Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες και σημερα χαλασα τη διαθεση μου για ενα παιχνιδι που ειναι απλα αηδια. οποιος θελει πμ για το account.  wow+hs+d3+ow+hots chars. καλυτερα να το αφησω για κανεναν αλλο με περισσοτερες αντοχες

Δημοσ.

χθες και σημερα χαλασα τη διαθεση μου για ενα παιχνιδι που ειναι απλα αηδια. οποιος θελει πμ για το account. wow+hs+d3+ow+hots chars. καλυτερα να το αφησω για κανεναν αλλο με περισσοτερες αντοχες

Στις αγγελιες.

Δημοσ.

καλα μην βαρας... αγριε τυπε

Είδες κάτι το πραγματικά προκλητικό σε αυτό που έγραψα?Αν όχι να λείπουν παρακαλώ οι ειρωνίες..

Δημοσ.

χθες και σημερα χαλασα τη διαθεση μου για ενα παιχνιδι που ειναι απλα αηδια. οποιος θελει πμ για το account.  wow+hs+d3+ow+hots chars. καλυτερα να το αφησω για κανεναν αλλο με περισσοτερες αντοχες

να το αφήσεις καμια βδομάδα και να χαλάρωσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην αφηνεις να σε επηρεαζει ετσι. κανε ενα διαλειμμα. βρες κατι αλλο να παιξεις, τοσα καλα παιχνιδια υπαρχουν. και ξαναδοκιμαζεις αργοτερα. παντως να ξερεις δεν εισαι ο μονος, αν πας στο φορουμ του OW,

θα δεις οτι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που εχουν χασει την υπομονη τους με αυτο το παιχνιδι.

δίνοντας όμως έτσι τον χώρο στην υπόλοιπη ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτό το disruption

χα. αρα στηριζεσαι και στην ομαδα σου για να κερδισεις το παιχνιδι. δεν παιρνεις μονος σου την νικη. αλλα αυτο προυποθετει οτι η ομαδα μπορει να εκμεταλλευτει αυτες τις ευκαριες που της δινεις.

οταν δεν μπορει ομως, welcome to elo hell. αυτο λεμε τοση ωρα, και καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν να καταλαβουν.

Το παιχνίδι δεν σε κρίνει από το win rate σου τόσο όσο από το MMR σου .

ακριβως.
αρα Fulgore τσαμπα αγχωνεσαι για το winrate score σου, δεν επηρεαζει τοσο πολυ πως θα στηθουν οι ομαδες, οσο το ΜΜR σου.
Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Ερώτηση.  τι  απαντας σε ολους οσους κραζουν οτι δεν σκοτωνω την Phara ? πραγματικα χθες σε 3 παιχνιδια ηταν πολυ δυσκολο να την ριξω γιατι ειχε και την Mercy αλλα  ειχα και πολυ πιεση απο τους υπολοίπους... και ετρωγα κραξιμο οτι ειμαι αχρηστος κτλ κτλ. γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι τοσο ευκολη δουλεια αυτη ?

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση.  τι  απαντας σε ολους οσους κραζουν οτι δεν σκοτωνω την Phara ? πραγματικα χθες σε 3 παιχνιδια ηταν πολυ δυσκολο να την ριξω γιατι ειχε και την Mercy αλλα  ειχα και πολυ πιεση απο τους υπολοίπους... και ετρωγα κραξιμο οτι ειμαι αχρηστος κτλ κτλ. γιατι ολοι εχουν την εντυπωση οτι ειναι τοσο ευκολη δουλεια αυτη ?

Γιατί είμαι GrandMaster κλειδωμένος με low skilled παίκτες όπως εσύ που δε με αφήνουν να ανέβω. Uninstall the game plz.

Σοβαρά τώρα. Αγνόησε το chat. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Σε(Με) tiltάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

αγνοησε τους. φταιει βεβαια και η Bliz, υπαρχει το προβλημα με την Pharah εδω και ενα χρονο, και αντι να προσθεσουν/βελτιωσουν τα hard counters της, δεν εχουν κανει σχεδον τιποτα.

η πλακα ειναι οτι τελευταια γκρινιαζουν και για την Widow, περιμενουν να την σκοτωνεις ως Soldier.

μμμ..Sombra και Symmetra...μμμ

παντως ο τυπος που κανει τον Winston και η κινεζουλα που κανει την Mei, ειναι αυτο που λεμε they nailed it.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

παντως ο τυπος που κανει τον Winston και η κινεζουλα που κανει την Mei, ειναι αυτο που λεμε they nailed it.

Ο Crispin Freeman είναι από τους "παλιούς" VAs, οπότε το κατέχει το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι ειναι πολυ καλος. γενικα ολοι οι voice actors εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια στο παιχνιδι. αντε να δουμε ο Hammon πως θα ακουγεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...