Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπόν επειδή το κάνεις με όλους..Κάτσε διάβαζε πιο σωστά τι γράφουμε,και με το μυαλό σου να τα αναλύεις πιο καλά.

Πουθενά δεν έγραψα ότι δε με ενδιαφέρει.

Άντε κάνε μας την χάρη μας έχει ζαλίσει με ότι γράφουμε.

Και δε κατάλαβα,θα γράφω όπου θέλω μου αρέσει ή όχι.

Συγνώμη δεν υποφέρεσαι όμως.

over n out από μένα.

Για να μην βγουμε αλλο off topic και να τελειωνει το θεμα, εγω προσωπικα ζηταω(και δημοσια που λεμε)συγνωμη και τελος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να μην βγουμε αλλο off topic και να τελειωνει το θεμα, εγω προσωπικα ζηταω(και δημοσια που λεμε)συγνωμη και τελος.

και γω.

:)

• Like 1

και γω.

:)

Βασικα με εσενα πραγματικα απορω και χρονο που βρισκεις γενικα για multiplayer παιχνιδια.:D Αν ειχα την βιβλιοθηκη παιχνιδιων σου στο steam μονο,ουτε για 2 παιχνιδια counter strike δεν θα εβρισκα χρονο :P

latest?cb=20141104032750

Μην χασεις εσυ Βρουτε :P

Βασικα εχουν δικιο τελικα μερικοι. Απο οτι φενεται και απο το Doom ,το κραξιμο βοηθαει στο να πεφτουν πολυ γρηγορα οι τιμες στα παιχνιδια. 30ευρω το Doom απο κλειδαδικο(αλλα και σε skroutz πεφτει η τιμη του γρηγορα απο τα 55ευρω που ειχε τις πρωτες μερες προπαραγγελιας),ενω το αλλο το ρημαδι το overwatch ανεβηκε η τιμη του :P 

• Like 1

http://www.cnet.com/news/overwatch-beta-9-7-million-players/ 

9,8 εκατομυρια παικτες στην beta!

page not found.

edit.

εχεις βαλει μια καθετο παραπανω στο τελος.

http://www.cnet.com/news/overwatch-beta-9-7-million-players/

• Like 1

• Moderators

Cheating in Overwatch

What does this mean for Overwatch? If a player is found to be cheating—or using hacks, bots, or third-party software that provides any sort of unfair advantage—that player will be permanently banned from the game. Full stop. Not only does cheating undermine the spirit of fair play that all of our products are based on, but it works to diminish the fun and enjoyment of others. While we are unlikely to publicly acknowledge when accounts are closed as a result of cheating or using unauthorized programs, we have and will continue to monitor Overwatch for exploitative behavior, as well as take action as needed to preserve the integrity of game.

Μακάρι να το εφαρμόσει κιόλας να γλιτώσει ο κοσμάκης απο τα φαινόμενα του CS etc... Γιατί ναι, εγώ που μαι ο casual παίκτης στα fps μου χει τύχει στο 2ο συνεχόμενο aim/wallhack etc να το κλείσω το ρημάδι και να πάω να παιξω κάτι άλλο από library...

• Like 2

Τελικά τσίμπησα κι εγω και το πήρα απο το G2A και λεει θα στειλουν κλειδιά την launch day του παιχνιδιού. Ελπίζω να είναι οκ το κατάστημα...

40 η origins ενώ στο επίσημο κάνει 60;; πολύ καλή ευκαιρία. Αντε να βγουν τίποτα κερδισμένα από eurovision, να το πάρω κι εγώ, αν και δεν με βλέπω να παίζω μέχρι να τελειώσει η εξεταστική

Τα 9,7εκ που έπαιξαν στη beta μόνο ψέμα δεν πρέπει να είναι. Έκανα post στο fb για το overwatch και ανακάλυψα φίλους που έπαιξαν την beta ενώ γενικά δεν ασχολούνται με gaming! 

Μπηκα και το επαιξα και εγω το παιχνιδακι μιας κ μπηκαν κατι φιλοι και ειπα αντε να μπω να τους κανω παρεα και να δω αν αξιζει ολος ο ντορος γυρω απο το ονομα του.

Το παιχνιδακι ειναι καλο και καλοφτιαγμενο αλλα οσον αφορα τα δικα μου δεδομενα το θεωρω μετριο ουτε κρυο ουτε ζεστη σιγουρα θα το επαιζα ενδιαμεσα στα αλλα παιχνιδια που παιζω τωρα(bf4 rainbow six) το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι πολλα τα 40+ για αυτο το παιχνιδι με ενα 20αρικο και πολλα του ειναι.Και θα το δικαιολογησω γιατι το λεω αυτο και γιατι σκεφτομαι ετσι.Θεωρω παιχνιδια χωρις campaign και χωρις καποιο story να δινονται στην μιση τιμη ανεξαρτητως τιτλου δεν ειναι προσωπικη επιθεση για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...