Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore συνήθεια είναι! Μπες και στο πσ4 να παίξουμε!

Πάντως agon θεωρώ το να νευριάζεις στο qp η στο ffa είναι υπερβολικό. Παίξτε κομπετιτιβ να δεις εκεί πραγματικά τι ψάρια πιάνει.

Το παιχνίδι προκαλεί φουλ νεύρα δυστυχώς και χαλάει διάθεση.

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίξτε κομπετιτιβ να δειτε εκεί πραγματικά τι ψάρια πιάνετε.

That.^^

Χωρίς πολλά-πολλα.

Νομίζω ακομα κ μεσα απ αυτό το thread επαληθευτηκε παμπολες φορες οτι οπου ειναι να παιξει ο καθένας,παιζει.

Και αν πεσει-ανεβει,πάλι για εκει που ειναι να παιζει θα καταληξει,σε βαθος χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά εγώ τουλάχιστον όταν σταματάω να παίζω με άτομα, δεν τους την λέω ούτε πετάω μπιχτές / baits, γι' αυτό και δεν μπαίνω στους καβγάδες που γίνονται εδώ πέρα για το ποιος έχει περισσότερο skill, κλπ.

οχι, απλως τους μπλοκαρεις στο πμ.   :rolleyes:

ναι, αλλα αλλο ομως παιζω για προπονηση και αλλο παιζω σοβαρα στο qp. αν θες να παιξεις σοβαρα, το ξεκαθαριζεις απο την αρχη με την premade ομαδα σου ωστε να μην υπαρχει παρεξηγηση. μην λες παμε χαλαρα, αλλα μολις αρχισουν να πεφτουν οι φαπες, ξεκινανε και τα μπινελικια. (δεν το λεω για εσενα προσωπικα).

σε κανεναν δεν αρεσει να χανει, αλλα οταν χανει ομως δειχνει και τον πραγματικο του εαυτο. εγω αυτο εχω καταλαβει.

Δημοσ.

Ναι γι'αυτό ρωτησα πιο πίσω γιατί δεν ήμουν μπροστά να ξέρω τι ειπώθηκε .

Edel σοβαρά έπαιξα 5παιχνιδια στο ps4 δεν άντεξα αλλο δεν παλεύεται ο χειρισμός αν έχεις μάθει αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

τραγικος μοντ.... εσβησε ποστ μου. και το μπλοκ πηγαινε για τα μνμτ στο  θεμα ...μπας και γλιτωνα απο την απειρη γνωση σου που την μοιραζεσαι με τοση γκρινια :)   και θα το ξαναπω. αν θες να μεινεις μια ζωη στασιμος και να κραζεις τους αλλους μπορεις. φτασε και 5000 λεβελ... η ποσοτητα με την ποιοτητα εχουν διαφορα...

Δημοσ.

Και επίσης overwatch μαθαίνεις να παίζεις στο κομπετιτιβ. Κακά τα ψέμματα, το κανονικό παιχνίδι εκεί παίζεται. Όλα τα άλλα μοουντς είναι να είχαμε να λέγαμε. Για σημάδι είναι και να βλέπεις πως παίζουν διάφοροι χαρακτήρες.

• Like 2
Δημοσ.

αλλη εμπειρια το παιχνιδι με το Ατμος ενεργοποιημενο. βρηκα κατι παλια,καλα ακουστικα που ειχα και το εβαλα. το environmental awareness αυξανεται κατακορυφα με το ποσο καθαρος, διαυγες γινεται ο ηχος.

Δημοσ.

Ακριβως, και δεν χρειαζεται να ειναι ακουστικαρες για να το ενεργοποιησεις. Ειναι στα ορια του γελοιου τα infos που προσφερει, γι’αυτο και ειναι το no.1 setting που κανω on, μαλιστα πολλες φορες ειναι εμφανες πότε ενας enemy/teammate δεν το χρησιμοποιει, δημιουργωντας ενα tiny disadvantage.

• Like 2
Δημοσ.

Κάνω με Zenyata 15k heal σε game, είμαι ο μόνος healer, 30+ assist και χάσαμε το game. Δάκρυσα και έπεσα για ύπνο. 

Είμαι στη δουλειά και είμαι σα ζόμπι.

Σιχάματα όλοι στο κομπετιτβ

Καλή βδομάδα

:D

• Like 4
Δημοσ.

πολυ πικρα...

εγω επαιξα το παιχνιδακι πριν λιγες μερες που το ειχαν δωρεαν για λιγο.

εφτασα μεχρι λβλ 14

μου φανηκαν περιεργα μπερδεμενα τα μαπς, ισως και η ιδεα μου. επαιξα πιο πολυ pharah και bastion

πλακα ειχε

αλλα σχεδον σε καθε παιχνιδι καποιος εφευγε. αυτο δινει πλεονεκτημα στην αλλη ομαδα... φανταζομαι στο κομπετιτιβ η διαφορα θα γινεται ακομα πιο μεγαλη. σουπερ λαθος αυτο και μου την εσπασε πολλες φορες που ξαφνικα ενας χαζος την εκανε απο το παιχνιδι.. ( ε τι μπαινεις να παιξεις ρε βλακα τοτε αφου θα βγεις??)

Δημοσ.

πολυ πικρα...

εγω επαιξα το παιχνιδακι πριν λιγες μερες που το ειχαν δωρεαν για λιγο.

εφτασα μεχρι λβλ 14

μου φανηκαν περιεργα μπερδεμενα τα μαπς, ισως και η ιδεα μου. επαιξα πιο πολυ pharah και bastion

πλακα ειχε

αλλα σχεδον σε καθε παιχνιδι καποιος εφευγε. αυτο δινει πλεονεκτημα στην αλλη ομαδα... φανταζομαι στο κομπετιτιβ η διαφορα θα γινεται ακομα πιο μεγαλη. σουπερ λαθος αυτο και μου την εσπασε πολλες φορες που ξαφνικα ενας χαζος την εκανε απο το παιχνιδι.. ( ε τι μπαινεις να παιξεις ρε βλακα τοτε αφου θα βγεις??)

Σκεψου οτι επαιζες με αλλους που μπήκαν σαν εσενα free και δεν τους ενοιαζε ιδιαίτερα (ωστε να leavarουν χωρις πολλη σκέψη)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...