Manoleros95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω παίξει κανα 3-4 ωρίτσες το game και μου έχει κάνει εντύπωση το ποσο toxic είναι το community. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλα θα έλεγα ότι είναι αν όχι το ίδιο τοξική με αυτή του λολ ενα κλικ πιο κάτω. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα,με έκανε να μετανιώσω που το αγόρασα... Βέβαια δεν έχω παίξει πολύ ακόμα αλλά φαντάζομαι σε πιο πάνω λεβελ θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.
Dennisbest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Όλα τα παιχνίδια με ελο και ladder έτσι είναι. Rage , νεύρα , "αξίζω για παραπάνω αλλά φτάινε οι συμπαίκτες μου" και toxic community. 1
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Απορω οταν λενε για toxicity στο OW. Ειδικα στο QP που υποθετω οτι ο συμφορουμιτης το ειδε.1μιση χρονο μετα, τα κρουσματα που εχω δει, ειναι ανεκτα και σιγουρα καμια σχεση με το LoL.
alex_000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Έπαιξα λίγο ranked μετά από πολύ καιρό FFA και το πήγα 2850. Εκπληκτική η αλλαγή στην mercy που κατάφεραν να την κρατήσουν εξίσου OP όπως ήταν πριν την αλλαγή (στο ranked) αλλά χωρίς να είναι καθόλου σπαστική. Τα παιχνίδια έχουν πολύ καλύτερη ροή χωρίς mass rez. Ο hog φαίνεται να έφτιαξε, τον βλέπω πολύ συχνά στο game και μάλιστα έπαιξα και εγώ. Είναι αθάνατος και μπορεί να παίζει πολύ reckless με 2 healers από πισω. Ο junkrat δεν μου άρεσε νομίζω το παρακαναν με το buff είναι πολύ δυνατός και πολύ σπαστικός ταυτόχρονα, χαλάει λίγο το game. Το toxicity μου φάνηκε μειωμενο, ίσως λόγο rank δεν ξέρω. 1
propatzis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εμενα δν με ειχε ψησει το παιχνιδι κ σημερα το κατεβασα που ειναι free κ δν μπορω να πω οτι ειναι κατι το σπουδαιο.ενα οπως τα αλλα.οσο για το toxic το συναντησα κ εγω σημερα σε 2-3 παιχνιδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Από το PTR, η Symmetra θα έχει και ινδικά voice lines. Να δούμε αν και ο Luciο θα σταματήσει να είναι 100% english στο μέλλον.
alex_000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 που τα βγαλανε; ολοι οι χαρτες ακομη εκει ειναι. μηπως αλλαξανε γνωμη; όχι όλα, αλλά βγάλανε αρκετά (πχ anubis, voskaya). Δες τα patch notes.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Άρχισα να παίζω τώρα παλι λιγο , ρε παιδιά ειδικά στο competitive δεν ειναι άδικο να παίζεις και να μένεις χωρίς 1 η 2 παίχτες επειδή έφυγαν και να συνεχίζει το παιχνίδι ?
Agon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 αηδια ειναι αυτο που ζω σημερα.... 5 ατομα να τρολλαρουν... και χανω ενα σωρο παιχνιδι απο τρολλς... τι θα γινει με αυτο... απλα αηδια.
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω παίξει κανα 3-4 ωρίτσες το game και μου έχει κάνει εντύπωση το ποσο toxic είναι το community. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω αλλα θα έλεγα ότι είναι αν όχι το ίδιο τοξική με αυτή του λολ ενα κλικ πιο κάτω. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα,με έκανε να μετανιώσω που το αγόρασα... Βέβαια δεν έχω παίξει πολύ ακόμα αλλά φαντάζομαι σε πιο πάνω λεβελ θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ναι υπερβάλλεις που το βάζεις στο ίδιο καζάνι με το league of legends.
YMIB Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχουν toxic players στο παιχνίδι, υπάρχουν μόνο widows και hanzo που αξίζουν να τρώνε bulling και να εξευτελίζονται δημόσια. Το καλό είναι ότι έχουμε κερδίσει άπειρα παιχνίδια επειδή οι αντίπαλοι είχαν sniper και δεν μπορούσαν να κάνουν push.
Agon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 1989 και 1 παιχνιδι αποσταση απτο gold...και φυσικα 5-6 ηττες στη σειρα και το ονειρο χαθηκε... 1770..αηδια πραγματικα και με βλεπω να το κοβω γιατι μονο ενταση μου προκαλουν τα παιδακια που παιζουν 1
red1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κύριοι, μετα απο 1 χρόνο+ απουσίας απο online gaming και επιστρέφοντας λόγω Raiders of the Broken planet, μπορώ να πω πως το είδος αυτό (hero shooter ?) μου αρέσει αρκετά λόγω καλλιτεχνικής διεύθυνσης πρωτίστως - δεν μπορώ άλλη στρατοκαυλίαση κοινώς και απλά απεχθάνομαι τίτλους οπως COD, BF κτλπ (δοκίμασα και λίγο Titanfall 2 οπου πήγε να με πιάσει ύπνος μετά απο μόλις 5 λεπτά καθώς η όλη αίσθηση που σου δίνει είναι COD + Mechs). To Οverwatch το είχα προσπεράσει καθώς ειναι MP/Οnline μόνο τίτλος αλλά λόγω επιστροφής στο online κομμάτι του χόμπι μας αυτού λέω να το δοκιμάσω, όμως : 1) Ελέω της..."πολύχρωμης" καλλιτεχνικής διεύθυνσης - λέω τώρα - μου δίνεται η εντύπωση πως η "κοινότητα" θα είναι γεμάτη απο παιδάκια που πετάνε τη λέξη "nigger" και "motherfucker" ανά 2 κλάσματα του δευτερολέπτου Eνας απο τους λόγος για τους οποίους παράτησα το online ηταν και αυτός - δε μπορώ το trolling και την χολή. 2) Είμαι του "χαλαρού" gaming, κοινώς, βάζω παιχνίδι, παίζω 4-5 match και θέλω να μη μου σπάει κανείς τα π@πάρια φωνάζοντας στο μικρόφωνο του βρίζοντας και παίζοντας το αρχι-στράτηγος, δεν ειμαι (πλέον) του "ανταγωνιστικού" gaming, Street Fighter 2 HD/4, Halo, COD κτλπ ? Πολύ παλιά, πλέον δεν υπάρχει ούτε η υπομονή αλλά ούτε και η διάθεση. 3) Ναι μεν Blizzard που σημαίνει πολυετή υποστήριξη (εδω εχει άτομα που παίζουν ακόμα D3) αλλα μου δίνεται η εντύπωση πως το παιχνίδι θα γίνει γρήγορα κουραστικό και επαναλαμβανόμενο, και σε συνάρτηση με το 1 και 2 απο τα παραπάνω...Το post του φίλου Manoleros95 με ανησυχεί καθώς κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχα για το παιχνίδι. Το παιχνιδι, ειναι διασκεδαστικο ? Μπορώ να το ευχαριστηθώ άμα παίζω μόνος μου ? Ποιες οι απόψεις σας ? Τα σέβη μου
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί δεν το δοκιμάζεις τώρα που το έχουν free για καναδυό μέρες ακόμα; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις