Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει καποιοι να ηταν.. αλλα στα φορουμ κραζανε για αυτο, τυχαινει και στο κομπετιτιβ, χαμος δλδ

Δημοσ.

Στο competitve είναι ο χειρότερος καρκίνος που υπάρχει. Το μεγαλύτερο ψεγάδι του παιχνιδιού που χαλάει την εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Στο competitve είναι ο χειρότερος καρκίνος που υπάρχει. Το μεγαλύτερο ψεγάδι του παιχνιδιού που χαλάει την εμπειρία.

Υπάρχει βέβαια και μια πολύ μικρή πιθανότητα στο comp όταν υπάρξει leaver να την παλέψει η ομάδα και να πάρει νίκη ή έστω draw. Μου έχει τύχει 3-4 φορές.

Κάτι πρέπει να κάνουν όμως με το θέμα αυτό.

Δημοσ.

Κάνω με Zenyata 15k heal σε game, είμαι ο μόνος healer, 30+ assist και χάσαμε το game. Δάκρυσα και έπεσα για ύπνο. 

Είμαι στη δουλειά και είμαι σα ζόμπι.

Σιχάματα όλοι στο κομπετιτβ

Καλή βδομάδα

:D

σταματα να μου θυμιζεις την ασχημη χθεσινη βραδια! κοιμηθηκα στις 2 και αυτο γιατι δεν την παλευα αλλο...  κερδιζουμε πρωτο γυρο χαλαρα.... και χανουμε 2 γυρους με ισοπαλια στο 99% ...και εχασα παλι το 1900 :P σημερα ομως 2κ το νιωθω!!!  :D

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει βέβαια και μια πολύ μικρή πιθανότητα στο comp όταν υπάρξει leaver να την παλέψει η ομάδα και να πάρει νίκη ή έστω draw. Μου έχει τύχει 3-4 φορές.

Κάτι πρέπει να κάνουν όμως με το θέμα αυτό.

Σε τι rank παίζεις?

Σε μένα μια φορά και μοναδική μείναμε πέντε και καταφέραμε να βγάλουμε άμυνα και να κρατήσουμε Hanamura ανέπαφη. Ήταν επικό. Και άλλη μία φεύγει ένας δικός μας, γαμωσταυρίδια κλασσικά αλλά για καλή τύχη έφυγε μετά από λίγο και ένας από τους αντιπάλους και νικήσαμε :P :P :P 

όλες τις άλλες φορές μετά από leave ξεκινάει ένα απίστευτο throw με Σομπρες Χάνζους και Γουιντοου

• Like 2
Δημοσ.

Killik, αυτο το οποιο αναφερεις ως ειρωνεια, ηταν και ειναι open challenge οπως ειπε κι ο Jardon.Περιμενω το email σου σε pm.

Ισως επρεπε να σου το πω εγω απευθειας κι οχι μεσω τριτου αλλα ειχα θεμα με τον λογαριασμο μου εδω, οποτε, εαν μου το ζητησεις σε λιγα λεπτα θα εχεις απο μενα οχι 1 αλλα 2 λογαριασμους για να μας δειξεις  που πραγματικα ειναι η θεση σου. Για να σωπασουμε ολοι μια κι καλη. Το λεω παρα πολυ σοβαρα.

Εχεις πει πολλα και διαφορα για την Sombra τον τελευταιο καιρο, κι επειδη ειναι πολυ ιδιαιτερος hero θεωρω οτι τα περισοτερα που εχεις εκφρασει ειναι λαθος.

Η Sombra ειναι balanced hybrid hero, δεν ειναι ουτε DPS, ουτε Support ουτε Flanker. Ειναι ενα μιξ των τριων, γιαυτο και δεν θα ειναι ποτε καλη σε εναν μονο απο αυτους τους ρολους, εαν προσπαθησεις να την παιξεις ετσι.

Η Sombra ειναι disruptor, εχει στοιχεια απο ολα τα classes (εκτος τανκ) κι πρεπει να παιχτει με εναν πολυ ιδιαιτερο τροπο για να «λαμψει».

Το πρωτο κι σημαντικοτερο ειναι το κλιπ της: ειναι υπερ αρκετο για να φας squeeshies με body shots εαν εχεις εστω κι μετριο aim.  Αναφερομαι σε ενα ποστ που εκανες παλιοτερα που λες ενα κλιπ δεν φτανει να φας ουτε την mercy.

Δευτερον: εαν δεν κανεις συνεχεια hack τα health packs υστερεις στο ρολο σου, ειδικα οταν αρχιζεις και ξεχνιεσαι παιζοντας το κλασσικο single health pack-translocator-προσπαθω να κανω pick- translocate πισω στο pack.

Τριτον: οταν παιζεις defense (ειδικα Hanamura/King’s Row/Volskaya/Anubis)  αμα δεν εχεις hackαρει ΑΜΕΣΩΣ μολις ξεκινησει το round, τα 2 μεγαλα health packs που εχουν οι attackers κοντα στο spawn τους, ΠΡΙΝ φτασουν στο choke, τοτε καλο θα ειναι να αναθεωρησεις το ποσο καλα ξερεις τον τροπο που πρεπει να παιζεται. Δηλαδη πρεπει σε 10 δευτερα να εχεις hackaρει δυο Health Packs και να εχεις παει πισω απο την ομαδα σου.

Τεταρτον: το  translocator ειναι μια χαρα. Οπως κι με το turret  του  Torb, πρεπει να αλλαζεις συχνα θεση.

Αυτο που κοροιδευες τοσο ανωριμα κι μαλιστα ειπες « γελανε κι οι πετρες» επικεντρωθηκες στο απλα να αποριψεις μια αποψη επειδη δεν με γουσταρεις  χωρις να προσπαθησεις να καταλαβεις τι μπορει να εννοοω με «  smart placement».

Smart placement δεν ειναι ενα συγκεκριμενο σημειο σε καθε χαρτη ή διπλα σε ενα health pack. Smart placement ειναι να το αλλαζεις συνεχεια αναλογα με τον χαρτη, το team σου και την φαση του παιχνιδιου στη οποια βρισκεσαι. To smart placement δεν ειναι για να σε κανει ατρωτο στις παγιδες και στις ενεδρες αλλα για να μειωσεις τις πιθανοτητες να σε βρουν. Θα σε πιασουν και μια και δυο και δεκα, κατι που μπορει να συμβει σερι σε ενα γυρο. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να αλλαξει το translocator, ειναι κομματι του balance. Αλλιως η Sombra θα ηταν killable mono  οταν ηταν εκτος invisibility και το translocation se CD.Επισης ο αντιπαλος μπορει να καταλαβει την κατευθυνση του translocator την στιγμη που κανεις translocate.

Sombra παιζω decently, ακομα μαθαινω κι θα συνεχιζω να την μαθαινω αλλα εαν δεν γινω ποτε καλος, σημαινει οτι εγω δεν το εχω οχι οτι εχει προβλημα ο hero ωστε να κραζω τον Jeff, την Blizzard και το ΣΥΡΙΖΑ.

• Like 5
Δημοσ.

Αυτή τι στιγμή παίζω 2850-2950 έχω κολλήσει 1 βδομάδα..Τις 2 φορές που έχουμε καταφέρει να νικήσουμε ήταν κοντά στα 2500. Την 1η έχουμε πάρει 1 γύρο χαλαρά και βγαίνει ένας, εκεί κρατήσαμε πολύ καλή άμυνα χάρη σε μια Sym και σε μένα (Mercy). Τη 2η έγινε το ίδιο έχουμε 1 γύρο χαλαρά και στον 2 καταφέραμε να κρατήσουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο καθαρά από τύχη και επειδή δεν κάνανε καλό regroup.

Πρόσφατα στα 2700 κάτι leaver στα μέσα του 2 γύρου αλλά τους είχαμε σπάσει τον τσαμπουκά και πήραμε 3 γύρο πολύ δύσκολα βέβαια.

Έχω και ένα draw αλλά δεν θυμάμαι να σου πω που και πως.

Throw δεν έχω πετύχει ποτέ, γενικά το παλεύουμε αν τύχει.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οπως εχω δει μαζευεστε να παιξετε μαζι απο το forum στο οποιο υποθέτω ειναι πιο "cool" και "φυσιολογικα" ατομα απο αυτα που συναντας στο mm και οχι toxic 14χρονα και παλι τσακωνεστε, μετα λετε για το community κτλπ. Τι θελω να πω? Ο agon πχ εκνευρίστηκε με τον killik στα 2 qp που επαιξε υποτιθεται premade for fun, o ghost παραδεχεται οτι εκνευριζεται επισης και δεν ξερω και εγω ποιος αλλος. Φανταστειτε λοιπον τι κυκλοφορει εξω, τι μυαλο κουβαλαει ο καθενας, για ποιο λογο παιρνει widow και κανει throw κτλπ.

Πριν κατηγορησετε το community δειτε τους εαυτους σας πρωτα.. :P

• Like 4
Δημοσ.

Παντως οπως εχω δει μαζευεστε να παιξετε μαζι απο το forum στο οποιο υποθέτω ειναι πιο "cool" και "φυσιολογικα" ατομα απο αυτα που συναντας στο mm και οχι toxic 14χρονα και παλι τσακωνεστε, μετα λετε για το community κτλπ. Τι θελω να πω? Ο agon πχ εκνευρίστηκε με τον killik στα 2 qp που επαιξε υποτιθεται premade for fun, o ghost παραδεχεται οτι εκνευριζεται επισης και δεν ξερω και εγω ποιος αλλος. Φανταστειτε λοιπον τι κυκλοφορει εξω, τι μυαλο κουβαλαει ο καθενας, για ποιο λογο παιρνει widow και κανει throw κτλπ.

Μα είπαμε το community φτάνει αλλά εμείς στο forum είμαστε παναγιτσες :D
  • Like 1
Δημοσ.

δεν με πειραζει αν δεν ξερει ουτε εγω ειμαι κανας παιχταρας..απλα δεν ξαναπαιζω μαζι του. με πειραζει που βλεπω να γραφει στο φορουμ λες και εχει καμια γνωση του παιχνιδιου. οταν εισαι αιωνια στον πατο της βαθμολογιας ε δεν σου φταιει το ranking system και το imbalance...ας μην γκρινιαζουμε γιατι απλα απεχουμε απτην πραγματικοτητα... το community γενικα ειναι σαπιο αλλα αυτο ειναι σε ολα τα παιχνιδια και δεν μου λεει πλεον κατι

Δημοσ.

Agon περιμένω να παίξουμε και μαζί και να κάνεις παράπονα ότι δεν σε κάνω rez κανόνισε :P

Το όνομα είναι από τις οθόνες της aoc η άσχετο?

Δημοσ.

Ποιο είναι το υπόλοιπον σύστημα(να δούμε αν σηκώνει την οθόνη αυτή)και πόσα χρήματα διαθέτεις για οθόνη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...