Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα δεν είναι σχεδόν μόνο, επίσης γενικώς τους ήρωες που χρησιμοποιούμε στο comp πρέπει να τους ξέρουμε αρκετά καλά για το συγκεκριμένο bracket η περισσότερο. Πχ εγώ παίζω σαφώς καλύτερα Winston από οποιαδήποτε άλλο ήρωα σχεδόν μάστερ αλλά οι υπόλοιποι skill wise είναι κοντά στο rank μου δίνοντας μου τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω ένα ευρύ hero pool με άνεση

Ps @ghost Πως σου φαίνεται η νέα D.VΑ?

Επεξ/σία από Jardon
  • Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν αφού κάποιοι απάντησαν αν και ήλπιζα περισσότεροι πριν να πω εγώ για αυτό season μέχρι τώρα, last season κατάφερα και έφτασα το πρώτο και πιο μακροχρόνιο στόχο που είχα στο overwatch (μετά το quadra με deadeye που ακόμα αποτυγχάνω στο main account) να ανεβώ Diamond κάτι που νόμιζα , έμφαση στο νόμιζα ήμουν ήδη από s3(εδώ γελάμε) ενώ έπαιζα στο "potatop" μου (sad story για άλλη φορα :P), με season και career high το 3100 και τελικό 2950. Τώρα στο S6 δεν είχα παίξει για έναν μηνα (λόγο "potatop" kaput ) αλλα είχε κράτηση το MMR μου από το προηγούμενο season και ενώ έπαιζα σαν μεθυσμένος που είχα ξεσυνηθίσει, ο RNGesus με έβαλε σε αντίστοιχα μεθυσμένους συμπαίχτες και αντιπαλους και το πήγαμε 6-2-2 στα placements και μπήκα 3072? νομίζω, όπου μετά έκανα dive στο plat όπως είναι φυσιολογικό, ξεκίνησα να πηγαίνω στο net 1 η 2 το πολύ φορες μέσα σε μια βδομάδα που με ψιλο επανεφερε σε gamesense αλλα βελτίωσε κατά πολύ τα mechanics μιας και έπαιζα σε σοβαρό pc, κουτσα κουτσα με πολλές ώρες συνεχόμενα και πολύ DM κατάφερα από 2799? να ξαναπάω diamond και μετά να ξεπεράσω το προηγούμενο career high μου και σχεδόν να φτάσω mid diamond. Τώρα αυτό που πραγματικά με χαροποιεί δεν είναι ότι έφτασα Diamond ξανά και ανέβηκα σε αυτό το season αλλα το ότι ησύχασα κατά μια άποψη και δεν τιλταρο καθόλου και χαίρομαι το παιχνίδι ανεξάρτητος.

• Like 3
Δημοσ.

είχα στόχο 3.2 αλλα έπιασα το 3.1 και μετά με έφαγε η μετακόμιση οπότε έχω χάσει αρκετά τη φόρμα μου. Νομίζω αυτη η σεζόν θα μείνει εκει. Πάντως και οι δυο πήγαν στο diamond και τώρα ειναι ο ένας στο 3κ και ο άλλος 2950.

HALOWEEN TERROR TEASER!!

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/915275560380637186

αχαχαχα

DLO24UpV4AAsE1b.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι από season σε season μαθαίνουν και βελτιώνονται, βεβαια αυτό δεν ισχύει για όλους.

• Like 2
Δημοσ.

αλλη μια εξαιρετικη δουλεια στο design της Sombra. να ειναι το translocator ορατο στον εχθρο, διαφορετικα θα ειναι OP. το να σου στηνει συνεχεια ενεδρα ο εχθρος διπλα απο το translocator ομως, δεν ειναι OP. βεβαια.

https://www.youtube.com/watch?v=3qM6o94McwM&feature=youtu.be&gl=CA

Δημοσ.

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα... λειπει  η γυναικα και θα λιωσω στο comp. η θα παω bronze η θα χτυπησω το ρημαδι το 2κ+!

αν δεν με δειτε αυριο θα ξερετε τι εγινε...

• Like 3
Δημοσ.

ε κατσε να σχολασω πρωτα... κατα τις 5 θα μπω. γενικα παντως ειναι δυσκολη βδομαδα και δεν εχω παιξει αρκετα. που θα παει... θα γινω και γω top500   να streamaro και να πεφτουν τα φραγκα :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...