Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις τι δε καταλαβαίνω? Πως γίνεται να φτάνεις 2670(2 βδομάδες πριν), να έχεις μαξιλάρι ασφαλείας και να βρίσκομαι τώρα ξανά να βολοδέρνω στο gold (2239 χτες βράδυ, πάλι φάπες). Μιλάμε για -430sr. Είμαι τόσο κακός? Καταλάθος ανέβηκα? Μου πέφτουν μόνιμα νουμπάδες? πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω. Σε κάθε ματς είτε παίζω Reaper (1 day time played) είτε Zen (1 day και εδώ) 85%  θα είμαι στις καρτέλες με τους υποψήφιους  της παρτίδας. Ειδικά με τον Zen είμαι 90%+ μέσα.

Όσο μου αρέσει το παίγνιο άλλο τόσο χαλιέμαι σε μεγάλο βαθμό.

προχτές παίξαμε 5παρτο premade με κάτι φίλους. Έπαιξα άλλο game. Ειχαμε ρόλους, oi 2 είχανε healers (mercy-Lucio) 2 τανκ (orisa-Winston) kai εγώ reaper. Ο ράντομ έκτος πήρε φάρα. Παίξαμε 3 ματς και κάναμε 3/3 με πλήρη domination. Η επικοινωνία και η συννενόηση ήταν απίστευτη. Το χαρήκαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Απλά δε συμπέφτουν τα ωράρια δυστυχώς για να το κάνουμε πιο συχνά.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρεις τι δε καταλαβαίνω? Πως γίνεται να φτάνεις 2670(2 βδομάδες πριν), να έχεις μαξιλάρι ασφαλείας και να βρίσκομαι τώρα ξανά να βολοδέρνω στο gold (2239 χτες βράδυ, πάλι φάπες). Μιλάμε για -430sr. Είμαι τόσο κακός? Καταλάθος ανέβηκα? Μου πέφτουν μόνιμα νουμπάδες? πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω. Σε κάθε ματς είτε παίζω Reaper (1 day time played) είτε Zen (1 day και εδώ) 85%  θα είμαι στις καρτέλες με τους υποψήφιους  της παρτίδας. Ειδικά με τον Zen είμαι 90%+ μέσα.

Όσο μου αρέσει το παίγνιο άλλο τόσο χαλιέμαι σε μεγάλο βαθμό.

προχτές παίξαμε 5παρτο premade με κάτι φίλους. Έπαιξα άλλο game. Ειχαμε ρόλους, oi 2 είχανε healers (mercy-Lucio) 2 τανκ (orisa-Winston) kai εγώ reaper. Ο ράντομ έκτος πήρε φάρα. Παίξαμε 3 ματς και κάναμε 3/3 με πλήρη domination. Η επικοινωνία και η συννενόηση ήταν απίστευτη. Το χαρήκαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Απλά δε συμπέφτουν τα ωράρια δυστυχώς για να το κάνουμε πιο συχνά.

Καταρχάς μπορεί ναι να ήσουν τυχερός αλλα αμφιβάλλω, επίσης το πως παίζεις σε ομάδα είναι κάτι τελείως διαφορετικό για αυτό επιζητά και κόσμοs team comp queue. Το γιατί μπορεί παίζεις χειρότερα από τότε πιθανότατα είναι είτε επειδή καθησύχασες είτε επειδή άρχισες να υποτιμάς τους αντιπαλους είτε επειδή δεν παίζεις ενώ είσαι σε top form, ξεκούραστος/ταϊσμένος/ ξεδίψαστος.
Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα πολύ με ranked αυτό το season με έφαγε το FFA!!. Αυτή την εβδομάδα που αρκετά αρκετά ranked το ΣΚ, είμαι μεταξύ 2700-2800, στο main account

To alt account αποφάσισα να το κάνω McRee only account μέχρι να μάθω να τον παίζω γιατί τελικά μάλλον είναι ο αγαπημένος hero παρόλο που πιστεύω ότι είναι underpowered απλά γιατί ο Soldier είναι καλύτερη επιλογή πάντα. Αυτό το account είναι στα 2500 (έπρεπε να είναι 2600 γιατι έχασα -100 από 2 DC στο draft) και δεν βλέπω να ανεβαίνει αν δεν ανεβάσω το headshot accuracy. Το accuracy μου γενικά είναι καλό κοντά στο 55% αλλά κατάλαβα ότι ο καλός McRee φαίνεται στα critical. Tουλάχιστον πήρα χρυσό Peacekeeper. 

To SR πλέον ειλικρινά δεν με απασχολεί και δεν βάζω "στόχους" τα νούμερα. Θέλω απλά να παίζω καλά και οι στόχοι μου είναι σχετικοί με το να βελτιώσω λάθη που κάνω. Δεν με νοιάζει αν χάσουμε 10 στην σειρά η κερδίσουμε 10 στην σειρά. Έχει αποδειχθεί σε εμένα τουλάχιστον ότι το overwatch είναι πάρα πολύ ακριβές στις μετρήσεις του και είμαι σίγουρος ότι μετράει πάρα πολλά στατιστικά για να βγάλει το νούμερο (πχ k/d ratios, total eliminations, accuracy, ult kills κτλ). Όταν έπαιζα τους ίδιους και στα 2 account, τα account είχαν μόλις 25-75 SR διαφορά. Οπότε παίξτε καλά και το game θα σας βάλει εκεί που πρέπει, το πολύ πολύ να αργήσει κανένα season λόγω ατυχίας. 

• Like 1
Δημοσ.

H αδελφή ψυχή ο Agon έχει να γράψει μέρες και ανησυχώ. Μπορεί να φούνταρε από κανένα μπαλκόνι :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαζεύω έναν top 500 στο twitch. Συνέχεια πέφτει απο 4500 στα 4100 και ξανά πάλι. Και αν κοιτάξεις και άλλους top 500, τους γνωστούς pros θα δεις πολλά σκαμπανευάσματα στη διάρκεια της season..

Δημοσ.

H αδελφή ψυχή ο Agon έχει να γράψει μέρες και ανησυχώ. Μπορεί να φούνταρε από κανένα μπαλκόνι :P :P

Χαχαχαχαχαχαχα ελα ρε φιλε, απεφυγα να παιξω το ΣΚ  και προτιμησα θαλασσες ψαρεματα κτλ.

χθες επαιξα λιγο comp χωρις να εχω απαιτησεις και πηγε καλυτερα... μετα το γυρισα σε arcade για να ηρεμησει η ψυχη και το σωμα μου :D 

• Like 2
Δημοσ.

Crit accu?(number %) και όχι Mccree είναι χρήσιμος για το burst damage vs pharmercy πχ που ο soldier δεν προλαβαίνει.

3% στο competitive, 6% στο QP. Χάλια γενικά

Δημοσ.

Είμαστε mid season τώρα, πως τα έχετε πάει? Έχετε κατακτήσει κανέναν από τους στόχους σας η τα πήγατε χειρότερα απότι ήσασταν / το παρατήσατε ανεξάρτητος λόγου?

Είναι η πρώτη season που την ξεκινάω από την αρχή..Εφτασα τα πρώτα μου 100 lvl και πήρα το αστεράκι!!!

Στόχο δεν βάζω απλά θέλω να βρίσκω παίχτες που να νιώθουν ώστε να γουστάρω.

SR 2869 αυτή τη στιγμή με σχεδόν μόνο Mercy..και έχω ξεκινήσει από 1800

• Like 1
Δημοσ.

A mercy main! Ruuuuun xD Μια χαρά αλλά μάθε και κανέναν άλλο ήρωα για μεγαλύτερο versatility. Αν σου πάρουν την mercy τη κάτσατε σαν ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν ποτέ δεν κάνω quick pick την Mercy, πάντα περιμένω να δω αν θέλει να την διαλέξει κάποιος άλλος.

Εχω και κάμποσες ώρες σε Rein, D.Va. Soldier, Reaper. Οπότε αν υπάρξει άλλη Mercy υπάρχει κάποιος να διαλέξω.

Αλλά σίγουρα πρέπει να τους μάθω καλύτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...