Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα περισσότερα.

Δεν είναι κακό παιχνίδι. Ίσα ίσα πέρασα πολύ όμορφα τις 10-15 ώρες που ξόδεψα στη beta. Αλλά να πω ότι ανυπομονούσα να γυρίσω από τη δουλειά για να το παίξω ψέμματα θα έλεγα. Πιο πολύ γέμιζα λίγο τον ελεύθερο χρόνο.

Περίμενα κάτι πιο καινοτόμο και γω από τη Blizzard. Ένα ψιλοκαινούριο concept στυλ Battleborn/Division που δηλαδή παίρνει ένα genre όπως τα fps και ενσωματώνει moba/mmorpg στοιχεία αλλά με τη ποιότητα παραγωγής της blizzard. Ή έστω αν ήθελαν να κάνουν ντε και καλά καθαρό fps κάποια μεγάλη παραγωγή στυλ Battlefield.

Σαν concept και σαν gameplay αν αφαιρέσεις το όλο polishing της blizzard δε θα μου έκανε αίσθηση αν ήταν ένα indie παιχνίδι ή ένα mod σε κάποιο ήδη υπάρχον παιχνίδι.

Τι σχεση εχει ειπαμε με το Battleborn και Division ειπαμε εκτως του οτι ειναι first person shooter????Αντε πες οτι οντως με το Battleborn εχει καποια κοινω σημεια,με το division που ουτε καν drop items δεν εχει που κολλαει??

και ξέρεις τί μου κάνει εντύπωση;

με το autoaim κάποιων heroes..Δηλαδή ούτε μια κλάψα,επειδή είναι BLIZZARD game..

Στο titanfail,είχαν λυσσάξει με το autopistol..Αφρούς λέμε,δε μπορούσαν να κοιμηθούν στον ύπνο τους,μέρα-νύχτα γκρίνια σε όποιο φόρουμ,σε ότι γλώσσα και αν ήθελες,ακόμα και δω μέσα,μέχρι που το nerfαραν κάπως.

Εδώ η απόλυτη σιγή..Έχεις τον soldier47/77/97/17/107 και τον ριβολβεράκια,και έτσι απλά επειδή μπορούν πάρε autoAIM χωρίς καν να ιδρώσουν στην ούλτη τους.

Εκεί είναι που νευριάζω.

Γιατί δεν είναι κανείς αντικειμενικός.

και ένα άλλο εκνευριστικό του παιχνιδιού που το καταντάει όντως πολύ MOBA,είναι όταν πεθάνεις πρέπει να κάνεις δρομολόγιο ολόκληρο,και χαλαρά αν πεθάνει όλη η ομάδα,πάει το objective.

Να ναι καλά τα checkpoints δηλαδή.

και εννοείται ότι αν ήταν άλλης εταιρίας,θα πήγαινε άκλαυτο..

Το θέμα δε θα είχε ούτε 10 σελίδες,να σα το battleborn ένα πράμα.

και γω από άποψης αντοχής στο χρόνο,κρατώ τα λεφτά στο πορτοφόλι μου..

Γιατί αν κρίνω από την beta,βαρέθηκα σε κάποιο σημείο παρόλο που διασκέδαζα.

Όπως και στο titanfail,αν έχω την παρέα με τότε όπως παίξαμε τώρα στο OW,θα είμαι οκ,και ας βαριέμαι.Χαβαλέ θα κάνουμε σίγουρα.

Αρα να υποθεσω οτι δεν ειδες τα Support και συγκεκριμενα σε αυτο που αναφερεις την Symmetra με τα portal και την Mercy με το ressurect.

Επισης γαργαρα πια εχει γινει να γραφεται αυτο το πραγμα οτι ''αν δεν ηταν παιχνιδι της Blizzard κανεις δεν θα εδινε σημασια''.

Μα γιαυτο ακριβως και πουλανε τα παιχνιδια αυτης της εταιριας γιατι εχουν απο πισω αυτη την μπακαλο εταιρια που σου βγαζει updates για χρονια(κλασσικο παραδειγμα το Diablo 3 παιχνιδι του 2012 πως ηταν παλια και πως εγινε μετα απο τα updates)και επιπλεον επειδη ειναι Blizzard παιχνιδι,οπως το ανεφεραν και στο Digital Foundry γιαυτο το λογο και εσυ τοσο καλο optimization ακομα και στις κονσολες παρακαλω που τρεχει σε 60fps και σε 1080p και στις 2 εκδοσεις,αλλα και στο Pc το τρεχουν ανετοτατα και πιο παλια συστηματα.

Στο τμημα των κονσολων Xtrm δεν υπαρχει ουτε καν θεμα για αυτο το παιχνιδι και ας ειναι Blizzard τιτλος.

Το ξαναλεω λοιπον για αλλη μια φορα ο τυπος του παιχνιδιου αυτου συγκρινεται κατα κυριο λογω μονο με το Team Fortress 2 και οχι με αλλα παιχνιδια. Οπως λοιπον θελει τεραστιες πιστες,αληθοφανη γραφικα και αντοχη στο χρονο ας περιμενει το Battlefield 1 με το καλο να βγει,μονο που στο τελευταιο θα πρεπει να τα σκασει χοντρα και για τα season pass(οπως και στα προηγουμενα)και εκει να δουμε αν τα 35ευρω του Overwatch ειναι ή οχι πολλα.

Και εγω βεβαια περιμενω το Battlefield 1 με το καλο να δω αν αξιζει ή οχι(μιας και στα call εχω ριξει εδω και χρονια ακυρο)αλλα δυστηχως η EA που ειναι απο πισω ειναι που δεν παω καθολου.

Μιλαμε για εταιρια που σου βγαζει ξεχωριστη κατα 20ευρω(λες και ειναι στραγαλια)εκδοση στην οποια σου δινει καποια dlc packs(κατι σαν τα κουστουμια της origin ενα πραγμα ας πουμε)και σου βαζει στα χρηματα αυτα να παιξεις και το παιχνιδι 3 μερες πιο νωρις απο τους αλλους https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-1/pc-download/base-game/deluxe-edition

Αρα ναι Overwatch και παλι overwatch απο κατι τετοιους καραγκιοζηδες(χωρις να σημαινει οτι το battlefield δεν θα αξιζει για αυτο το λογο βεβαια).

Προφανως και το Overwatch εχει πραγματα που θελουν δουλεια Atallos(οπως και τα αλλα παιχνιδια της Blizzard)αλλα το θεμα ειναι πως θα ειναι το παιχνιδι μετα απο καποια Updates(πχ νεεοι ηρωες,νεα map,νεα mode κλπ)γιαυτο ακομα και δεν κραζω προσωπικα παρα μονο να δω στην πορεια τι θα γινει.Oπως και το Diablo που ανεφερα πως ηταν στις αρχες και πως εγινε μετα το expansion,κυριολεκτικα αλλο παιχνιδι.

• Like 3
Δημοσ.

Τουλάχιστον στο δικό μου post νομίζω κολλάς σε συγκεκριμένες λέξεις και χάνεις την ουσία του post μου τουλάχιστον.

Είπα πουθενά ότι έχει σχέση με το battleborn, το battlefield ή το division? Δε γίνεται άλλα να λέμε και σε άλλα να απαντάς. Δε γίνεται διάλογος έτσι.

Ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που έγραψα, το υπογράμμισες κιόλας οπότε δε χρειάζεται να το ξαναγράφω.

Ούτε κράζω, ούτε έχει νόημα να περιμένω το παιχνίδι πώς θα γίνει σε 2 χρόνια. Αν είναι να το κλείσουμε το thread και να το ξανανοίξουμε σε 2 χρόνια. Εξάλλου, το δικό μου θέμα είναι ότι περίμενα κάτι πιο "ξεχωριστό" από την blizzard που μ'έχει καταπογοητεύσει από το diablo 3 και έπειτα(ήταν μέτριο παιχνίδι και μετά τα updates έγινε κακό παιχνίδι) και δε πρόκειται αυτό να αλλάξει με patches/updates. Μπορεί να βελτιωθεί άπειρα αλλά θα παραμένει ένα πίου-πίου του 10λέπτου.

Τα ίδια θα έγραφα και αν η CDProject ή η Bethesda τα επόμενα 3 παιχνίδια που έβγαζε ήταν τα :

"Angry Frogs"

"Lolipop Crash"

"Yu-gi-oh the return of the dragon with the blue eyes"

Δημοσ.

Ρε παιδιά το πράγμα ειναι πολύ απλό σε οποιον αρέσει το παιχνίδι το αγοράζει και το παίζει σε οποιον δεν αρέσει απλα το αγνοεί , ειναι καθαρά τι αρέσει στον καθένα

• Like 2
Δημοσ.

Να προσθέσω στο νήμα και τη δική μου οπτική μετά από την beta

Θετικά

Συμπαθητικά γραφικά

Ποικιλία χαρακτήρων με διαφορετικά χαρακτηριστικά

Αρνητικά

Επαναλαμβανόμενο gameplay

Μικροί χάρτες (είναι αυτοί που λέω μέγεθος γραμματοσήμου)

Μικρή διάρκεια ζωής 

Ακριβό για το περιεχόμενο που δίνει 

5/10 από μένα

Ευτυχώς που δεν κάνεις τίποτα reviews...

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά το πράγμα ειναι πολύ απλό σε οποιον αρέσει το παιχνίδι το αγοράζει και το παίζει σε οποιον δεν αρέσει απλα το αγνοεί , ειναι καθαρά τι αρέσει στον καθένα

Μπορούμε αυτό να το έχουμε sticky post στην αρχή κάθε game topic;

Δεν κάνω πλάκα.

• Like 2
Δημοσ.

Τουλάχιστον στο δικό μου post νομίζω κολλάς σε συγκεκριμένες λέξεις και χάνεις την ουσία του post μου τουλάχιστον.

Είπα πουθενά ότι έχει σχέση με το battleborn, το battlefield ή το division? Δε γίνεται άλλα να λέμε και σε άλλα να απαντάς. Δε γίνεται διάλογος έτσι.

Ήταν αρκετά ξεκάθαρο αυτό που έγραψα, το υπογράμμισες κιόλας οπότε δε χρειάζεται να το ξαναγράφω.

Ούτε κράζω, ούτε έχει νόημα να περιμένω το παιχνίδι πώς θα γίνει σε 2 χρόνια. Αν είναι να το κλείσουμε το thread και να το ξανανοίξουμε σε 2 χρόνια. Εξάλλου, το δικό μου θέμα είναι ότι περίμενα κάτι πιο "ξεχωριστό" από την blizzard που μ'έχει καταπογοητεύσει από το diablo 3 και έπειτα(ήταν μέτριο παιχνίδι και μετά τα updates έγινε κακό παιχνίδι) και δε πρόκειται αυτό να αλλάξει με patches/updates. Μπορεί να βελτιωθεί άπειρα αλλά θα παραμένει ένα πίου-πίου του 10λέπτου.

Τα ίδια θα έγραφα και αν η CDProject ή η Bethesda τα επόμενα 3 παιχνίδια που έβγαζε ήταν τα :

"Angry Frogs"

"Lolipop Crash"

"Yu-gi-oh the return of the dragon with the blue eyes"

Το θεμα ειναι οτι η καινοτομια δεν υπαρχει πλεον γιατι σε περιπτωση αποτυχιας οι ζημιες ειναι τεραστιες γιαυτο και τα νεα IP ειναι πολυ σπανια στις μερες μας.

Η Blizzard ακολουθησε την formula team fortress και οχι την formula call of duty ή Battlefield.Και μην ξεχναμε οτι τα παιχνιδια που βγαζει τα βγαζει εχοντας απο πισω ενα χρονοδιαγραμμα να βγαλουν Χ χρονια ακριβως οπως ειναι και το Team fortress και το Counter Strike.

Δεν βγαζει παιχνιδια τοσο συντομα οσο τα αλλα shooter που αναφερθηκαν .

Για τα περι Diablo 3 ειμαι σιγουρος οτι θα διαφωνησω και εγω και οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι)που συμμετεχουν στο αλλο θεμα αλλα αυτο ειναι για το αλλο θεμα οπως ειπα.

Οσο για το κατι το πιο ξεχωριστο,δεν μπορω να πω οτι σε ακολουθω ή τι εννοεις. Βασικα μονο και μονο που δεν εφτιαξε ενα κλωνο του call of duty(Activision-Blizzard το ονομα αλλωστε)και αυτο εν μερη θαυμα ειναι. Εκει να βλεπαμε μετα αν θα υπηρχε απογοητευση ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το αγνοούσα μέχρι που μπήκα για 2 μέρες στην beta (τυχαία γιατί κάποιος γνωστός μου είπε ότι θα το αγοράσει) και το τσίμπησα τώρα λολ

Δημοσ.

Πάντως τώρα που έχω 2 μέρες να παίξω μπορώ να πω ότι μου λείπει αρκετά οπότε μάλλον πάει για αγορά παρά το γεγονός ότι πριν την beta μου ήταν εντελώς αδιάφορο  

Δημοσ.

Πάντως τώρα που έχω 2 μέρες να παίξω μπορώ να πω ότι μου λείπει αρκετά οπότε μάλλον πάει για αγορά παρά το γεγονός ότι πριν την beta μου ήταν εντελώς αδιάφορο  

Κάπως έτσι είμαι και εγώ.

http://www.cdkeys.com/pc/games/overwatch-pc-cd-key

Αξίζει να το πάρουμε από εδώ?Θεωρητικά είναι η origins edition στη τιμη της κανονικής.

Έχει βρει κανείς πιο φτηνά, έστω και την απλή version?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει απλη εκδοση αυτη την στιγμη, ολα τα pre-orders ειναι Origins Edition. Συνεχεια ανεβαινει η τιμη του παντως.

G2A : Δευτερα 36.49, Τριτη 38.39, σημερα 39.99 : https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition
Και στο cdkeys.com πριν λιγο εκανε 40.99, τωρα 41.79. Πριν λιγες μερες ειχε 37.50.

Btw στο G2A δοκιμαστε discount codes για -3% : FRANK, YESKER, ZEDER, ALLKEYSHOP και στο cdkeys.com παρτε κωδικο -5% απο την σελιδα τους στο facebook.

• Like 1
Δημοσ.

εε,επειδή έχει αρχίσει και μου την δίνει κάπως..

όλα τα fanboys,κατουρήστε και λίγο..και αποδεχτείτε λίγο κάποια πράγματα,πόσο μάλλον την γνώμη μας.

Άντε γιατί πολύ μας τα φουσκώσατε.

και συ βρε fulgore ξεκαβάλα λίγο,μας ζάλισες,ότι πούμε πέφτεις να μας φας.Εντάξει θα πούμε να σου δώσουν μερίδιο από τις μετοχές.

Με συγχωρείς αλλά δε παλεύεσαι και πόσο μάλλον αυτά που γράφεις,σε όποια σελίδα και αν κοιτάξω,είσαι υπερμάχος.

Δημοσ.

εε,επειδή έχει αρχίσει και μου την δίνει κάπως..

όλα τα fanboys,κατουρήστε και λίγο..και αποδεχτείτε λίγο κάποια πράγματα,πόσο μάλλον την γνώμη μας.

Άντε γιατί πολύ μας τα φουσκώσατε.

και συ βρε fulgore ξεκαβάλα λίγο,μας ζάλισες,ότι πούμε πέφτεις να μας φας.Εντάξει θα πούμε να σου δώσουν μερίδιο από τις μετοχές.

Με συγχωρείς αλλά δε παλεύεσαι και πόσο μάλλον αυτά που γράφεις,σε όποια σελίδα και αν κοιτάξω,είσαι υπερμάχος.

Για να μην το κουραζουμε το θεμα σε οποιον δεν αρεσε το παιχνιδι και εγραψε την γνωμη του απλα δεν ξαναασχολειται με το εν λογω θεμα και ας το αφησει για οσους τους ενδιαφερει/αρεσε το εν λογω παιχνιδι.

Δηλαδη με τα post σου τι ακριβως θελεις να αποδειξεις και για ποιο λογο επιμενεις κιολας σε παιχνιδι που δεν σε ενδιαφερει ???Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιους''εσεις'' εκπροσωπεις αλλα τελος παντων το σταματαω εδω.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει απλη εκδοση αυτη την στιγμη, ολα τα pre-orders ειναι Origins Edition. Συνεχεια ανεβαινει η τιμη του παντως.

G2A : Δευτερα 36.49, Τριτη 38.39, σημερα 39.99 : https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition

Και στο cdkeys.com πριν λιγο εκανε 40.99, τωρα 41.79. Πριν λιγες μερες ειχε 37.50.

Btw στο G2A δοκιμαστε discount codes για -3% : FRANK, YESKER, ZEDER, ALLKEYSHOP και στο cdkeys.com παρτε κωδικο -5% απο την σελιδα τους στο facebook.

Οκ με έπεισες. Το πήρα και εγώ με έκπτωση στα 39 ευρώ αν κάνεις like στη σελίδα τους https://www.facebook.com/cdkeyscom/

Ελπίζω να μην κάνω διαφήμιση, απλά για όποιον άλλο ενδιαφέρεται, αλλιώς το σβήνω. 

Δημοσ.

Για να μην το κουραζουμε το θεμα σε οποιον δεν αρεσε το παιχνιδι και εγραψε την γνωμη του απλα δεν ξαναασχολειται με το εν λογω θεμα και ας το αφησει για οσους τους ενδιαφερει/αρεσε το εν λογω παιχνιδι.

Δηλαδη με τα post σου τι ακριβως θελεις να αποδειξεις και για ποιο λογο επιμενεις κιολας σε παιχνιδι που δεν σε ενδιαφερει ???Επισης δεν μπορω να καταλαβω ποιους''εσεις'' εκπροσωπεις αλλα τελος παντων το σταματαω εδω.

λοιπόν επειδή το κάνεις με όλους..Κάτσε διάβαζε πιο σωστά τι γράφουμε,και με το μυαλό σου να τα αναλύεις πιο καλά.

Πουθενά δεν έγραψα ότι δε με ενδιαφέρει.

Άντε κάνε μας την χάρη μας έχει ζαλίσει με ότι γράφουμε.

Και δε κατάλαβα,θα γράφω όπου θέλω μου αρέσει ή όχι.

Συγνώμη δεν υποφέρεσαι όμως.

over n out από μένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...