Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλή η οθόνη αλλά έχει κάμποσο bleed :/ δε μπορώ να πω ότι το παρατηρώ βέβαια αν δεν είμαι σε μαύρο φόντο. Κατά τα άλλα once you go 144hz you never go back και το 27" νομίζω είναι το ιδανικό μέγεθος για όλα.
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι λενε για bleed και color banding καποιοι users, ισως εχει panel lottery μεγαλυτερο απο αλλες αλλα τα specs σκοτωνουν σε αυτη την τιμη.
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλεί το TN και εχω και IPS για τη σύγκριση, δεν καταλαβαινω προς τι η ολη ιστορια, τα hz και το rt τα νιωθεις πολυ περισσοτερο, ισως επειδη καθομαι πολυ κοντα και την εχω κανει calibrate καλα δεν ξερω. Παντως θα προτεινα αυτη εγω για κατόχους nvidia: Dell S2716DG 1440p, 144hz, 27", και το πιο σημαντικό ειναι οτι εχει g-sync σε μια πολυ καλη τιμη γενικα(οι οθονες με gsync ειναι πανακριβες) οποτε τη θεωρω vfm και μια απο τις top επιλογες atm. Περιμένω να δω μπας πέσει σε καμία έκπτωση ή συγκεκριμένη γιατί οι άλλες με ipsViewsonic xg2703 gs Aoc ag271qg Asus pg27q Και acer δεν λένε να πέσουν. Για το tn το φοβάμαι λίγο γιατί στην aoc g2460pg τα χρώματα ήταν ψιλό τραγικά και ξενερα.
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Στις benq παντως ειναι αρκετα καλα με calibration, φανταζομαι το ιδιο και στις dell αν παιξεις με ICC profiles, ενταξει IPS δεν θα γινει αλλα προσωπικα δεν με ενοχλει και προτιμω το faster response time.
Silverage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εγώ προσωπικά δεν θα θυσίαζα με τίποτα τα καλύτερα χρώματα για λίγο λιγότερα ms που στην τελική δεν τα καταλαβαίνεις κιόλας. Και δεν θα την χρησιμοποιείς αποκλειστικά για παιχνίδια. Είναι πολύ άσχημο να τις συγκρίνεις δίπλα δίπλα και στη μία το άσπρο να είναι ουσιαστικά κίτρινο/μπλέ/πράσινο. Για τις δικές μου εγώ έχω πάρει και μηχάνημα για calibration.
Agon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Dell S2716DG 27 μας λεει κατι ? τωρα που γυριζει να χωσω δοσεις! και να πεσω σε bronze! χαχαχα
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εγώ ήθελα να πάρω 32 wide αλλά το overwatch δεν υποστηρίζει σωστά 21:9
Agon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 γιατι ? εγω τωρα σε 21:9 το εχω και μου φαινεται οκ
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εγώ ήθελα να πάρω 32 wide αλλά το overwatch δεν υποστηρίζει σωστά 21:9 Εχεις σκοπο να παιζεις ow σε ολη την υπόλοιπη gaming ζωή σου?? Στο λέω γιατι και εγω για wide σκέφτομαι..
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Εχεις σκοπο να παιζεις ow σε ολη την υπόλοιπη gaming ζωή σου?? Στο λέω γιατι και εγω για wide σκέφτομαι.. Σίγουρα θα παίζω για κάνα 2 χρόνια ακόμα. Αυτό και το hots παίζω δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο. Γενικά θα καταλήξω σε 32 ανεξάρτητα τι θα πει ο Jeff αλλά έφαγα μεγάλη ξενέρα όταν ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά είδα ότι είναι μειονέκτημα για το OW αντί για πλεονέκτημα. γιατι ? εγω τωρα σε 21:9 το εχω και μου φαινεται οκ https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/64r5hn/when_will_overwatch_implement_proper_219_for/
Agon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δεν παιζω με κενα δεξια αριστερα . εχει βγαλει UW επιλογη εδω και καποιο καιρο ρε συ. φουλ οθονη ειναι και τρεχει και ωραια
ADHD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα παίζω για κάνα 2 χρόνια ακόμα. Αυτό και το hots παίζω δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο. Γενικά θα καταλήξω σε 32 ανεξάρτητα τι θα πει ο Jeff αλλά έφαγα μεγάλη ξενέρα όταν ήμουν έτοιμος για αγορά αλλά είδα ότι είναι μειονέκτημα για το OW αντί για πλεονέκτημα. https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/64r5hn/when_will_overwatch_implement_proper_219_for/ Παρε την καλυτερη οθονη που μπορεις και μη σε νοιαζει, ολα playable ειναι αρκει να εχει καποιες προϋποθέσεις το monitor. Εγω προσωπικα κοιταω για τις νεες asus.
alex_000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 δεν παιζω με κενα δεξια αριστερα . εχει βγαλει UW επιλογη εδω και καποιο καιρο ρε συ. φουλ οθονη ειναι και τρεχει και ωραια To 21:9 στο overwatch είναι το ίδιο με 16:9 αλλά κάνει zoom in και βλέπεις λιγότερες "πληροφορίες" πάνω και κάτω, παρόλο που είναι full screen. Αυτό συμβαίνει λόγω fov. Με άλλα λόγια πετάει η Pharah πάνω σου και δεν βλέπεις τίποτα http://www.pcgamer.com/overwatchs-new-219-support-actually-reduces-field-of-view/ Ο σωστός τρόπος να κάνεις implement 21:9 είναι να κρατήσεις ίδια πληροφορία vertically (το "9") και να αυξήσεις την πληροφορία horizontally αριστερά και δεξιά της οθόνης (ώστε να γίνει το "16", "21") 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις