Agon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 πολυ μετριο Play και τα στατς ηταν πολυ χαμηλα οποιον χαρακτηρα και να πηρε. δεν λεω πως ειμαι κανενας παιχταρας,αλλωστε φαινεται αλλα μου φανηκαν πολυ λιγα ολα οσα εκανε στα παιχνιδια για παικτη τετοιου lvl. Και ειναι παρα πολλες ωρες gaming ...
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις ?Επειδή πάνω κάτω στο ίδιο elo είστε.
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ να πω μιας και έχω καιρό να παίξω μαζί του,αλλά είχα την εντύπωση από αυτά που γράφονταν ότι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Το ότι έχει πολλές ώρες ρίξει στο παιχνίδι είναι αλήθεια αφού θυμάμαι ότι πλησίαζε χρυσό πορτραίτο(δηλαδή πάνω από 1200 level). Βέβαια παίζαμε και άλλους χαρακτήρες και δεν μπορώ να κρίνω και πολύ.
ADHD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τα μεγαλα level δεν λενε απολυτως τιποτα, νομιζω ολοι εχουμε καταλάβει οτι ο killik θελει να παιξει το παιχνίδι με τον δικο του τροπο..
Agon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις ?Επειδή πάνω κάτω στο ίδιο elo είστε. στα 3-4 παιχνιδια που παιξαμε δεν ειδα να παιρνει ουτε 5 κιλς ,δεν εκανε κατι που να δικαιολογει τοσα λεβελ και ολα αυτα που γραφει συνεχως για το παιχνιδι.πανω κατω σαν rating Μπορει να ειμαστε κοντα αλλα εγω παιζω 3 μηνες και απτο 1500 εφτασα στα 2000 και το βλεπω οτι ανεβαινω επειδη εξελισσομαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Some upcoming skins. Zenyatta Mei Symmetra Reaper Edit: https://youtu.be/3E9mydjmzPc 4
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 στα 3-4 παιχνιδια που παιξαμε δεν ειδα να παιρνει ουτε 5 κιλς ,δεν εκανε κατι που να δικαιολογει τοσα λεβελ και ολα αυτα που γραφει συνεχως για το παιχνιδι.πανω κατω σαν rating Μπορει να ειμαστε κοντα αλλα εγω παιζω 3 μηνες και απτο 1500 εφτασα στα 2000 και το βλεπω οτι ανεβαινω επειδη εξελισσομαι Αν έπαιζε dps ρόλους και δεν έκοβε τίποτα όπως λες ,μάλλον τότε επιβεβαιώνονταν αυτά που είχαν γραφτεί περί ανικανότητας για carry στην ομάδα,ελάχιστη βελτίωση με τον καιρό,πολύ μπλα μπλα και flame(βλέπε sombra )αλλά ουσία μηδέν. Δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη μιας και έχω αρκετό καιρό να παίξω μαζί με τον killik και λόγω του ότι κλασσικά έπαιζα κυρίως support/tank στα παιχνίδια που παίζανε δεν μπορούσα να πολύ παρατηρώ. Σε ποιο mode παίξατε μαζί ?
basilis_k6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 3070... Λίγο ακόμα και θα ξεφύγουμε απο τα καρκινοπαιχνιδα του 2950-3050 1
xaroulisx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτά τα καρκινοπαιχνίδια έχω κολλήσει 4-5 μέρες τώρα....δεν έχω καταφέρει να μπω 3000 αλλά είμαι συνέχεια 2850-2950. Παίρνω 2 παιχνίδια χάνω 1..παίρνω 1 χάνω 2..μου θυμίζει όταν κόλλησα στα 1950-2050.
AllNatural Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Παντως αυτο που λετε με τα λεβελ για μενα ειναι λαθος. Οσο καποιος παιζει το γκειμ γινεται καλυτερος, δεν ειναι δυνατον να εισαι με silver portrait και να εισαι silver rank. Κατι κανεις τρομερα λαθος.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 killik σορρυ ρε φιλε αλλα μετα απτο λιγο που σε ειδα να παιζεις δεν θεωρω πως μπορεις να μιλας τοσο για το balance του παιχνιδιου και το τι παει στραβα. μονο απτα lvl που εχεις θα επρεπε να εχεις μια καλυτερη ιδεα για το παιχνιδι και σιγουρα καλυτερα στατς. δεν το λεω προσβλητικα αλλα ετσι νομιζω πως θα επρεπε να ειναι. βρε καλωστον. και ειπα, αργησε να πεταχτει ο Salahadin no2. σε περιμενα πως και πως. ας βαλουμε λιγο τα πραματα σε proper context, shall we? γιατι αν ειναι να κραξεις καποιον, καντο με το να λες ολοκληρη την αληθεια. τον ρωτησα αν θελει να παιξουμε μαζι και με εκανε invite στην ομαδα του, οπου ηταν ηδη με εναν φιλο του ο οποιος ηταν lvl 20+, μολις ειχε αγορασει το παιχνιδι και το μαθαινε. αποφασισαμε να παιξουμε arcade TDM καθαρα για εξασκηση, πιο πολυ για τον φιλο του να γνωρισει τους ηρωες. το εξασκηση δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, αυτο ακριβως γραφτηκε στο chat, και μαλιστα το προτεινα ο ιδιος το mode επειδη στην αρχη παιζανε Mystery Heroes. εγω επαιζα τελειως χαλαρα, κυριως support/tank και καμια Sombra, αφησα τον Agon να ειναι επικεφαλης και εγω απλως βοηθαγα. ο Agon oμως αρχισε να φωναζει μεσα στο chat απο την πρωτη ηττα κιολας, οτι δεν παιζουμε καλα, οτι δεν κανουμε dps, κτλ. επανελαβε τις φωνες του για αλλες 2-3 ηττες, και μετα μας παρατησε και τους δυο γιατι "δεν αντεχε αλλο". οχι οτι χαναμε συνεχεια, ειχαμε παρει και καποιες νικες. εγω δεν ειπα τιποτα, απλως παρακολουθαγα την γκρινια του και σκεφτομουν οτι σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια και στο φορυμ. τωρα, οσο αφορα τα στατιστικα μου, μαλλον θα περιμενε να παιρνω gold medals/potg σε καθε ματς oπως επαιρνε εκεινος. νομιζω οτι ειχα παρει σε καποιο ματς, αλλα οχι οτι ειχε σημασια, δεν πηγαινα για τα kills. ο Agon επαιζε κυριως soldier και ειναι αρκετα καλος, επαιρνε kills. αν και οπως τον συμβουλεψα in-game, να μην κανει συνεχεια μονος του εφοδους στην αντιπαλη ομαδα, δεν ειναι solo flanker οπως οι Tracer/Genji, καλυτερα να μενει κοντα στην ομαδα του και να την καλυπτει οταν ειναι να παιζει comp. τουλαχιστον δεν θα σκοτωνεται και αμεσως... and that's it. πιστεψτε οτι θελετε, το ιδιο μου κανει, απλως ηθελα να ξεκαθαριστουν λιγο τα πραματα. η γνωμη μου ειναι οτι αν ο Agon τιλταρει τοσο ευκολα ακομη και σε παιχνιδια για προπονηση με συμπαικτες που τωρα μαθαινουν το παιχνιδι, δεν βλεπω να ανεβαινει πολυ στο competitive. το παιχνιδι θελει υπομονη, επιμονη και αυτοσυγκρατηση, οχι μονο mechanical skills. αν κερδισει και το ψυχολογικο κομματι του παιχνιδιου, ανετα θα ανεβει και diamond+. αυτα απο εμενα. υγ. απο οτι ειδα με εβγαλε και απο την friend list. οπως ειπα, Salahadin no2. Δλδ θες το random(από όσο ξέρω) spawn να ελέγχει αν υπάρχει translocator πρώτα και μετά να αποφασίζει που θα κάνει spawn τον αντίπαλο? Μια χαρά λογική είναι το smart placement, αλλιώς να κάνανε και την "νάρκη" της widow invisible και πόσα άλλα. Debuff τον Junkrat πότε θα τον κάνουν, αηδία έχει καταντήσει ο ήδη εκνευριστικός hero. δεν νομιζω να ειναι τελειως random το respawn. υπαρχει σιγουρα pattern, πολυ συχνα οι συμπαικτες σου βγαινουν διπλα σου, ενω οι ιδιοι εχθροι που σκοτωνεις βγαινουν απο πισω. εγω θα σου πω το εξης. παιζω αποκλειστικα DM/TDM απο τοτε που βγηκανε. στο King's Row, δεν με εχει κανει ουτε μια φορα respawn μεσα στο μετρο. oυτε μια φορα. εχτες σκοτωνω τον Doomfist, και τον κανει respawn ακριβως διπλα απο το translocator που ειχα τοποθετησει μεσα στο μετρο. και το μετρο ειναι σχετικα μεγαλο, θα μπορουσε να τον ειχε βγαλει σε καποιο απο τα δυο ακρα. τον εβγαλε ομως στην μεση του μετρου, διπλα απο το translocator το οποιο ειχα βαλει σε μια γωνια για να μην φαινεται οταν μπαινεις. εγω δεν μπορω να δεχτω οτι αυτο ειναι RNG. δεν λεω οτι δεν υπαρχει διοτι προφανως δεν συμβαινει παντα αυτο, αλλα οταν εχεις μια πολιτικη για 50% winrate, σιγουρα και το respawn ειναι μαγειρεμενο ως ενα βαθμο για να την στηριξει. η ναρκη της Widow δεν ειναι escape utility, και μπορει να χρησιμοποιηθει επιθετικα. ομως oλο το playstyle της Sombra βασιζεται στο translocator της. το γεγονος οτι τρωω το μισο παιχνιδι στο να αλλαζω συνεχεια safe zones, προσεξε, οχι για να σκοτωσω καποιον αλλα για να μην πεφτω σε ενεδρες, δειχνει οτι ειναι καπως ελλατωματικο αυτο το mechanic. και το smart placement δεν θα εξαλειφθει αν γινει αορατο το translocator. ενα φοβερο παιχνιδι εκανε εχτες μια Sombra στο FFA. εφτιαξε ενα μονο safe zone, διπλα απο ενα μεγαλο healthpack το οποιο χακαρε, και το οποιο βρισκοταν μεσα σε κτιριο σε κεντρικο σημειο (Eichenwalde). οποιος ερχοταν τον σκοτωνε ενω χηλαρε απο τo healthpack. αυτη η τακτικη ειναι γνωστη, μου διαφευγει το ονομα της, την χρησιμοποιω και εγω μερικες φορες, αλλα ενταξει αυτη το ειχε παει σε αλλο επιπεδο στο FFA. αλλα τετοιο παιχνδιι απο Sombra σπανια θα το δεις σε παιχνιδι, και γιαυτο εχει τοσο χαμηλα stats.
Jardon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 στα 3-4 παιχνιδια που παιξαμε δεν ειδα να παιρνει ουτε 5 κιλς ,δεν εκανε κατι που να δικαιολογει τοσα λεβελ και ολα αυτα που γραφει συνεχως για το παιχνιδι.πανω κατω σαν rating Μπορει να ειμαστε κοντα αλλα εγω παιζω 3 μηνες και απτο 1500 εφτασα στα 2000 και το βλεπω οτι ανεβαινω επειδη εξελισσομαι βρε καλωστον. και ειπα, αργησε να πεταχτει ο Salahadin no2. σε περιμενα πως και πως. ας βαλουμε λιγο τα πραματα σε proper context, shall we? γιατι αν ειναι να κραξεις καποιον, καντο με το να λες ολοκληρη την αληθεια. τον ρωτησα αν θελει να παιξουμε μαζι και με εκανε invite στην ομαδα του, οπου ηταν ηδη με εναν φιλο του ο οποιος ηταν lvl 20+, μολις ειχε αγορασει το παιχνιδι και το μαθαινε. αποφασισαμε να παιξουμε arcade TDM καθαρα για εξασκηση, πιο πολυ για τον φιλο του να γνωρισει τους ηρωες. το εξασκηση δεν το βγαζω απο το μυαλο μου, αυτο ακριβως γραφτηκε στο chat, και μαλιστα το προτεινα ο ιδιος το mode επειδη στην αρχη παιζανε Mystery Heroes. εγω επαιζα τελειως χαλαρα, κυριως support/tank και καμια Sombra, αφησα τον Agon να ειναι επικεφαλης και εγω απλως βοηθαγα. ο Agon oμως αρχισε να φωναζει μεσα στο chat απο την πρωτη ηττα κιολας, οτι δεν παιζουμε καλα, οτι δεν κανουμε dps, κτλ. επανελαβε τις φωνες του για αλλες 2-3 ηττες, και μετα μας παρατησε και τους δυο γιατι "δεν αντεχε αλλο". οχι οτι χαναμε συνεχεια, ειχαμε παρει και καποιες νικες. εγω δεν ειπα τιποτα, απλως παρακολουθαγα την γκρινια του και σκεφτομουν οτι σιγουρα θα υπαρξει συνεχεια και στο φορυμ. τωρα, οσο αφορα τα στατιστικα μου, μαλλον θα περιμενε να παιρνω gold medals/potg σε καθε ματς oπως επαιρνε εκεινος. νομιζω οτι ειχα παρει σε καποιο ματς, αλλα οχι οτι ειχε σημασια, δεν πηγαινα για τα kills. ο Agon επαιζε κυριως soldier και ειναι αρκετα καλος, επαιρνε kills. αν και οπως τον συμβουλεψα in-game, να μην κανει συνεχεια μονος του εφοδους στην αντιπαλη ομαδα, δεν ειναι solo flanker οπως οι Tracer/Genji, καλυτερα να μενει κοντα στην ομαδα του και να την καλυπτει οταν ειναι να παιζει comp. τουλαχιστον δεν θα σκοτωνεται και αμεσως... and that's it. πιστεψτε οτι θελετε, το ιδιο μου κανει, απλως ηθελα να ξεκαθαριστουν λιγο τα πραματα. η γνωμη μου ειναι οτι αν ο Agon τιλταρει τοσο ευκολα ακομη και σε παιχνιδια για προπονηση με συμπαικτες που τωρα μαθαινουν το παιχνιδι, δεν βλεπω να ανεβαινει πολυ στο competitive. το παιχνιδι θελει υπομονη, επιμονη και αυτοσυγκρατηση, οχι μονο mechanical skills. αν κερδισει και το ψυχολογικο κομματι του παιχνιδιου, ανετα θα ανεβει και diamond+. αυτα απο εμενα. υγ. απο οτι ειδα με εβγαλε και απο την friend list. οπως ειπα, Salahadin no2. δεν νομιζω να ειναι τελειως random το respawn. υπαρχει σιγουρα pattern, πολυ συχνα οι συμπαικτες σου βγαινουν διπλα σου, ενω οι ιδιοι εχθροι που σκοτωνεις βγαινουν απο πισω. εγω θα σου πω το εξης. παιζω αποκλειστικα DM/TDM απο τοτε που βγηκανε. στο King's Row, δεν με εχει κανει ουτε μια φορα respawn μεσα στο μετρο. oυτε μια φορα. εχτες σκοτωνω τον Doomfist, και τον κανει respawn ακριβως διπλα απο το translocator που ειχα τοποθετησει μεσα στο μετρο. και το μετρο ειναι σχετικα μεγαλο, θα μπορουσε να τον ειχε βγαλει σε καποιο απο τα δυο ακρα. τον εβγαλε ομως στην μεση του μετρου, διπλα απο το translocator το οποιο ειχα βαλει σε μια γωνια για να μην φαινεται οταν μπαινεις. εγω δεν μπορω να δεχτω οτι αυτο ειναι RNG. δεν λεω οτι δεν υπαρχει διοτι προφανως δεν συμβαινει παντα αυτο, αλλα οταν εχεις μια πολιτικη για 50% winrate, σιγουρα και το respawn ειναι μαγειρεμενο ως ενα βαθμο για να την στηριξει. η ναρκη της Widow δεν ειναι escape utility, και μπορει να χρησιμοποιηθει επιθετικα. ομως oλο το playstyle της Sombra βασιζεται στο translocator της. το γεγονος οτι τρωω το μισο παιχνιδι στο να αλλαζω συνεχεια safe zones, προσεξε, οχι για να σκοτωσω καποιον αλλα για να μην πεφτε σε ενεδρες. και το smart placement δεν θα εξαλειφθει αν γινει αορατο το translocator. Δεν θυμάμαι με σιγουριά (αν και νομίζω ναι μια φορα) και ούτε έχει ιδιαίτερη σημασία αν έχουμε παίξει μαζί KilliK, όμως Agon το να κανεις refer σε κάποιον συγκεκριμένο sumforumiti για πράγματα που έχουν συμβεί εκτος forum δεν είναι σωστό και καλύτερα είναι να τα βρείτε μεταξύ σας αυτά, ταυτόχρονα χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον Sallahudin η κάθε Sallahudin, το να χρησιμοποιείς το όνομα του για να χαρακτηρίσεις έναν sumforumiti είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγετε, παρακαλώ μη το ξανακάνετε.
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 αν δεν θελει να μην χρησιμοποιουμε το ονομα του, ας μην πουλαει ειρωνια μεσω τριτων, ετσι δεν παει Jardon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις