Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν δεν είσαι DPS, σου φταίει ο DPS, όταν δεν είσαι support, σου φταίει το support...

Σα τα αμάξια στο δρόμο, όποιος πάει πιο αργά από εσένα πάει σα κότα και όποιος πάει πιο γρήγορα από εσένα πάει σα το χάρο.

Προσπαθήστε να παίζετε competitive χωρίς να σας νοιάζει το rating αλλά η προσωπική επίδοση και θα το απολαύσετε.

• Like 3
Δημοσ.

Γράψε λάθος, ρε παιδι μου. Δεν ήξερα ότι το CS είναι team-based. Ίσως το μπέρδεψα με COD (που επίσης έχω μεσάνυχτα).

Και το cod εχει team based modes, εσυ μιλας για dm/duel φαση που ειναι ο καθενας για τον εαυτο του.

Δημοσ.

Σα τα αμάξια στο δρόμο, όποιος πάει πιο αργά από εσένα πάει σα κότα και όποιος πάει πιο γρήγορα από εσένα πάει σα το χάρο.

Προσπαθήστε να παίζετε competitive χωρίς να σας νοιάζει το rating αλλά η προσωπική επίδοση και θα το απολαύσετε.

πως μπορεις να απολαυσεις ενα game που ειναι 0-2 και ο αλλος φευγει επιτηδες στην αρχη του δευτερου γυρου (ενω τρολλαρει εως εκεινη την ωρα) και 5 ατομα μετα φτανετε σχεδον να κερδιζετε το παιχνιδι... χασαμε για 3m payload... ας μην λεμε και κοτσανες απλα για να το παιξουμε cool...το παιχνιδι ειναι αηδια οσο αφηνει τους τρολς και leavers χωρις σοβαρες τιμωριες

• Like 1
Δημοσ.

Όταν φτάσεις στα level μας και έχεις φάει όλο αυτό για ώρες και ώρες μετά από ένα σημείο απλά γίνεσαι desensitised και απλά αφοσιώνεσαι στο τι κανεις εσύ και πως μπορείς είτε να σώσεις το game η να βελτιωθείς  .

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μαλλον εχει καιρο να παιξετε χαμηλα και ξεχασατε τι γινεται. δεν εχω παιξει 1 παιχνιδι σημερα (συνολο 8) που να μην ειχαμε τρολ η ατομο που δεν επαιρνε κατι να βοηθησει την ομαδα. ποσο να βελτιωθω. δλδ να σκοτωνω 5ατομα μονος ?... κανω παπαδες σε παιχνιδια και απλα τζαμπα παιζω.τεσπα ισως απλα δεν τραβαει η ομαδα αυτες τις μερες... ποιος ξερει

• Like 1
Δημοσ.

η ακομη καλυτερα DM/TDM. διασκεδαστικα modes, κανεις μπολικη εξασκηση και δεν εχεις το αγχος των objectives.

Δοκίμασε quick play που δεν υπάρχει η πίεση του de ranking.

αλλα υπαρχει η πιεση του winrate score  :P

Δημοσ.

Aν παιζεις ανταγωνιστικο χωρις να σε νοιαζει ο ανταγωνισμος,μαλλον θα χαλάσεις το ανταγωνιστικο για τους υπολοιπους.

(νομίζω στα ελληνικα γινεται ακομα πιο σαφες αν κ ακουγεται παραξενα ^^)

Επίσης,τι διαφορά έχει η προσωπικη επίδοση απ το rating?(μιλωντας για solo q)

• Like 1
Δημοσ.

Aν παιζεις ανταγωνιστικο χωρις να σε νοιαζει ο ανταγωνισμος,μαλλον θα χαλάσεις το ανταγωνιστικο για τους υπολοιπους.

(νομίζω στα ελληνικα γινεται ακομα πιο σαφες αν κ ακουγεται παραξενα ^^)

Επίσης,τι διαφορά έχει η προσωπικη επίδοση απ το rating?(μιλωντας για solo q)

Ότι και να χάσεις δεν έγινε και τίποτα βρε αδερφέ, εσύ έπαιξες όσο καλύτερα μπορούσες. Γιατί να αισθάνεσαι χάλια όταν έχεις 4 gold medals και έχασες ή να το πάω ανάποδα, γιατί να μην έχεις 4 gold medals ενώ νίκησες :D

Προσωπικά όταν σταμάτησε να με νοιάζει το rating άρχισα και να ανεβαίνω.(solo q πάντα)

• Like 2
Δημοσ.

παιδια μαλλον εχει καιρο να παιξετε χαμηλα και ξεχασατε τι γινεται. δεν εχω παιξει 1 παιχνιδι σημερα (συνολο 8) που να μην ειχαμε τρολ η ατομο που δεν επαιρνε κατι να βοηθησει την ομαδα. ποσο να βελτιωθω. δλδ να σκοτωνω 5ατομα μονος ?... κανω παπαδες σε παιχνιδια και απλα τζαμπα παιζω.τεσπα ισως απλα δεν τραβαει η ομαδα αυτες τις μερες... ποιος ξερει

Έπαιξα στο bronze τον προηγούμενο μήνα αλλά το πήγα gold σε 2 sessions. Ξέρουν πολύ καλά τι σου λένε τα παιδιά. 

Πρέπει να χαλαρώσετε με το θέμα rank είναι απλά ένα νούμερο. Φιλοσοφήστε το λίγο. Ας πούμε ότι παίρνω τον ίδιο παίχτη και του βάζω ένα 1300 διπλά στο avatar. Μετά παίρνω ξανά τον ίδιο και το αλλάζω σε 3300. Ο παίχτης όμως δεν άλλαξε το νούμερο άλλαξε.

Με άλλα λόγια είσαι ο ίδιος παίχτης ανεξάρτητα τι λέει το νούμερο δίπλα. Απλά βγάλε το καλύτερο παιχνίδι που μπορείς όπως έβγαζε ο LaRusso το καλό καράτε, και το νούμερο θα έρθει μόνο του. Μη προσπαθείς να βγάλεις το νούμερο, προσπάθησε να βγάλεις το καλό παιχνίδι και να διορθώσεις ακόμα και το παραμικρό λάθος που κάνεις.

Αν καταφέρεις να πας κάποτε platinum / diamond θα γελάς με τον εαυτό σου πού πίστευες ότι το bronze rank ήταν το πρόβλημα, και αν τύχει να παίξεις bronze ξανά θα έχεις 80% winrate. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν καταφέρεις να πας κάποτε platinum / diamond θα γελάς με τον εαυτό σου πού πίστευες ότι το bronze rank ήταν το πρόβλημα, και αν τύχει να παίξεις bronze ξανά θα έχεις 80% winrate. 

Σε παρακαλώ δεν έχω χάσει game ποτε στο bronze :P στο silver ίσος!

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που λέει ο Agon και εκεί καταλήγω και γω είναι ότι στα σίλβερ και στα brownse οι παίχτες είναι χαβαλάδες, δε τους νοιάζει, κάνουν πειράματα, κάνουν ότι ναναι. Όταν πας platinum και πάνω το πονάς το ρανκ περισσότερο, είσαι πιο προσεκτικός. 

Το gold είναι παράξενη κατηγορία καθώς έχει τύχει να παίξω ματσάρες αλλά και καρναβάλια μεγάλα. 

Έκανα και το placements στο δευτερο ακαουντ που έκανα. Στο πρώτο game με έβαλε με diamond και νικήσαμε και είχα 3 μετάλια (κανένα gold). Λέω εδώ είμαστε. Ακολούθησαν κάποιες ήττες, ξανά νίκες με τελικό απολογισμό 5-5. Με έβαλε χαμηλό platinum, όσο είναι και ο main!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε επίπεδο trolling, voice ktl την διαφορά την είδα πάνω από 2750 οπότε έχει ακόμα.. Στα 2500 δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά στο trolling και την συμπεριφορά από bronze / silver, το skill όμως και το teamwork έχει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...