Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως με αυτό το σύστημα https://gist.github.com/anonymous/b0e917f7c0ae014d5c4c6dbf284559b0 
(980, 6700κ, 1440p@144hz ) για να έχω 144hz σταθερά πρέπει να ρίξω μερικά πράγματα στο overwatch. Όλα ultra δλδ όχι.

Αλλά αν κάποιος παίζει ήδη στα 144hz με 1080p δε θα αλλάξει κάτι αν πάρει οθόνη που υποστηρίζει τα hz(γιατί αν κτλα καλα γι αυτό μιλάτε).

Έχω αυτή την οθόνη https://www.acer.com/ac/en/CA/content/model/UM.HB0AA.001 .

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε φιλε τι οθοναρα ειναι αυτη... μας ζαλισες! απλα λενε οχι 27αρα και δεν καταλαβαινω γιατι. 

Δεν με πειραζει να κατεβασω κανα 2 λεπτομερειες ωστε να παιζω ανετα στο 144hz γιατι διαβαζω παντου οτι εχει αρκετη διαφορα.

βρηκα μια asus VG248QE 220 euro 6μηνων στα 220. αξιζει  η με λιγα παραπανω κατι σε 27

Δημοσ.

παιδιά αν δε παίζεται μόνο FPS competitive μη πάτε να σκάσετε λεφτά σε high hz 24αρη ΤΝ monitor (που είναι ιδανικό για comp fps) ...είναι κρίμα δηλαδή. Επενδύστε στα high hz αλλά σε 27 και πάνω και ίσως και σε IPS panel.

• Like 2
Δημοσ.

αυτο μου ακουγεται καλυτερη ιδεα αλλα δεν ξερω πως και τι. φυσικα δεν μπορω να δωσω 9 κατοσταρικα... 

Δημοσ.

αρα η χιλιαρικο η 24αρα σαπια ? :D  βλεπω παντως πως οτι οι στριμερς δουλευουν  αυτη την asus που εγραψα νωριτερα

Δημοσ.

Αν ο λόγος για να πας TN είναι τα ms τότε πρέπει να είσαι πολύ καλός fpser (υπάρχει τέτοια λέξη :P ) για να σε νοιάζει και να κτλβαινεις την διαφορά. αντιθέτως την διαφορά στα χρώματα και γωνία θέασης σε μια IPS την κτλβαίνεις με την μια.

Δημοσ.

οχι δεν ειμαι κανας παιχταρας ειναι το μονο σιγουρο! αλλα τι θεμα μπορει να εχω με τη γωνια  θεασης ? δηλαδη  ειναι προτιμοτερο να εχεις καλα χρωματα απο ρυθμο ανανεωσης ?  οχι οτι δεν με νοιαζουν γιατι και ταινιες βλεπω και σερφαρω κτλ κτλ. απλα τελευταια σκαλωσα σε αυτο που λενε οτι εχεις καλυτερο σημαδι αντιδρασεις κτλ και λεω να δοκιμασω

Δημοσ.

EEEEE, έλεος με τις οθόνες. πείτε κουτσομπολιά. Βαρετά είναι αυτά που γράφετε :( :(

Χτες έπαιξα με ένα φίλο που ναι λίγο κάτω από τη μέση σίλβερ. Με έβαζε με κάτι σιλβεράδες, έπαθα πολιτισμικό με αυτά που έβλεπα. Widow με αυτόματο να προσπαθεί να πετύχει φάρα. Κλάμα.   5/5 γράψαμε στο χαλαρό. Μέρσι έπαιξα, Λούσιο ο φίλος μου. Από τέτοιες κατηγορίες πάντως μου φαίνεται εξωφρενικά δύσκολο να βγεις με παράξενους παίχτες που κυκλοφορούν

Δημοσ.

αγαπαμε σιλβερ! ολο λεω ξεφευγω και ολο εκει  μενω! παλι χθες βουτια απο 1900 στα 1790! αλλα δεν πειραζει γιατι μαθαινω να τανκαρω και να χιλαρω καλυτερα με ολα τα τρολακια :D

Δημοσ.

Πω ρε φιλε τι οθοναρα ειναι αυτη... μας ζαλισες! απλα λενε οχι 27αρα και δεν καταλαβαινω γιατι. 

Δεν με πειραζει να κατεβασω κανα 2 λεπτομερειες ωστε να παιζω ανετα στο 144hz γιατι διαβαζω παντου οτι εχει αρκετη διαφορα.

βρηκα μια asus VG248QE 220 euro 6μηνων στα 220. αξιζει  η με λιγα παραπανω κατι σε 27

Γιατι οσο μεγαλώνει η οθόνη,μετά θα ειναι σαν να παρακολουθείς αγωνα τενις,το κεφαλι μια δεξιά,μια αριστερά :P

Περι ορέξεως φυσικα,απλά  προσωπικα θεωρώ οριακό πρακτικό μεγιστο μεγεθος για fps την 27άρα,τείνοντας προς την 24άρα για  το βελτιστο αποτέλεσμα αντιληψης με την περιφερειακή σου όραση.

@xvipes,πολυ μερακλιδικη οθονη έχεις  :wub:

Δημοσ.

EEEEE, έλεος με τις οθόνες. πείτε κουτσομπολιά. Βαρετά είναι αυτά που γράφετε :( :(

Μόνο που είμαστε στην κατηγορία pc.

Αν θες κουτσομπολιά στην Μενεγάκη :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως με αυτό το σύστημα https://gist.github.com/anonymous/b0e917f7c0ae014d5c4c6dbf284559b0

(980, 6700κ, 1440p@144hz ) για να έχω 144hz σταθερά πρέπει να ρίξω μερικά πράγματα στο overwatch. Όλα ultra δλδ όχι.

Αλλά αν κάποιος παίζει ήδη στα 144hz με 1080p δε θα αλλάξει κάτι αν πάρει οθόνη που υποστηρίζει τα hz(γιατί αν κτλα καλα γι αυτό μιλάτε).

Έχω αυτή την οθόνη https://www.acer.com/ac/en/CA/content/model/UM.HB0AA.001 .

Και εγώ με παρόμοια οθόνη και κάρτα γραφικών πρέπει να ρίξω τα γραφικά για να πιάσει 165fps.
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλεί το TN και εχω και IPS για τη σύγκριση, δεν καταλαβαινω προς τι η ολη ιστορια, τα hz και το rt τα νιωθεις πολυ περισσοτερο, ισως επειδη καθομαι πολυ κοντα και την εχω κανει calibrate καλα δεν ξερω. Παντως θα προτεινα αυτη εγω για κατόχους nvidia: Dell S2716DG

1440p, 144hz, 27", και το πιο σημαντικό ειναι οτι εχει g-sync σε μια πολυ καλη τιμη γενικα(οι οθονες με gsync ειναι πανακριβες) οποτε τη θεωρω vfm και μια απο τις top επιλογες atm. Μπορεις να παιξεις comp ow, να παιξεις smooth pubg στο οποιο δεν κρατας 144fps με τιποτα, αλλους τιτλους, ειναι 2k/27" κτλπ. Ενταξει TN monitor αλλα οπως ειπα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου ειδικα σε αυτη την τιμη με αυτα τα specs.

Αν εχετε amd καρτα υπαρχουν αλλες επιλογες με freesync.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...