Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες μετα απο την πτωση  σχεδον 200 ποντων ειπα πως δεν θα παιξω αλλο το κωλοπαιχνιδο. αλλα νομιζω πως σημερα θα μπω και θα παρω 250 ποντους ετσι γιατι μου την εδωσαν  ολα τα παραπανω που εγραψες ο  Edel! 

Αδερφια που μας εχει παρει  η μπαλα με ολα τα γιδια ενωθειτε! δεν  θα μας κερδισουν τα ζωα!

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το κάθε αστέρι είναι 100lvl.

Ντάξει δεν έκατσα να κάνω τώρα υπολογισμούς, χοντρικά το είπα. Φαντάσου!! παραπάνω από 100 ώρες διαφορά!!!! Για εμένα αυτό είναι ο μεγαλύτερος καρκίνος

Δημοσ.

Μην υπολογίζεις Skill=Level η εμπειρία είναι πολύ σημαντική αλλα δεν είναι το μεγαλύτερο κριτήριο, μη φοβάσαι τους 25level που παίζουν μονοι τους comp αλλα αυτούς που έχουν έναν πολύ high level η rank συμπαίχτη και τους βάζει στα games σου. Επίσης σταματα να λες για το πόσες ωρες έχεις στο OW γιατί κάποιοι από εμάς γελάμε με το 200 (το έχεις κάνει καραμέλα λες και είναι κάτι τρομερό, χωρίς κακία πάντα).

Επίσης Joemod υπολόγισε μια ώρα παιχνιδιού +- είναι ένα level από quick και comp.

Δημοσ.

Βάσει υπολογισμών σου οι ώρες μου τότε είναι 343 :P

Δε το αναφέρω ως κάτι σημαντικό ούτε για να περιαυτολογήσω απλά,  θεωρώ πως όσο περισσότερο έχεις παίξει το game τόσο καλύτερη ανάλυση μπορείς να κάνεις της  κατάστασης που διαδραματίζεται στη κάθε παρτίδα και τι ανάγκες υπάρχουν, ξέρεις με περισσότερες λεπτομέρειες το map που να πας, που έχει health packs κτλπ κτλπ

Δημοσ.

Βάσει υπολογισμών σου οι ώρες μου τότε είναι 343 :P

Δε το αναφέρω ως κάτι σημαντικό ούτε για να περιαυτολογήσω απλά,  θεωρώ πως όσο περισσότερο έχεις παίξει το game τόσο καλύτερη ανάλυση μπορείς να κάνεις της  κατάστασης που διαδραματίζεται στη κάθε παρτίδα και τι ανάγκες υπάρχουν, ξέρεις με περισσότερες λεπτομέρειες το map που να πας, που έχει health packs κτλπ κτλπ

a)περίπου 320-325 

B)Σωστά αλλα ταυτόχρονα κάποιοι ξοδεύουν το χρόνο τους μαθαίνοντας ενώ παίζουν και ταυτόχρονα έχουν εμπειρία από αλλα παιχνίδια άρα μη τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι :P εγώ πχ ήμουν bronze/silver σ1 και μπήκα gold σ2 και κατέληξα plat όπου ήμουν για τα επόμενα 3 season, τώρα που είμαι diamond γελάω με το πως έπαιζα στην αρχή του plat έχω βελτιωθεί τρελα αλλα δεν είχα ξοδέψει χρόνο να βελτιωθώ όπως άλλοι(είχα και το potatop και τώρα δεν έχω pc QQ, παίρνω τι δόση μου στα net μια φορα στο τόσο, κακό πράγμα). Άμα θέλετε να βελτιωθείτε μη ξοδεύετε το χρόνο σας απλά παίζοντας αλλα μαθαίνοντας :)
Δημοσ.

Άμα θέλετε να βελτιωθείτε μη ξοδεύετε το χρόνο σας απλά παίζοντας αλλα μαθαίνοντας :)

Κρίνοντας από το Heroes που παίζω, είναι πολύ δύσκολο να μάθω την ώρα που παίζω. Μαθαίνω βλέποντας streams. Θα πρέπει να βλέπω και τα replays των παιχνιδιών που παίζω αλλά δεν το κάνω. Θεωρώ και πως στο overwatch θα ήταν καλό να υπάρχει σύστημα replay για να μπορεί κάποιος να βλέπει το παιχνίδι του με πιο ψύχραιμη ματιά (Νομίζω πως δεν υπάρχει τώρα).

Δημοσ.

ρε Killik πάρε ένα account τώρα που τα έχει 20~ ευρώ ανέβα 25 level κανε τα placements σου και αλλα 10-20 matches να δεις τι rank είσαι πραγματικά.

σιγα μην αγοραζω το ιδιο παιχνιδι δυο φορες, επειδη οι devs της Blizz δεν μπορουν να βρουν τροπο να αξιολογειται και η προσωπικη επιδοση του παικτη. η επειδη ειναι ανικανοι να καταπολεμησουν το προβλημα με τους leavers.

αλλα εδω ακομη περιμενουμε να βελτιωσουν τα "cool moments" του POTG, ενα χρονο μετα και η Ανα υπαρχει μονο για να παιρνουν POTG οι υπολοιποι.

oταν πεφτουν οι δικοι μου σαν τα κοτοπουλα, δεν φταιω εγω.

οταν ο Reinhardt κανει συνεχεια charge μονος του και σκοτωνεται αμεσως αφηνοντας την ομαδα χωρις tank, δεν φταιω εγω.

oταν στην αμυνα, η ομαδα μου παιρνει 3-4 defense heroes και σκοτωνονται ολοι στην πρωτη επιθεση, δεν φταιω εγω.

οταν η Mercy χηλαρει μονο αυτους που ειναι στο premade της group, ακομη και αν ειναι ενα ατομο, ενω αγνοει τους υπολοιπους, δεν φταιω εγω.

Κρίνοντας από το Heroes που παίζω, είναι πολύ δύσκολο να μάθω την ώρα που παίζω. Μαθαίνω βλέποντας streams. Θα πρέπει να βλέπω και τα replays των παιχνιδιών που παίζω αλλά δεν το κάνω. Θεωρώ και πως στο overwatch θα ήταν καλό να υπάρχει σύστημα replay για να μπορεί κάποιος να βλέπει το παιχνίδι του με πιο ψύχραιμη ματιά (Νομίζω πως δεν υπάρχει τώρα).

τι να υπαρχει; δεν ειδες προχτες τι εγινε με το πρωταθλημα Hearthstone, που ειχανε συνεχεια disconnects απο τα ddos attacks και παιζανε συνεχεια τα παιχνιδια απο την αρχη? και βγηκε μετα και ζηταγε συγνωμη απο την κοινοτητα.

μιλανε για e-sports και δεν εχουν συστημα replay σε κανενα παιχνιδι τους, σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

3 σελιδες τωρα διαβαζουμε ποστς απο ατομα που δεν θελουν/μπορουν να εστιασουν σε αλλους παραγοντες περαν του οτι φταιει παντα ο αλλος.
Ατακες τυπου: δεν φταιω εγω που../με κανει matchmaking με τους πιο αχρηστους/εχω παντα leavers/δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει στο low rank, ειναι βγαλμενες απο το Bronzodia και ω! τι περιεργο επαναλαμβανονται σε ολα τα major competitive games. Σαν ενας universal συλλογος ενα πραγμα.
Ναι, κρυβεται μια μικρη αληθεια για το χαος στο low rank αλλα ειναι αδιανοητο να υπαρχουν υποστηρικτες ιδεων περι χαντακωματος απο το system, το game, τους devs, μην σου πω και οτι ισως ειναι conspiracy theory.
Το μονο ρεαλιστικο fact ειναι οτι εαν καποιος ειναι πραγματικα καλυτερος (και οχι στην σφαιρα της φαντασιας του) απο τους αλλους, θα ανεβει που να χτυπιεται.
Γι'αυτο σκασε και κολυμπα που λενε, και θα φτασει εκει που αξιζει εαν πραγματικα προσπαθησει.
Φυσικα μην ξεχναμε οτι το "θα φτασει εκει που αξιζει" μπορει να σημαινει οτι δεν θα παει παραπανω απο το bronze/silver κ.o.κ

• Like 4
Δημοσ.

Ναι killik πουλάω μούρη με το υψηλό μου rank παρόλο που σχεδόν όλοι που συμμετέχουν στο θέμα είναι τουλάχιστον(η πολύ κοντά)gold και πάνω το πετυχες ....

Δημοσ.

Στο κατω κατω αμα καποιος ειναι τοσο καλος τοτε η ομαδα του εχει λιγοτερες πιθανοτητες να χει κακους ( 5 παιχτες για την δικη του ομαδα ενω η αλλη ομαδα 6). Εγω πιστευω οτι τουλαχιστον οποιος δεν μπορει να φυγει απο σιλβερ γκολντ απλα δεν ειναι για παραπανω. Δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλα η μονη σταθερα στις ομαδες που παιζετε ειστε εσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...