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος. Κατάφεραν και χάσανε από Σομπρα-Γουιντοου-Χάνζο. Άρρωστη σύνθεση, δε κατάλαβαν από που τους ήρθε ούτε γω. Πέθανα 0 φορές και μια φορά χρησιμοποίησα το σπέσιαλ όταν τερματίζαμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Χτεσινό, εντυπωσιακό, σκηνικό. 

Κομπετιτιβ Χαναμούρα και ξεκινάμε ατακ η ομαδα μου.

Τα πικς είναι τα ακόλουθα (διάλεξα τελευταίος, να δω τι θα παίξω)

Γκενζι, Γουιντοου, Σομπρα, Χάνζο, Φάρα. Ξεκινάω χριστοπαναγίες, κοκκινίζω, διαλέγω Ζενιάτα. Οκ λέω μια ήττα ακόμα.

Ε, τα δα όλα, το τερματίσαμε και είχαμε περιθώριο 3:50 σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Σόμπρα το πόσο κουβάλησε δε περιγράφεται. Αυτή και ο Γκέντζι. Τρελάθηκα. 2 από τους αντιπάλους φύγανε μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος. Κατάφεραν και χάσανε από Σομπρα-Γουιντοου-Χάνζο. Άρρωστη σύνθεση, δε κατάλαβαν από που τους ήρθε ούτε γω. Πέθανα 0 φορές και μια φορά χρησιμοποίησα το σπέσιαλ όταν τερματίζαμε :P

Να είχε replay το παιχνίδι να το βλέπαμε κι εμείς. 

• Like 3
Δημοσ.

Θέλω να το δω το master διπλα απ το ονομα μου,το ομολογώ,και μετα ας πεσω και 1,5k :P

καλά κάνεις. εγω το είδα στο Lucioball και ειναι όμορφο το άτιμο! τι ήρωα παίζεις?

Δημοσ.

Σε καθε event δυστηχως μαζευεται ολη η (κακη)πλεμπα καθαρα και μονο για τα νεα skins,high intro αρα το επιπεδο δυστηχως πιανει πατο.

Βλεπω προχτες τον Wraxu μπαινει με το κεντρικο account top 35 γυρω στα 4600sr ranked(πρωτη μερα του event)τον βαζει σε ομαδες με μεσο ορο 3970 και ειχε στην ομαδα  2 ατομα gm(κατω απο 4300),2 ατομα master(κατω απο 3900)και ενα diamond. Εκανε στεγνο leave στο character select :P

Δημοσ.

Σε καθε event δυστηχως μαζευεται ολη η (κακη)πλεμπα καθαρα και μονο για τα νεα skins,high intro αρα το επιπεδο δυστηχως πιανει πατο.

Βλεπω προχτες τον Wraxu μπαινει με το κεντρικο account top 35 γυρω στα 4600sr ranked(πρωτη μερα του event)τον βαζει σε ομαδες με μεσο ορο 3970 και ειχε στην ομαδα  2 ατομα gm(κατω απο 4300),2 ατομα master(κατω απο 3900)και ενα diamond. Εκανε στεγνο leave στο character select :P

Για ποιο λόγο κάποιος που παίζει μόνο στα events (όπως εγώ) να μπαίνει ranked? Έχει περισσότερο xp το παιχνίδι; 

Δημοσ.

Για ποιο λόγο κάποιος που παίζει μόνο στα events (όπως εγώ) να μπαίνει ranked? Έχει περισσότερο xp το παιχνίδι; 

Eίναι άλλο παιχνίδι βασικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...