joemod Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Nταξ,προσωπικος φίλος ειναι,θα μπορούσα να ειχα απλα logarei εγω απ το σπιτι του,δεν καναμε kαι login απο αλλες χώρες Δε λέω ότι θα σου κάνει ζημιά ο φίλος. Λέω μόνο πως καλό είναι να το αποφεύγετε λόγω EULA.
suffocater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 -Mωρο μου,έλα να μπούμε 2άδα ranked να παίξουμε 5-6 games. -Προτιμώ να σου δώσω το κινητό μου να διαβάσεις τα μηνυματα που καυλάντιζα με τη φιλη σου τη Μαρία. Δε λέω ότι θα σου κάνει ζημιά ο φίλος. Λέω μόνο πως καλό είναι να το αποφεύγετε λόγω EULA. Κατάλαβα τι λες,απλά δε μπορουν να αποδειξουν οτι δεν ημουν εγώ,αυτό σου εξηγώ. 2
Edel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa, αυτό αντί για κοπέλα το παθαίνω με κολλητό μου, που θέλει να παίξουμε comp και του ρίχνω άκυρα γιατί δε τη πολυπαλεύει ακόμα. Αναγκάστηκα να φτιάξω alt account για να μπαίνουμε μαζί comp :P 1
opterios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Mοιράστηκα το main acc μου με εναν φιλο που νομιζει οτι αξιζει diamond και υποστηρίζει την θεωρία οτι "το συστημα τον κρατάει plat με καποιον τρόπο,καθε φορα που πάει να ανέβει",ωστε να δει πως του φαίνεται το επίπεδο. Τα αποτελέσματα μιλάνε μονα τους. (κ εγω κλαιω το derank ^^ ) https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934 Τελικά πείστηκε; Υπάρχει κόσμος που ούτε έτσι δε θα πειθόταν και απλώς θα θεωρούσε ότι έτυχε σε άτυχο σερί. Βέβαια, για λίγα games είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όντως, αλλά λογικά τα matches στο 3200 πρέπει να του φάνηκαν διαφορετικά.
suffocater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πείστηκε; Υπάρχει κόσμος που ούτε έτσι δε θα πειθόταν και απλώς θα θεωρούσε ότι έτυχε σε άτυχο σερί. Βέβαια, για λίγα games είναι κάτι που μπορεί να συμβεί όντως, αλλά λογικά τα matches στο 3200 πρέπει να του φάνηκαν διαφορετικά. E ναι,ξερεις,ειναι αυτό που ξερεις οτι έχεις αδικο και αναγκαζεσαι να μουρμουρισεις μεσα απ το στομα σου οτι είχες αδικο,κοιτώντας αλλού και αλλαζοντας συζήτηση όσο το δυνατον συντομότερα Δεν ήταν λιγα,στο 2750 το ξαναπήρα,απλά δεν ειχε συγχρονίσει τοτε το master overwatch και δε φαίνεται 1
suffocater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δε λέω ότι θα σου κάνει ζημιά ο φίλος. Λέω μόνο πως καλό είναι να το αποφεύγετε λόγω EULA. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΦΩΤΗ,Α? ΣΕ ΒΛΕΠΩ. To ξαναπας 3200 ? πιστεύω θα φτύσεις αίμα Πρεπει,με ξενερώνει να βλεπω plat πλεον διπλα στο name 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΦΩΤΗ,Α? ΣΕ ΒΛΕΠΩ. Όχι βρε, μην ανησυχείς. 4
alex_000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 βγάλαν τα trash maps από το FFA. Άντε ωραία γιατί κάθε game ήταν 3 widow, 4 hanzo, 2 genji και ένα random βεβαία τώρα θα είναι full καρκινο-junkrat που είναι αδύνατον να μην πας τοπ3 ακόμα και αν παίζεις πρώτη φορά.
Edel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά ο Junkrat είναι το νέο αστείο του Overwatch. Φόβος και τρόμος έχει γίνει. Υπερέβαλαν στο μπαφαρισμα του, το νερφ θα ρθει σύντομα. 2
joemod Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι βρε, μην ανησυχείς. Πού με ξέρεις; !!!
jmirko15 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά από μερικά games άρχισα λίγο να νιώθω Εντωμεταξύ έπαιξα και μερικά Widow 6vs6 και άρχισα να καταλαβαίνω ότι με 60Hz monitor δεν πάω πουθενά ΛοΛ..
jmirko15 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 4ος με mercy λέει Με τέτοιους chars lol
KilliK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 βγάλαν τα trash maps από το FFA. που τα βγαλανε; ολοι οι χαρτες ακομη εκει ειναι. μηπως αλλαξανε γνωμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις