Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν παιζετε λιγο quake champions duel οσοι νομίζετε οτι φταίνε παντα οι αλλοι και δεν αντέχετε καθόλου την ομαδα που σας τυχαινει? Η και dm που ειναι ο καθενας για την παρτη του.

Αφου σας χαλάει η team based λογικη η οποια εχει παράγοντες που δεν μπορεις να ελέγξεις η γκρινια δεν βοηθαει σε τιποτα. Δυστυχως δεν μπορει να φτιαξει εναν αλγοριθμο η blizzard οταν μπαινει ο sapakias#1337 να τον κανει match με aimgods και την αντιπαλη ομαδα με monkeys για να χαιρεται τι να κανουμε τωρα.. :P Παρ'ολα αυτα εχει κανει οτι μπορει για να το κανει casual friendly.

• Like 7
Δημοσ.

Killik Μου είπε ο σαλλαχουντίν ότι σου παίρνει account δώρο να μπεις και να καταφέρεις να πας εκεί που πραγματικά είναι το skill σου και να μας αποδείξεις ότι πραγματικά δεν ανήκεις στο rank που είσαι :)

Edit: είναι σοβαρό offer δεν είναι troll.

Δημοσ.

Πάντως αυτό το πείραμα το ξεκίνησα, έκανα δεύτερο ακάουντ να κάνω τα πλέισμεντς ξανά. 22 λέβελ, λογικά αύριο θα έχω τα παοτέλεσματα του τεστ.

Ο μέιν είναι λο πλάτινουμ

• Like 1
Δημοσ.

oταν πεφτουν οι δικοι μου σαν τα κοτοπουλα, δεν φταιω εγω.

οταν ο Reinhardt κανει συνεχεια charge μονος του και σκοτωνεται αμεσως αφηνοντας την ομαδα χωρις tank, δεν φταιω εγω.

oταν στην αμυνα, η ομαδα μου παιρνει 3-4 defense heroes και σκοτωνονται ολοι στην πρωτη επιθεση, δεν φταιω εγω.

οταν η Mercy χηλαρει μονο αυτους που ειναι στο premade της group, ακομη και αν ειναι ενα ατομο, ενω αγνοει τους υπολοιπους, δεν φταιω εγω.

Ας το πάρουμε λίγο από την ανάποδη. Έστω ότι τα παραπάνω δε φταις εσύ.

Έχεις όμως εστιάσει στο πού φταις; Διότι, για το ότι δεν ανεβαίνεις, εσύ φταις (και ο καθένας μας δηλαδή, όχι μόνο εσύ). Αν η ομάδα σου κάνει διαρκώς όλα τα παραπάνω λάθη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί τελικά να νικήσει, σημαίνει ότι δεν έκανες αυτό το κάτι παραπάνω για να τη φέρεις εσύ σε πλεονεκτική θέση.

Κάθε ήρωας μπορεί να κάνει "carry" την ομάδα του αν είναι καλός και σωστός στο ρόλο του. Μου έλεγε ένας Grandmaster Lucio ότι ο λόγος που σκαρφάλωσε τόσο πολύ (από Gold) ήταν ότι έμαθε πώς να κάνει carry με τον Lucio, πηγαίνοντας ως disruptor μέσα στην αντίπαλη ομάδα, απασχολόντας στόχους κλειδιά (πχ. soldier, widow κλπ), παίζοντας συνήθως μακριά από την ομάδα του, δίνοντας όμως έτσι τον χώρο στην υπόλοιπη ομάδα να εκμεταλλευτεί αυτό το disruption για να πιέσει και τελικά να κερδίσει το fight.

Το παραπάνω είναι ένα απλό παράδειγμα και μάλιστα με έναν ήρωα που λες "πώς θα κάνεις carry" με Lucio;

• Like 2
Δημοσ.

Killik Μου είπε ο σαλλαχουντίν ότι σου παίρνει account δώρο να μπεις και να καταφέρεις να πας εκεί που πραγματικά είναι το skill σου και να μας αποδείξεις ότι πραγματικά δεν ανήκεις στο rank που είσαι :)

Edit: είναι σοβαρό offer δεν είναι troll.

ποιος είναι ο σαλλαχουντιν?
Δημοσ.

ποιος είναι ο σαλλαχουντιν?

θα σου πει ο Οπτεριος. απο την ιδια φαρα ειναι. δεν λεω κατι παραπανω γιατι θα γινω κακος

Δημοσ.

Αφού ο Opterios είναι από την ίδια Pharah ( xD ) είμαι και εγώ , λοιπόν είναι ένας φίλος παρομοιου level (ntax 500 level πάνω από μένα μονο) και του προσφέρει ένα fresh start να ξεφύγει από τα low ranks . 

Πάρτο σαν challenge.

Δημοσ.

Ναι και έστω ότι έχει 60-65% win rate σε quick match ,του κατσουν και τα promotional και μπει platinum-diamond,τι να το κάνεις?Ποιο το νόημα?

Το να διαμορφώσεις ένα μεγάλο quick play win rate είναι εύκολο σχετικά,ειδικά τωρα που έχει παραπάνω εμπειρία.

Αν είναι και λίγο τυχερός στα placements μπορεί να τον βγάλει platinum-diamond .

Δηλαδή με 10 παιχνιδια στα πρώτα placements δεν θα αποδείξει κάτι.

Το θέμα είναι να ανέβεις από εκεί που είσαι,στο βασικό σου account.

Δημοσ.

Όχι, αν καταφέρει να διατηρηθεί στο platinum-diamond που θα τον βγάλει αφού παίξει και άλλα 10 παιχνίδια μετά το placement θα χει δίκιο για τα όποια παράπονά του

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και έστω ότι έχει 60-65% win rate σε quick match ,του κατσουν και τα promotional και μπει platinum-diamond,τι να το κάνεις?Ποιο το νόημα?

Το να διαμορφώσεις ένα μεγάλο quick play win rate είναι εύκολο σχετικά,ειδικά τωρα που έχει παραπάνω εμπειρία.

Αν είναι και λίγο τυχερός στα placements μπορεί να τον βγάλει platinum-diamond .

Το θέμα είναι να ανέβεις από εκεί που είσαι,στο βασικό σου account.

Το παιχνίδι δεν σε κρίνει από το win rate σου τόσο όσο από το MMR σου .

Όχι, αν καταφέρει να διατηρηθεί στο platinum-diamond που θα τον βγάλει αφού παίξει και άλλα 10 παιχνίδια μετά το placement θα χει δίκιο για τα όποια παράπονά του

Thank you

• Like 1
Δημοσ.

Αν αρχίσεις με ένα φρέσκο account στο quick play και παίζεις απίστευτα καλά, λόγω εμπειρίας, το MMR σου θα γίνει adjust ότι είσαι πχ. master. Οπότε φαντάζεσαι τι θα γίνει όταν αρχίσεις να παίζεις competitive!

Sooner or later, θα καταλήξεις πάλι εκεί που πρέπει να είσαι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...