Agon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 καταρχας, ειμαι 1850 με πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο εσενα στο παιχνιδι. δευτερον, εσυ εβγαλες συμπερασμα απο 5 παιχνιδια στο arcade, που γινανε για εξασκηση για τον φιλο σου, οτι εγω δεν το κατεχω το παιχνιδι και ειμαι κακος παικτης. και ηρθες να το διαδωσεις εδω. μαλιστα. επισης, δεν νομιζω οτι καποιος φωναζει στο chat στην πρωτη ηττα επειδη βαρεθηκε το παιχνιδι. μαλλον επειδη νευριασε. τουλαχιστον αυτο λεει η ψυχολογια. μετα λες οτι δεν εχεις επαφη με καποιον αρα δεν τον εχεις στην λιστα; συγνωμη. εσυ δεν ζητησες στο φορουμ εδω περα ατομα να παιξουν μαζι με σενα; και προσφερθηκα; αλλα τωρα βλεπω με εβγαλες απο το friend list, γιατι εγω δεν νιωθω το παιχνιδι στα 5 arcade games αλλα το νιωθει ο φιλος σου που ειναι level 20. εεεενταξει. αυτα. δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. ειπες τα δικα σου, προσθεσα αυτα που ξεχασες να αναφερεις και αυτο ηταν. ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του απο κει και περα. και καλυτερα που με εβγαλες, ουτως η αλλως θα το εκανα εγω υστερα απο το σημερινο. cheerio. α και που σαι. παντα να κανεις με τον Soldier ντου μονος σου. παντα. θα γινεις diamond in no time. αυτο λεω και γω... εισαι 1850 με τα χιλια ζορια μετα απο 1200 λεβελ...ειναι τουλαχιστον αστειο να μην εισαι gold-plat. ειναι απειρες οι ωρες που εχεις ξοδεψει στο παιχνιδι και δεν εχεις προοδο.ΑΠΕΙΡΕΣ. απλα κραζεις το ranking system, το imbalance, τα trolls, leavers ,τον θεο και τον ντοναλντ τραμπ. μπορεις να εισαι οτι θες και να κανεις και οτι θες. αλλα το να μιλας για τα τοσα λαθη που εχει το πανιχιδι ειναι καπως.... και ας βαλουμε ενα τελος εδω γιατι δεν εχει νοημα. το παιχνιδι ανεβαζει οσους αξιζουν και ελπιζω να ειμαι ενας απο αυτους σε λιγο καιρο εφοσον το αξιζω
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ε, τουλαχιστον δεν κραζω τους συμπαικτες μου οταν χανουμε στο arcade..
Agon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 τοσα ειπα και εσυ λες τα δικα σου... πως φαινεται οτι ποναει... τεσπα . καλη καρδια! σου ευχομαι να φτασεις εκει που πιστευεις οτι αξιζεις και οχι εκει που σε βαζει το σαπιο συστημα
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 αν νομιζεις οτι ο λογος σου εχει την οποιαδηποτε βαρυτητα για εμενα και οτι με κανει να "ποναω", μαλλον δεν με ξερεις καλα. επισης εχεις παρει χαμπαρι οτι τοση ωρα δεν αναφερεσαι καθολου στο competitive? το εχεις καταλαβει αυτο; μην συνεχιζεις αλλο, πλιζ, γιατι εκτιθεσαι.
nipoa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 δε καταλαβαινω πως γινεται να "τσακωνεστε" για αυτο το θεμα. αν δεν σας αρεσει ο τροπος παιχνιδιου του ενος και του αλλου. ε τοτε σπαστε το και μην παιζετε μαζι. γνωστοι δεν ειστε. ενα απλο del θα ηταν αρκετο και παμε παρακατω. προς τι το ολο θεμα be cool 1
Agon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ρε παιδια δεν καταλαβατε οτι με ενοχλει που γραφει και εχει αποψη για το παιχνιδι λες και ειναι κανας τοπ500...τι σημασια εχει αν ειναι comp η arcade η qp. τα στατς δεν λενε ψεματα kai η ικανοτητα καποιου φαινεται απο οτιδηποτε και αν κανει. αυτο γραφω τοση ωρα. και επειδη σε εχουμε καταλαβει ξερουμε οτι κανενος ο λογος δεν εχει βαρυτητα για σενα. πιστευεις αυτα που σκεφτεσαι και κολλας εκει. ολα τα ξερεις. εμενα μου αρκει αυτο. τελος συζητησης για μενα.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε ποια στατς αναφερεσαι; στα κιλλσ που εκανα στα 5 arcade games ως support? επισης, μονο οποιος ειναι στους τοπ500 εχει δικαιωμα να κριτικαρει το παιχνιδι; ωραια αποψη. αμα το παμε ετσι, ουτε εσυ δεν πρεπει να μιλας γιατι εισαι low rank που δεν ξερει ουτε τον Soldier να παιζει σωστα.
Agon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 στα στατς που εχεις τοσες season ρε φιλε... εισαι πιο παλιος και απο τους δεινοσαυρους και εχεις κολλησει mid Silver... αντε αμαν... φτανει χαλαμε το θεμα. καλη συνεχεια
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 και; στην τελευταια σεζον ειναι που εκανα σοβαρη προσπαθεια οπου και ανεβηκα και εφτασα 1800 απο 800. εκτος και αν θεωρεις αξιοπιστα στατς τις 14 ωρες widow που ειχα στην 3η σεζον..ασε που εσυ αναφεροσουν ξεκαθαρα στα παιχνιδια που παιξαμε μαζι στο πρωτο σου ποστ: πολυ μετριο Play και τα στατς ηταν πολυ χαμηλα οποιον χαρακτηρα και να πηρε. δεν λεω πως ειμαι κανενας παιχταρας,αλλωστε φαινεται αλλα μου φανηκαν πολυ λιγα ολα οσα εκανε στα παιχνιδια για παικτη τετοιου lvl. Και ειναι παρα πολλες ωρες gaming ... δεν σου βγαινει το μπαλωμα δυστυχως..
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Είναι δυστηχως αλήθεια ή υποκριτική είναι άσχημο πράγμα.Στο forum όλα ωραία όλα καλά αλλά in game τελείως διαφορετική εικόνα. Αυτό το κατάλαβα όταν με ένα άτομο από δω πιο παλιά είχα ξενερωσει με την συμπεριφορά του όταν μου έκανε υποδείξεις στο τι χαρακτήρα να παίρνω στα premade που παίζαμε όταν όλοι οι υπόλοιποι παίρναν ότι θέλαν.Επισης ξεσπάσματα και try hard ιλικια στο quick play που δυστηχως μου είχε περάσει και μένα. Βέβαια ένα συγνωμη για αυτή την συμπεριφορά δεν άκουσα μόνο το ότι"δεν μαρεσει να χάνω". Άλλος συμφορουμιτης είχε εκφράσει πιο παλιά ανάλογη περίπτωση όταν ήταν 5lvl και του γινόταν υποδείξεις τι να πάρει να παίζει. Αυτά καλό είναι να αναφέρονται για να ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας και εντός παιχνιδιού,όχι μόνο στο forum που είναι όλα ωραία όλα καλά. Προσωπικά με τον killik του το ΧΑ πει πιο παλιά ότι δεν με πείραζε τι έπαιρνε η αν χάναμε. Με πείραζε ότι λόγω της διαφοράς που είχαμε στα stats είχαμε κακα matchmaking συνέχεια. Δεν με πείραζε αν κάναμε defeat,με πείραζε το επίπεδο των παικτών που πετυχαίναμε. Ναι είναι quick play αλλά δεν γίνεται να πετυχαίνω σερί παιχνίδια που είτε στην ομάδα μας είτε στην αντίπαλη να μην υπάρχει τανκ. Τι να πρώτο heal αρω μετά εγώ με ένα support(η γενικά οποίος παίζει support)? Δεν τα ευχαριστιεσαι τα παιχνίδια έτσι και νιώθεις λες και παίζεις τα πρώτα παιχνίδια όταν πρωτοξεκινησα το παιχνίδι. Τα έβλεπα αυτά τώρα που δοκίμασα το free weekend στο play 4. Τέλος όσο για το τελευταίο με τα level είναι σωστό που γράφτηκε αλλά μερικως. Ναι μεν στην περίπτωση του killik χτυπάει πιο άσχημα λόγω των 1000+ωρών που έχει στο παιχνίδι αλλά αυτό ισχύει από το πρώτο αστεράκι όταν παίρνεις και μετά. Στα 105lvl πχ(κοντά 80ωρες)έχεις μάθει και όλα τα maps(med kits κυρίως)και τι χαρακτήρα πάνω κάτω θα παίξεις . Από εκεί ξεκινάει αποκλειστικά μετα του τι παίκτης είσαι (για πόσο rank),το πρόβλημα είναι να το αποδεχτείς. Εγώ πχ ξέρω ότι παίκτης για master(3500+)δεν είμαι καλώς ή κακώς. Αν κάτσω και το παλέψω μέχρι diamond πηγαίνω (με 1000ζορια)αλλά για παραπάνω ούτε για αστείο.Αλλοι πάλι κυρίως χαμηλότερα δεν θέλουν να το αποδεχτούν και τα ρίχνουν αποκλειστικά στο παιχνιδι. Και σιγά και τα rewards του παιχνιδιού για να σκαμε τόσο με το ranked.Εδω βλέπω σε streams κάποιες φορές και στο 4300(team rank)να ρίχνουν βρισιές ο ένας στον άλλο. Ο killik πχ που ειναι silver έχει πιο πολλά χρυσά όπλα από μένα. Όσους για όσους είχα στο friend list και δεν έχω πλέον(που παίζαμε μαζί εννοώ)έκανα την καλαμιά να κάνω καθάρισμα της λίστας πριν μήνες όταν μου έβγαλε το πρόβλημα το pc και έσβησα καταλάθος και ορισμενους(και την βγάζω τώρα με το σαπιο hs στο κινητό)μιας και δεν συγκρατώ ονόματα/battletags. Θα προσπαθήσω να ψάξω πιο πίσω τα ID μιας και ελπίζω ότι μέχρι την άλλη εβδομαδα θα έχω το νέο pc. Άρα 1000συγνωμη για αυτό. Αν και najin και edel bonus κράξιμο. Πως τα καταφέρνετε ρε θηρία και σας βολεύει ο χειρισμός στο ps4. Σε χαρακτήρες sniper που ο χειρισμός θυμίζει κλασσικό shooter με το ζουμ στην πίσω σκανδάλη είναι οκ. Τώρα στην mercy που μου έχει βάλει στις σκανδαλες τα 2beam και την αλλαγή όπλου με το δεξί από το σταυρό ήταν πολυ δύσκολο. Πάλι καλά που δεν έχει crossplay,θα κλαιγαν μανουλες. 3
sistah Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Οι περισσοτεροι βλεπουν το qp για χαβαλε και χαλαρωμα σε επιπεδο "ξεχασα να παιζω".Δεκτον, αν και υπαρχουν πολλα modes πια ωστε να εξαλειφθει το παραπανω φαινομενο.Για μενα το qp ειναι ενα comp χωρις το stress του ranking/SR, δηλαδη θελω να παιξω εξισου καλα, να αποδωσω και να νικησω.Προφανως δεν εχω απαιτησεις απο αλλους 5 randomers να pickaroun σωστο composition, ομως οταν παιζουμε 4αδα-6αδα με ατομα που παιζουν καιρο ή απο το release (κοινως μια ομαδα) , ε δε θελω να το κανω παιδικη χαρα και θελω να υπαρχει μια στρατηγικη, ενα plan και ενα shotcalling.Με λιγα λογια, ενα χαλαρο qp με ολα τα στοιχεια του competitive, στο οποιο δεν θα ξεχασουμε αυτα που ξεραμε επειδη γραφει Quick Play.Oσο αναφορα τα levels, δεν αντικατοπτριζουν το SR σε καμια περιπτωση. Το να εισαι silver portrait δεν παει να πει οτι θα επρεπε να εισαι τουλαχιστον Diamond κ.ο.κ.Σιγουρα περιμενει κανεις να ξερει που του πανε τα τεσσερα αλλα υπαρχει κοσμος που απλα παιζει για χαβαλε χωρις να τον νοιαζει να βελτιωθει ή να κερδισει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δεν παίζω comp, οπότε το δικό μου tryharding γίνεται πάντα στο QP. Βλέπω όμως ότι πράγματι το παιχνίδι απλά βγάζει τον χειρότερο εαυτό σε πολλούς (και εμένα) in-game ή εκτός του, αν είναι το κύριο FPS παιχνίδι και αρχίζω να το βάζω στην άκρη, αν και θα δω τώρα με το event πάλι. Kαι ναι, αυτό που γράφει για το "ξενέρωμα" ο Fulgore είναι για μένα που είμαι σίγουρος ότι με το "δεν μου αρέσει να χάνω", είχα γράψει και "sorry αλλά" τις πρώτες φορές. Ισχύει ότι ο χαρακτήρας μου στο OW είναι ό,τι χειρότερο όταν χάνουμε και δεν αντιλέγω σε τίποτα εκεί. Αλλά εγώ τουλάχιστον όταν σταματάω να παίζω με άτομα, δεν τους την λέω ούτε πετάω μπιχτές / baits, γι' αυτό και δεν μπαίνω στους καβγάδες που γίνονται εδώ πέρα για το ποιος έχει περισσότερο skill, κλπ.
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δεν παίζω comp, οπότε το δικό μου tryharding γίνεται πάντα στο QP. Βλέπω όμως ότι πράγματι το παιχνίδι απλά βγάζει τον χειρότερο εαυτό σε πολλούς (και εμένα) in-game ή εκτός του, αν είναι το κύριο FPS παιχνίδι και αρχίζω να το βάζω στην άκρη, αν και θα δω τώρα με το event πάλι. Kαι ναι, αυτό που γράφει για το "ξενέρωμα" ο Fulgore είναι για μένα που είμαι σίγουρος ότι με το "δεν μου αρέσει να χάνω", είχα γράψει και "sorry αλλά" τις πρώτες φορές. Ισχύει ότι ο χαρακτήρας μου στο OW είναι ό,τι χειρότερο όταν χάνουμε και δεν αντιλέγω σε τίποτα εκεί. Βασικά για άλλο άτομο εννοούσα αλλά έχει σταματήσει να γράφει και υποθέτω και να παίζει.Για το παράδειγμά του low level ναι ήταν παλιό σκηνικό που είχε αναφερθεί με τον xtrm που ήθελε να παίξει winston αν θυμαμαι καλα.Προσωπικά και εγώ συμφωνώ με το παραπάνω και της sistah και του ghost ότι αν και qp εννοείται ότι θα παίξω για να κερδίσω(όπως και στην beta) και φυσικά είναι λογικό να ξενερωνεις στη λν ήτα. Υπάρχει κανείς λογικός που να του αρέσει να χάνει? Απλά στην περίπτωση του ghost που του είχα πει είναι ότι αν θέλει να είναι λίγο αυστηρός στους ήρωες που παίζει ο καθένας να είναι με όλους στο premade όχι με μερικούς.Κοινως και η υπόλοιπη ομάδα να έχει διάθεση να παίξει σοβαρά,όχι να περιμένουμε 5ατομα στο hero select μέχρι το τελευταίο δεύτερο για το ποιος θα πάρει τι για να συμπληρώσουμε. Δυστηχως τα νευρα στα online παιχνίδια είναι μες το πρόγραμμα και το ίδιο ισχύει και για μένα. Όταν παίζω mercy και δίνω dmg boost στο dps και αυτός δεν κόβει,δεν γίνεται να πετάω από την χαρά μου. 2
suffocater Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τα νέα skins ειναι αυτό που περιμενα για να ξοδεψω το μαζεμένο κασέρι πάντως..O zen σε cthulhu,insta buy,η sym δαιμόνι,insta buy,ο reaper σαν hollowfication απο bleach,insta buy. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις