joemod Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια τι γινεται με το παιχνιδι? Οποτε μπαινω να παιξω μετα απο λιγο τρωω ενα μνμ "Rendering device have been lost" και το παιχνιδι κλεινει. Τι να κανω?? Full specs δώσε. Βασικά κάρτα γραφικών, motherboard, Drivers, OS. Επίσης άλλα παιχνίδια παίζουν κανονικά;
Agon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 3 μέρες με έχει πάρει άσχημη κατηφόρα. Από πλατίνα μέση έχω φτάσει gold 2165. Βαρέλι δίχως πάτο. Η μόνη λύση είναι μάλλον να σπάσω το δισκάκι ή ν' αγοράσω το φίφα. ποσο σε νιωθω...εσπασα το φραγμα του 1700! απειρες ηττες. κανω τα παντα μηπως και σωθουν τα παιχνιδια, παιρνω τανκ χιλζ κτλ κτλ αλλα δεν! 300+ rating κατω ετσι για πλακα. θα κανω συλλογο πληγωμενων overwatchαδων
stelarasg7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ο Chrome ειναι ανοιχτος οταν παιζεις; Ναι Full specs δώσε. Βασικά κάρτα γραφικών, motherboard, Drivers, OS. Επίσης άλλα παιχνίδια παίζουν κανονικά; ναι ολα παιζουν κανονικα!
joemod Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ναι ολα παιζουν κανονικα! To πιθανότερο τότε να είναι θέμα drivers.
KilliK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι κλειστον. μαλλον σου τρωει videoram γιαυτο κρασαρει το παιχνιδι.
xaroulisx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ρωτήσει και πιο παλιά αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος έχει ιδέα. Το build το έφτιαξα Ιανουάριο με την βοήθεια του Ismomnia, τα βασικά είναι MOBO Asrock B150M Pro4, CPU Intel I5 7500, VGA XFX RX480 8gb, RAM CORSAIR VENGEANCE LPX BLACK 8GB (2X4GB) DDR4 2133MHZ, Monitor LG 23MP68VQ-P 23'. Το Freesync είναι enabled, Drivers έχω τους 17.1.1 γιατί έχω διαβάσει είναι οι πιο stable και Windows 10. Οταν ξεκίνησα το OW από μόνο του έπαιζε με ULTRA σε 1920x1080 75*, fps στο display based και είχα σταθερά 80-85 fps. Μετά από το update του Doomfist άρχισα να έχω προβλήματα με mass drops στα 20-30. Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι να το έχω στα LOW όπου εκεί έχω σταθερά 80-85 fps και αν βάλω costum fps 300 φτάνει μέχρι 170. Σε driver 17.1.1 γύρισα αφού χρησιμοποίησα το DDU σε safe mode. Έχω κάνει το OW repair από το options στο app της Blizzard. Οι θερμοκρασίες της VGA είναι από 58-62 με max 65. Φταίει κάτι? Η απλά δεν κάνει το build? Τα μόνα προγράμματα που τρέχουν όταν παίζω είναι το Malwarebytes, Samsung Magician και MSI Afterburner.
najinblue3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα απο αποχη της προηγουμενης σιζον, μετα απο 10 placement, 2390, 3 ηττες σερι με 1 leaver per match -> 2300, δεν νομιζω να εχει αξια να συνεχισω να παιζω, δεν τραβαει πλεον αυτο το αστειο με τους leaver δυστηχως και δεν προκειται ποτε να το φτιαξει 1
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω ρωτήσει και πιο παλιά αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος έχει ιδέα. Το build το έφτιαξα Ιανουάριο με την βοήθεια του Ismomnia, τα βασικά είναι MOBO Asrock B150M Pro4, CPU Intel I5 7500, VGA XFX RX480 8gb, RAM CORSAIR VENGEANCE LPX BLACK 8GB (2X4GB) DDR4 2133MHZ, Monitor LG 23MP68VQ-P 23'. Το Freesync είναι enabled, Drivers έχω τους 17.1.1 γιατί έχω διαβάσει είναι οι πιο stable και Windows 10. Οταν ξεκίνησα το OW από μόνο του έπαιζε με ULTRA σε 1920x1080 75*, fps στο display based και είχα σταθερά 80-85 fps. Μετά από το update του Doomfist άρχισα να έχω προβλήματα με mass drops στα 20-30. Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι να το έχω στα LOW όπου εκεί έχω σταθερά 80-85 fps και αν βάλω costum fps 300 φτάνει μέχρι 170. Σε driver 17.1.1 γύρισα αφού χρησιμοποίησα το DDU σε safe mode. Έχω κάνει το OW repair από το options στο app της Blizzard. Οι θερμοκρασίες της VGA είναι από 58-62 με max 65. Φταίει κάτι? Η απλά δεν κάνει το build? Τα μόνα προγράμματα που τρέχουν όταν παίζω είναι το Malwarebytes, Samsung Magician και MSI Afterburner. Βάλε καινούριους drivers και βλέπουμε. Ελπίζω να μην έχεις κάνει oc στην κάρτα.Α και resolution scale στο παιχνίδι 100%, όχι auto.
xaroulisx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οκ θα βάλω τους καινούριους. Απο OC δεν ξέρω τπτ δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ. Resolution είναι στο 100%. Εχω ρωτήσει και πιο παλιά αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος έχει ιδέα. Το build το έφτιαξα Ιανουάριο με την βοήθεια του Ismomnia, τα βασικά είναι MOBO Asrock B150M Pro4, CPU Intel I5 7500, VGA XFX RX480 8gb, RAM CORSAIR VENGEANCE LPX BLACK 8GB (2X4GB) DDR4 2133MHZ, Monitor LG 23MP68VQ-P 23'. Το Freesync είναι enabled, Drivers έχω τους 17.1.1 γιατί έχω διαβάσει είναι οι πιο stable και Windows 10. Οταν ξεκίνησα το OW από μόνο του έπαιζε με ULTRA σε 1920x1080 75*, fps στο display based και είχα σταθερά 80-85 fps. Μετά από το update του Doomfist άρχισα να έχω προβλήματα με mass drops στα 20-30. Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι να το έχω στα LOW όπου εκεί έχω σταθερά 80-85 fps και αν βάλω costum fps 300 φτάνει μέχρι 170. Σε driver 17.1.1 γύρισα αφού χρησιμοποίησα το DDU σε safe mode. Έχω κάνει το OW repair από το options στο app της Blizzard. Οι θερμοκρασίες της VGA είναι από 58-62 με max 65. Φταίει κάτι? Η απλά δεν κάνει το build? Τα μόνα προγράμματα που τρέχουν όταν παίζω είναι το Malwarebytes, Samsung Magician και MSI Afterburner. ΛΑΘΟΣ συναγερμός!!!! Μπήκα να τσεκάρω το MSI Afterburner και είχε πειραχτεί το memory clock...!! Μάλλον θα το έκανα καταλάθος κάποια στιγμή......Ολα καλά πλεόν πάλι ULTRA settings με 120-150 fps!!
basilis_k6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 για amd βάλτε μονο τους 17.7.1 drivers και δεν θα έχετε rendering lost. Επίσης βγάλτε όλα τα utilitiy/clocking προγράμματα των εταιριών όπως easytune, afterburn κτλ γιατι δεν τα πάνε καλα με το ow. Εγω αναγκάστικα να βγάλω ακόμη και το ρυθμιστίρι των ανεμιστήρων. 1
YMIB Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια τι γινεται με το παιχνιδι? Οποτε μπαινω να παιξω μετα απο λιγο τρωω ενα μνμ "Rendering device have been lost" και το παιχνιδι κλεινει. Τι να κανω?? Είναι οι drivers της Amd. Δοκίμασε να βάλεις κάποια προηγούμενη έκδοση. Εμένα μόνο έτσι λύθηκε το ίδιο πρόβλημα, το ίδιο και σε φίλο μου. ΥΓ. Αυτό που λέει και από πάνω. Βάλε τους 17.7.1.
Jardon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 3 μέρες με έχει πάρει άσχημη κατηφόρα. Από πλατίνα μέση έχω φτάσει gold 2165. Βαρέλι δίχως πάτο. Η μόνη λύση είναι μάλλον να σπάσω το δισκάκι ή ν' αγοράσω το φίφα. ποσο σε νιωθω...εσπασα το φραγμα του 1700! απειρες ηττες. κανω τα παντα μηπως και σωθουν τα παιχνιδια, παιρνω τανκ χιλζ κτλ κτλ αλλα δεν! 300+ rating κατω ετσι για πλακα. θα κανω συλλογο πληγωμενων overwatchαδων Ελάτε τώρα υπερβάλλετε, εγώ μπήκα diamond μετά τα placements και έπεσα χωρίς νίκη mid plat και απλά ξανανέβηκα, κάποιες φορες θα χάσετε κάποιες θα κερδίσετε, απλά μην παίζεται συνεχόμενα όταν χάνεται, εγώ δεν είχα την επιλογή γιατί παίζω από net αλλα εσείς δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στη κρεμάλα ~cheers!
Agon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ελάτε τώρα υπερβάλλετε, εγώ μπήκα diamond μετά τα placements και έπεσα χωρίς νίκη mid plat και απλά ξανανέβηκα, κάποιες φορες θα χάσετε κάποιες θα κερδίσετε, απλά μην παίζεται συνεχόμενα όταν χάνεται, εγώ δεν είχα την επιλογή γιατί παίζω από net αλλα εσείς δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στη κρεμάλα ~cheers! Αυτο ισως ειναι τραγικο μου λαθος... με πηρε η κατηφορα και εγω συνεχιζα... πρεπει να εκανα και 8-9 ηττες σερι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις