Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δεν τιλταρα μαζί σου απλά βαρεθηκα. Και παίζω 3μηνες το παιχνίδι και το νιώθω πολύ καλύτερα απο ότι κάποιου με 1200λεβελ...μόνο τις ώρες να βάλεις κάτω φτάνει..με το φιλαράκι που λες παίζω κάθε μέρα και κάνω 10 ήττες...δεν με πειράζει ούτε ότι είναι νέος ούτε ασχετουλης. Με πειράζει αν κάποιος νιώθει ή όχι. Και friends έχω 10ατομα. Αν με κάποιον δεν έχω επαφή απλά δεν τον έχω. Δεν σε κράζω για τίποτα απλά δεν μαρεσει να ακούω από άτομα που δεν ξέρουν το game σχετικά με balance και gamesense

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταρχας, ειμαι 1850 με πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απο εσενα στο παιχνιδι. δευτερον, εσυ εβγαλες συμπερασμα απο 5 παιχνιδια στο arcade, που γινανε για εξασκηση για τον φιλο σου, οτι εγω δεν το κατεχω το παιχνιδι και ειμαι κακος παικτης. και ηρθες να το διαδωσεις εδω. μαλιστα.

επισης, δεν νομιζω οτι καποιος φωναζει στο chat στην πρωτη ηττα επειδη βαρεθηκε το παιχνιδι. μαλλον επειδη νευριασε. τουλαχιστον αυτο λεει η ψυχολογια.

μετα λες οτι δεν εχεις επαφη με καποιον αρα δεν τον εχεις στην λιστα; συγνωμη. εσυ δεν ζητησες στο φορουμ εδω περα ατομα να παιξουν μαζι με σενα; και προσφερθηκα;

αλλα τωρα βλεπω με εβγαλες απο το friend list, γιατι εγω δεν νιωθω το παιχνιδι στα 5 arcade games αλλα το νιωθει ο φιλος σου που ειναι level 20. εεεενταξει.

αυτα. δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. ειπες τα δικα σου, προσθεσα αυτα που ξεχασες να αναφερεις και αυτο ηταν. ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του απο κει και περα.

και καλυτερα που με εβγαλες, ουτως η αλλως θα το εκανα εγω υστερα απο το σημερινο. cheerio.

α και που σαι. παντα να κανεις με τον Soldier ντου μονος σου. παντα. θα γινεις diamond in no time. 

Δημοσ.

Καλά αυτό που κάποιοι νευριάζουν όταν παίζουν qp, dm, etc ποτέ δεν το κατάλαβα. Να νευριάσεις για το competitive (που και εκεί σιγά το πράγμα αλλά οκ) να το καταλάβω γιατί χάνεις πόντους αλλά στα άλλα ποιος ο λόγος? Γι αυτό υπάρχουν κιόλας για να κάνεις χαβαλέ, δοκιμές, ότιγουστάρειςβρεαδερφέ.

Έχω παίξει και με άτομα από το forum qp και ήταν σε φάση "ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ VOICE, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ" και ήμου dafuq που έπεσα :D

Προς όλους αυτούς που τους αγγίζει, take a chill pill guys.

p.s Killik σχετικά με somra και dm δε νομίζω να κάτσουν να αλλάξουν τα mechanics των hero για να είναι πιο σωστό το dm.

• Like 3
Δημοσ.

αν δεν θελει να μην χρησιμοποιουμε το ονομα του, ας μην πουλαει ειρωνια μεσω τριτων, ετσι δεν παει Jardon?

Ο ίδιος δεν μου είπε τίποτα για αυτό να ξεκαθαριστεί προπαντός( ούτε θα το έκανα αν μου το ζήταγε, όπως είπα τέτοια θέματα τα λύνεται μεταξύ σας), με δικια μου πρωτοβουλία το έκανα και μίλησα πρώτα στον Agon και μετά σε σένα που το συνέχισες επειδή θεωρώ είναι λάθος να χαρακτηρίζουμε κάποιον με όνομα ενός αλλου, θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει το όνομα σου για να κοροϊδέψει κάποιον, θα σου άρεσε? Επίσης εάν ήθελες να αντιδράσεις σε αυτό που εσύ πήρες ως ειρωνεία μπορούσες να αντίδρασης εκείνη τι στιγμή αντί να περιμένεις και να το χρησιμοποίησης σε τρίτο.

Δημοσ.

Ο ίδιος δεν μου είπε τίποτα για αυτό να ξεκαθαριστεί προπαντός( ούτε θα το έκανα αν μου το ζήταγε, όπως είπα τέτοια θέματα τα λύνεται μεταξύ σας), με δικια μου πρωτοβουλία το έκανα και μίλησα πρώτα στον Agon και μετά σε σένα που το συνέχισες επειδή θεωρώ είναι λάθος να χαρακτηρίζουμε κάποιον με όνομα ενός αλλου, θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποίηση το όνομα σου για να κοροϊδέψει κάποιον, θα σου άρεσε? Επίσης εάν ήθελες να αντίδρασης σε αυτό που εσύ πήρες ως ειρωνεία μπορούσες να αντίδρασης εκείνη τι στιγμή αντί να περιμένεις και να το χρησιμοποίησης σε τρίτο.

; ο Salahadin δεν σου ειπε να μου μεταφερεις οτι θα μου δωσει καινουργιο λογαριασμο; ψεματα εις βαρος του ελεγες δηλαδη;

Καλά αυτό που κάποιοι νευριάζουν όταν παίζουν qp, dm, etc ποτέ δεν το κατάλαβα. Να νευριάσεις για το competitive (που και εκεί σιγά το πράγμα αλλά οκ) να το καταλάβω γιατί χάνεις πόντους αλλά στα άλλα ποιος ο λόγος? Γι αυτό υπάρχουν κιόλας για να κάνεις χαβαλέ, δοκιμές, ότιγουστάρειςβρεαδερφέ.

Έχω παίξει και με άτομα από το forum qp και ήταν σε φάση "ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ VOICE, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ" και ήμου dafuq που έπεσα :D

Προς όλους αυτούς που τους αγγίζει, take a chill pill guys.

p.s Killik σχετικά με somra και dm δε νομίζω να κάτσουν να αλλάξουν τα mechanics των hero για να είναι πιο σωστό το dm.

καλα ναι, να τσαντιζεσαι στα non-comp modes και μαλιστα οταν ειναι για προπονηση, ειναι λιγακι ..αδιανοητο. και δεν ξερω, συμβαινει και σε αλλα ονλινε παιχνιδια αυτο το πραμα; η το OW εχει την πρωτοτυπια;

οσο αφορα την Sombra, δεν προκειται να την αγγιξουν για οτιδηποτε. θα την αφησουν ως εχει, διοτι οπως ειπε και ενας στο OW forum, φτιαξανε εναν stealth ηρωα για ενα παιχνιδι οπου δεν θελουν κανεναν stealth ηρωα.

για μενα καλυτερα, δεν θελω να της κανουν κανα rework και να καταντησει να ειναι λιγοτερο fun/effective οπως συνεβει με τον Bastion. αστην οπως ειναι.

Δημοσ.

; ο Salahadin δεν σου ειπε να μου μεταφερεις οτι θα μου δωσει καινουργιο λογαριασμο; ψεματα εις βαρος του ελεγες δηλαδη;

Στην αρχή αναφέρομαι στη συζήτηση μεταξύ σου και στον Agon, δηλαδή εάν έχετε προβλήματα σκοτωθείτε σε προσωπικό chat μεταξύ σας( με τον salla), εγώ το έκανα επειδή δεν μου άρεσε η αναφορά τρίτου εκτος forum για χαρακτηρισμό sumforumiti ως προσβολή, όσο για το account μπορούσες να αντίδρασης τότε και όχι τώρα.

Δημοσ.

Some upcoming skins.

Zenyatta

Mei

Symmetra

Reaper

Edit:

πολυ ωραια σκινς, καλυτερα απο περυσι. mei και symmetra ειναι must have.

Στην αρχή αναφέρομαι στη συζήτηση μεταξύ σου και στον Agon, δηλαδή εάν έχετε προβλήματα σκοτωθείτε σε προσωπικό chat μεταξύ σας( με τον salla), εγώ το έκανα επειδή δεν μου άρεσε η αναφορά τρίτου εκτος forum για χαρακτηρισμό sumforumiti ως προσβολή, όσο για το account μπορούσες να αντίδρασης τότε και όχι τώρα.

δεν απαντησες στην ερωτηση μου. ο Σαλα δεν με ειρωνευτηκε μεσω εσενα δημοσιως; δεν ειδα εσενα να μου στελνεις κανενα πμ. τωρα μου λες οτι δεν ηταν σωστο που ανεφερα το ονομα του σε τριτο ατομο; too late for that.

παντως, μην αγχωνεσαι, πρωτη και τελευταια φορα το εκανα. δεν θα ξανασυμβει. εκτος και αν υπαρξει σοβαρος λογος στο μελλον.

Δημοσ.

πολυ ωραια σκινς, καλυτερα απο περυσι. mei και symmetra ειναι must have.

δεν απαντησες στην ερωτηση μου.

Δεν χρειαζόταν, δεν είπα ψέματα σε εκείνη τη περίσταση μετέφερα τα λόγια του αυτή τη φορα απλά αντέδρασα σε auto που είπες, όπως κάθε άνθρωπος με λίγο μυαλό θα καταλάβαινε από την απάντηση μου.

Δημοσ.

Τα skins ειναι τελεια, αλλα εγω τελειωσα με το παιχνιδι μετα απο 350 ωρες και 2890 high career, δεν αντεχω πλεον τους leavers και τα troll picks, ητανε καλα μεχρι ενα σημειου, αλλα πλεον δεν νομιζω να ενδιαφερει την μαμα μπλιζ να κανει κατι πανω σε αυτο παρα τα lootboxes και το χρημα που φερνουν. 

Και κιλλικ θα στο ξαναπω, η Sombra eιναι full fun και παρα πολυ δυνατος χαρακτηρας, παιχνιδια γυρναει μονη της για πλακα

Δημοσ.

Και κιλλικ θα στο ξαναπω, η Sombra eιναι full fun και παρα πολυ δυνατος χαρακτηρας, παιχνιδια γυρναει μονη της για πλακα

ειναι super fun, γιαυτο παιζω αποκλειστικα αυτην, αλλα γυρναει παιχνιδια μονη της μονο οταν νιωθει η ομαδα. κατι που δεν συνηθιζεται.
Δημοσ.

ο Σαλα δεν με ειρωνευτηκε μεσω εσενα δημοσιως; δεν ειδα εσενα να μου στελνεις κανενα πμ. τωρα μου λες οτι δεν ηταν σωστο που ανεφερα το ονομα του σε τριτο ατομο; too late for that.

παντως, μην αγχωνεσαι, πρωτη και τελευταια φορα το εκανα. δεν θα ξανασυμβει. εκτος και αν υπαρξει σοβαρος λογος στο μελλον.

Σύμφωνο ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να σταλθεί μέσο PM και απτόν ίδιο(και ίσος έπρεπε να το είχα σκεφτεί περισσότερο πριν το κάνω, ανεξάρτητος όμως το έκανα so blame for that is on me), αλλα ήταν public challenge και όχι ειρωνεία.

Δημοσ.

ειναι full fun, γιαυτο παιζω αποκλειστικα αυτην, αλλα γυρναει παιχνιδια μονη της μονο οταν νιωθει η ομαδα. κατι που δεν συνηθιζεται.

Γιατί δεν στήνεις ομάδα? Σοβαρά το λέω.

πεστο οπως θες, αλλα απο το συγκεκριμενο ατομο εγω το εκλαμβανω μονο ως ειρωνια.

Shrug Δεν ξέρω τη έχει συμβεί μεταξύ σας, ούτε με αφορά ως τρίτος, μου ζήτησε να του περάσω το μήνυμα και το έκανα.

Όταν είχα -κολλήσει- (τρομάρα μου) στο plat πριν καιρό και νόμιζα ότι ήμουν diamond αν μου έκαναν το ίδιο offer, σοβαρά στο λέω θα έκανα άλματα από τη χαρά μου (θα κατάληγα plat πάλι tho xD)

Δημοσ.

τι ομαδα να στησεις ρε συ Jardon. εδω arcade επαιξα για εξασκηση με ενα παιδι απο το φορουμ, και ειδες τι εγινε.

αστο, καλα κανω και παιζω μονος μου. τουλαχιστον εχω την ησυχια μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...