Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπηκα και το επαιξα και εγω το παιχνιδακι μιας κ μπηκαν κατι φιλοι και ειπα αντε να μπω να τους κανω παρεα και να δω αν αξιζει ολος ο ντορος γυρω απο το ονομα του.

Το παιχνιδακι ειναι καλο και καλοφτιαγμενο αλλα οσον αφορα τα δικα μου δεδομενα το θεωρω μετριο ουτε κρυο ουτε ζεστη σιγουρα θα το επαιζα ενδιαμεσα στα αλλα παιχνιδια που παιζω τωρα(bf4 rainbow six) το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι πολλα τα 40+ για αυτο το παιχνιδι με ενα 20αρικο και πολλα του ειναι.Και θα το δικαιολογησω γιατι το λεω αυτο και γιατι σκεφτομαι ετσι.Θεωρω παιχνιδια χωρις campaign και χωρις καποιο story να δινονται στην μιση τιμη ανεξαρτητως τιτλου δεν ειναι προσωπικη επιθεση για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Ναι ισχυει σε αυτο εχεις δικιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ η EA πουλάει πακέτο battlefront 80-90€ χωρίς single player campaign... Και πουλάει 15 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μία χαρά είναι η τιμή του,για την ποιότητα παιχνιδιού που είδαμε στη μπετα. τουλάχιστον εδώ ξέρεις ότι και του χρόνου γεμάτο κόσμο θα είναι.

Άσε που με το να στο δίνει 40€ θα το ξανασκεφτεί κάποιος πριν δοκιμάσει χαξ και κολπακια τέτοιου είδους.

Εδώ η EA πουλάει πακέτο battlefront 80-90€ χωρίς single player campaign... Και πουλάει 15 εκατομμύρια αντίτυπα.

Μία χαρά είναι η τιμή του,για την ποιότητα παιχνιδιού που είδαμε στη μπετα. τουλάχιστον εδώ ξέρεις ότι και του χρόνου γεμάτο κόσμο θα είναι.

Άσε που με το να στο δίνει 40€ θα το ξανασκεφτεί κάποιος πριν δοκιμάσει χαξ και κολπακια τέτοιου είδους.

Αυτο ειναι το μονο θετικο για τετοιου ειδους παιχνιδια, οχι σαν το csgo που το παιρνεις με κατω απο 5ε και κανεις οσα account θες..

το overwatch είναι παιχνίδι που θα κρατήσει , οποίος θεωρεί ότι είναι ακριβό στα 37-40 (που παίζει στα κλειδαδικα το origins )ας περιμένει να πέσει η τιμή.... προσωπικά έσκασα με χαρά τα 60,9 (με μεταφορικά) στο seven γιατί ξέρω ότι θα το λιώσω το παιχνίδι  :-) ,έτσι και αλλιώς τα μονά παιχνίδια που αγοράζω είναι της blizzard ,τα υπόλοιπα από steam wallet με κάρτες  :-D , μακάρι να μπαναρουν κόσμο αβέρτα που κάνει cheat. 

το overwatch είναι παιχνίδι που θα κρατήσει , οποίος θεωρεί ότι είναι ακριβό στα 37-40 (που παίζει στα κλειδαδικα το origins )ας περιμένει να πέσει η τιμή.... προσωπικά έσκασα με χαρά τα 60,9 (με μεταφορικά) στο seven γιατί ξέρω ότι θα το λιώσω το παιχνίδι  :-) ,έτσι και αλλιώς τα μονά παιχνίδια που αγοράζω είναι της blizzard ,τα υπόλοιπα από steam wallet με κάρτες  :-D , μακάρι να μπαναρουν κόσμο αβέρτα που κάνει cheat. 

Κατσε ρε συ αλλα γιατι εδωσες τοσα πολλα για αγορα απο seven???Απο αλλο μαγαζι του skroutz δεν σου βγαινει πολυ φθηνοτερα στα 47ευρω χωρις μεταφορικα????Ακομα και με αυτα παιζει να ειναι 8-10ευρω φθηνοτερα απο το seven.Εκτως αν θες το μεταλιο που δινει δωρο αλλα λιγο πολλα τα λεφτα Αρη :P

Κατσε ρε συ αλλα γιατι εδωσες τοσα πολλα για αγορα απο seven???Απο αλλο μαγαζι του skroutz δεν σου βγαινει πολυ φθηνοτερα στα 47ευρω χωρις μεταφορικα????Ακομα και με αυτα παιζει να ειναι 8-10ευρω φθηνοτερα απο το seven.Εκτως αν θες το μεταλιο που δινει δωρο αλλα λιγο πολλα τα λεφτα Αρη :P

ήθελα και το μεταλιο  :-)

Εγω παντως με βλεπω στο τελος να κανω το κακο και να ριχνω την παραγγελια για την collectors ετσι οπως παει(αν και δεν εχω τιμησει ως τωρα καμια collector στην ζωη μου αλλα αυτη ετσι οπως παει δεν την γλυτωνει....)

Για μενα παντως *** που δεν εβαζαν μεσα το αγαλμα της tracer αλλα εβαλαν του αδιαφορου(σχεδιαστικα)Soldier αλλα τελος παντων :P

• Like 2

Για μενα παντως *** που δεν εβαζαν μεσα το αγαλμα της tracer αλλα εβαλαν του αδιαφορου(σχεδιαστικα)Soldier αλλα τελος παντων :P

Για μένα κλάιν,δεν θα επαιρνα κανένα ούτως ή αλλως,αλλα και σαν μαρκετινγκ να το δεις,θα ήταν τουλάχιστον διπλασιες οι πωλησεις αν ήταν η tracer.

Δεν μπορω να καταλαβω πως το σκεφτηκαν.

• Like 1

Για μένα κλάιν,δεν θα επαιρνα κανένα ούτως ή αλλως,αλλα και σαν μαρκετινγκ να το δεις,θα ήταν τουλάχιστον διπλασιες οι πωλησεις αν ήταν η tracer.

Δεν μπορω να καταλαβω πως το σκεφτηκαν.

Σκεφτηκαν προφανως οπως το βλεπουμε τωρα.Δηλαδη την δημοφιλη φιγουρα να την πουλησουν ξεχωριστα,ακριβοτερα απο ολοκληρη την collectors edition και αν το παιχνιδι παει καλα εμπορικα να εχουν και αρκετα φραγκα. Και η φιγουρα του Soldier(αν και κλασσικος generic ηρωας σχεδιαστικα)δεν ειναι κακη,αλλα δυστηχως το γεγονος οτι δεν εχει καθολου χρωματα ξενερωνει αρκετο κοσμο(μεταξυ των οποιων και εμενα).

Σκεφτομαι να το αγορασω και εγω..Για πειτε οποιοι το επαιξαν ειναι απλα ενα shooter με διαφορους στανταρ χαρακτηρες η αυτους του χαρακτηρες του κανεις και customization και αλλα τετοια οπως οπλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...