Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση. τι απαντας σε ολους οσους κραζουν οτι δεν σκοτωνω την Phara ? πραγματικα χθες σε 3 παιχνιδια ηταν πολυ δυσκολο να την ριξω γιατι ειχε και την Mercy αλλα ειχα και πολυ πιεση απο τους υπολοίπους... και ετρωγα κραξιμο οτι ειμαι αχρηστος κτλ κτλ. γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι τοσο ευκολη δουλεια αυτη ?μισό λεπτό να βγάλω την κρυστάλλινη σφαίρα να δω τι χαρακτήρα είχες.....Κάτω από master(τυχαίο παράδειγμα)ο κόσμος κάνει focus πρώτα την pharah και μετά την mercy. Από master και πάνω πρώτα κάνουν focus την mercy και μετά την pharah. Τροφή για σκέψη το γιατί 1
Agon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 soldier. και θεωρουν ως το ευκολοτερο πραγμα να καθαριζω Phara και ας εχει μαζι της mercy και αλλους 4 να μας χωνονται κανονικα
Jardon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση. τι απαντας σε ολους οσους κραζουν οτι δεν σκοτωνω την Phara ? πραγματικα χθες σε 3 παιχνιδια ηταν πολυ δυσκολο να την ριξω γιατι ειχε και την Mercy αλλα ειχα και πολυ πιεση απο τους υπολοίπους... και ετρωγα κραξιμο οτι ειμαι αχρηστος κτλ κτλ. γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι τοσο ευκολη δουλεια αυτη ? Πάρτε d.va και mccree και βοηθήστε αντί να γκρινιάζετε, αλλιώς βγες από το chat/voice chat Το mmr χοντρικα από το win rate δεν προκύπτει? Λοιπόν το παιχνίδι δεν σε κρίνει καθαρά από το win rate σου αλλα από τα stats σου σε σχέση με την ομάδα σου,το match και την απόδοση σου σε σχέση με παίχτες που παίζουν τον ίδιον ήρωα σε παρόμοιο ELO, εάν είναι πολύ υψηλά σε σχέση με αυτούς τότε θα ανεβείς γρήγορα όπως κάνουμε εμείς σε smurf accounts η όταν boostaroume accounts που ξεχωρίζει η απόδοση μας . Τώρα άμα smurfaris account θα αναγνώριση το skill level(MMR) σου πολύ γρήγορα εκτος και αν κανεις throw games και θα αρχίσει να σε βάζει με άτομα του επιπεδου σου στο quick play, πχ εγώ σε free weekend μέσα σε 3 match έπαιζα με 300++ lvl παίχτες plat-diamond, όταν κανεις τα placements τα πρώτο game που θα σε βάλει θα είναι σε σχέση με auto το MMR και από εκεί ανάλογα την επίδοση σου και τις νίκες θα σε βάλει με πιο δύσκολους η εύκολους αντιπαλους (χωρίς μεγάλη διαφορα 1-2 tiers) 2
joemod Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι ένας streamer που παίζει τώρα, ο ImpaκtPT. Πρέπει να έχει φτάσει και grandmaster. Παραπονιέται πολύ για το ranked matchmaking.
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι παραπονιεται; Πάρτε d.va και mccree και βοηθήστε αντί να γκρινιάζετε, αλλιώς βγες από το chat/voice chat η μια καλη widow. που ειναι ψυλλος στα αχυρα.
Jardon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 γιατι παραπονιεται; η μια καλη widow. που ειναι ψυλλος στα αχυρα. Σε low rank βεβαια, μπορείτε να το πάτε full pharah counter αλλα δύσκολο (winston d.va ana zennyata soldier mccree)
Fulgore Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 όπως κάνουμε εμείς σε smurf accounts η όταν boostaroume accounts που ξεχωρίζει η απόδοση μας Wtf?
Jardon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποια άτομα κάνουν smurf accounts, κάποια boostaroun accounts(με οποιο τρόπο και αν το κάνουν) και κάποια και τα δυο, ποιο είναι το περίεργο?
opterios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση. τι απαντας σε ολους οσους κραζουν οτι δεν σκοτωνω την Phara ? πραγματικα χθες σε 3 παιχνιδια ηταν πολυ δυσκολο να την ριξω γιατι ειχε και την Mercy αλλα ειχα και πολυ πιεση απο τους υπολοίπους... και ετρωγα κραξιμο οτι ειμαι αχρηστος κτλ κτλ. γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι τοσο ευκολη δουλεια αυτη ? Όταν δεν είσαι DPS, σου φταίει ο DPS, όταν δεν είσαι support, σου φταίει το support... Οι DPS τρώνε συνήθως το μεγαλύτερο κράξιμο και είναι και λόγος που κάποιοι παίκτες δεν τους ακουμπάνε. Ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχει αποκλειστική ευθύνη των tanks ή των supports που ένας DPS δεν μπορεί να δουλέψει, στη συνείδηση της ομάδας ο DPS θα φταίει (άσχετα αν αρκετές φορές ισχύει πραγματικά ή όχι). Ειδικά στα χαμηλότερα tiers, το επιχείρημα αυτό παίζει πολύ. Όσο ανεβαίνεις, τόσο λιγότερο κατηγορούνται αποκλειστικά οι DPS. Δε λέω, οι DPS είναι αυτοί που θα κάνουν το πολύ damage και τα kills, και ναι, είναι τις περισσότερες φορές το πιο impactful class, αλλά είναι πολύ συχνό το φαινόμενο ένας decent DPS να μην μπορεί να κάνει τίποτα, επειδή κάτι δε δουλεύει σωστά στην ομάδα. Το "εύκολο" πόρισμα είναι ότι φταίει ο DPS (και φυσικά θα υπάρχουν φορές που θα φταίει), αλλά συνήθως το πρόβλημα είναι βαθύτερο μέσα στην ομάδα και εξαιρετικά σύνθετο να το αντιληφθεί κανείς εγκαίρως για να προσαρμοστεί. Θα σου πρότεινα να κλείνεις το voice chat και να κάνεις εσύ κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να παίξεις mentally απομονωμένος σα να παίζεις CS, πηγαίνοντας μόνος για kills κλπ. Πάντα να παίζεις έχοντας υπόψη σου τι κάνει και πού βρίσκεται η ομάδα σου, αλλά και η αντίπαλη ομάδα, και να προσπαθείς να κάνεις synergies με τα ultimates κλπ και να τους βοηθάς/καλύπτεις όπου μπορείς και όπου προβλέπει ο ρόλος σου. Απλώς, μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά απέχοντας από το voice. Κάποια άτομα κάνουν smurf accounts, κάποια boostaroun accounts(με οποιο τρόπο και αν το κάνουν) και κάποια και τα δυο, ποιο είναι το περίεργο? E, το boosting δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Εγώ μία φορά το έκανα (πήγα έναν φίλο από high bronze σε low gold), αφενώς γιατί για να είμαι ειλικρινής είχα περιέργεια αν θα μπορέσω, αφετέρου γιατί όντως θεωρούσα ότι ο φίλος μου άξιζε για παραπάνω και ότι είχε κολλήσει στο "elo hell" Σταμάτησα στο high gold ενώ ήμουν σε σερί νικών, γιατί άρχισα να νιώθω άσχημα και για τους αντιπάλους μου στα lower tiers, αλλά και για τους μελλοντικούς συμπαίκτες του φίλου μου. Θεωρούσα ότι δεν είναι κάτι κακό, αλλά εκ των υστέρων, βλέποντας τι έγινε ακριβώς, συνειδητοποίησα ότι κακώς το έκανα και δε θα πρότεινα σε κανέναν να το κάνει. Είναι εντελώς εκτός του "ηθικού κώδικα" του παιχνιδιού.... 4
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου πρότεινα να κλείνεις το voice chat και να κάνεις εσύ κάθε φορά ό,τι καλύτερο μπορείς. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να παίξεις mentally απομονωμένος σα να παίζεις CS, πηγαίνοντας μόνος για kills κλπ. wtf δεν εχεις ιδεα απο cs τι λες.??
opterios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 wtf δεν εχεις ιδεα απο cs τι λες.?? Sorry, δεν έχω όντως ιδέα!! Αν έλεγα COD θα ήμασταν εντάξει;
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ξερω γω, οπως γνωριζω σε high level team based game πουθενά δεν πας μονος σου να κυνηγάς kills και να ειναι οκ, για αυτο υπαρχει η ομαδα για αυτο υπάρχουν οι ρόλοι..
opterios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ξερω γω, οπως γνωριζω σε high level team based game πουθενά δεν πας μονος σου να κυνηγάς kills και να ειναι οκ, για αυτο υπαρχει η ομαδα για αυτο υπάρχουν οι ρόλοι.. Γράψε λάθος, ρε παιδι μου. Δεν ήξερα ότι το CS είναι team-based. Ίσως το μπέρδεψα με COD (που επίσης έχω μεσάνυχτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις