Agon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 νιωθω οτι τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο YMIB. ειμαι σιλβερ και παιζω με gold μαξ και πραγματικα τα περισσοτερα ατομα δεν νιωθουν. δεν τους απασχολει να κερδισουν... τρολλαρουν, παιζουν οτι τους κατεβει,ουρλιαζουν στο μικροφωνο και γενικα κανουν τα δικα τους σαν να ειναι QP. εχω σχεδον σε ολα τα παιχνιδια 2-3 gold medals αλλα τι να τα κανεις αν παιζουμε με 1 healer και αυτος ειναι Zen... η 1 tank Και ειναι Hog... γι αυτο σκεφτομαι μηπως πρεπει να παιζω τανκ και περασω gold+
Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 με soldier ανεβαινεις σολο η να το γυρισω σε tank/healer μπας και δω ασπρη μερα ??? χθες θα αφηνα την ψυχη μου πανω στο keyboard...πηγα για υπνο κατα τις 1 και δεν με χωρουσε το κρεβατι απτα νευρα1 Καλά εσύ είσαι δικός μου. Χάνω και γω τον ύπνο μου όταν πατώνω και στριφογυρίζω στο κρεβάτι λες και με χώρισε η γυναίκα. Τραγική η κατάσταση. εδώ και κανα δίμηνο στη δουλειά σκάω με κόκκινα μάτια :P Xτες ήταν ένα ευχάριστο βράδυ καθώς έκανα 8-1, αλλά χωρίς συναισθηματισμούς, Να περιμένω τι θα πάρουν οι άλλοι. Ίνσταντ Πικ Ρίπερ. Και έπαιξα πολύ επιθετικά. Σε σύνολο 9 games έγραψα 39elimination μέσο όρο, 10 deaths, 14χιλιάδες damage kai 4 μετάλια. Η κατάργηση του μαζικού Ρεζ είναι η χαρά του Dive. Πας και σκοτώνεις αβέρτα και δεν έχεις το άγχος μήπως γίνει μαζική ανάσταση, έχεις μείνει με λίγη ζωή και καληνύχτα, φτου από την αρχή. Το παιχνίδι αλλάζει σε μεγάλο βαθμό με αυτή την αλλαγή. Agon, ο Zen που τον υποτιμάς ίσως είναι πλέον ο healer με το δυνατότερο ulti. Μόνο και μόνο που ακυρώνει όλα τα ulti των dps τον κάνει τούμπανο. Σε συνδυασμό με τα 2 orbs, αν το παίζει κάποιος με στοιχειώδη καλό σημάδι και να ξέρει να κρατά απόσταση και να βλέπει παιχνίδι είναι φονική μηχανή
suffocater Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά ωραια η αλλαγη της mercy για το balance του παιχνιδιου.Γινεται consistent o ήρωας και ξέρεις τι να περιμένεις.Ετσι οπως ήταν ,μπορει ενα σκουπιδι μερσι να εκανε το gamechanging rez και να επαιρνες το game,ενω μια αψογη κατα τα άλλα mercy,να σκοτώνονταν πριν φτάσει στο σημείο στα τελευταία δευτερόλεπτα και να ετρωγε σκατό απ όλους τους μίζερους.Και οι 2 καταστάσεις δεν ήταν ωραίες.Τώρα θα υπάρχει μια συνοχή.Επίσης,μ αρέσει το νεο toolkit της.Τόσο,που σκεφτομαι να το γυρίσω και σε main. 1
Agon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Η mercy μου φαίνεται εξίσου δυνατή παρά ην αλλαγή της. Απλά γίνεται διαφορετικό το gameplay. και αυτά τα ρεζ ένα ένα μπορούν να σώσουν καταστάσεις
suffocater Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Η mercy μου φαίνεται εξίσου δυνατή παρά ην αλλαγή της. Απλά γίνεται διαφορετικό το gameplay. και αυτά τα ρεζ ένα ένα μπορούν να σώσουν καταστάσεις Mα δεν νομιζω να υποστήριξε κανεις οτι nerfαριστηκε. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά εσύ είσαι δικός μου. Χάνω και γω τον ύπνο μου όταν πατώνω και στριφογυρίζω στο κρεβάτι λες και με χώρισε η γυναίκα. Γ_μησε τα. Μου έχει κάνει κακό αυτό το παιχνίδι και με κάνει να εκτιμώ άλλα games. Ναρκωτικό μου έχει καταντήσει. 2
Agon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Γ_μησε τα. Μου έχει κάνει κακό αυτό το παιχνίδι και με κάνει να εκτιμώ άλλα games. Ναρκωτικό μου έχει καταντήσει. εγω ελεγα πως μετα το WoW το χαος... τελικα υπαρχει το OW ...ατιμη blizzard μικρα παιδια μας παιρνεις... συνταξιουχους με εγγονια θα μας αφησεις... 1
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Διαφωνώ. Αυτό που χρειάζεσαι στο bronze είναι έναν Rein και μια healing bitch mercy. Όταν ανέβηκα με συνεχόμενες νίκες είχα βρει μια healer που κάναμε ομάδα και φυσικά κάναμε παπάδες. Όποιος δεν έχει παίξει bronze δεν μπορεί να καταλάβει για τι λοβοτομή μιλάμε. Βλέπεις σκηνικά που ούτε κατα διάνοια δεν τα βλέπεις στα παραπάνω ranks. Υπενθυμίζω ότι έπαιζα με το account φίλου και στην αρχή κάθε παιχνιδιού τους έλεγα ότι είμαι diamond κανονικά και να με ακολουθήσουν ώστε να μην μαλακιστούν με άχρηστα picks. Βέβαια και ο φίλος μου είναι low skilled γιατί δεν είναι τυχαίο ότι από το πρώτο παιχνίδι του έκανα career best σε el, obj el και dmg done. Επίσης, έχω δοκιμάσει και με soldier αλλά εξαρτασαι πολύ από tanks κτλ πχ σε koth οπότε η νίκη δεν είναι εγγυημένη. Θα ξαναπαιξω bronze με το account του φίλου μου σε λίγες μέρες. Ο φίλος μιλούσε για solo όχι για κάποιον που παίζει μαζί με ένα heal-bot. Για solo δεν ενδεικνύεται Reinheardt για carry σε bronze. ---------------- Όπως είπα πολλές φορές, πείτε παίξτε FFA με DPS. Όταν φτάνετε σε επίπεδο που κερδίζετε 2-3 FFA στην σειρά και 9/10 games (με τον main) είστε top3 ξαναμπείτε bronze και σας εγγυώμαι ότι θα σας πάρει maximum μια εβδομάδα να το πάτε από bronze σε gold. Εγώ έχω βρεθεί και στις 3 καταστάσεις. Και bronze κολημένος να παραπονιέμαι ότι φταίει η ομάδα και ο ωροσκόπος καρκίνος, και bronze > gold σε 3 μέρες με 80% winrate και high platinum ενώ κερδίζω FFA στην σειρά και πάντα top3 παρόλο που οι αντίπαλοι είναι 2700-3500SR. Το παιχνίδι έχει ΑΡΙΣΤΑ SR mechanics. Δεν είναι τελείως flawless αλλά αυτό δεν υπάρχει. Αν είσαι bronze είναι γιατι παίζεις σαν bronze, βελτιώσου και θα ξεφύγεις για πλάκα. Έχει πολλά παιδιά στο νήμα που παραδέχονται ανοιχτά ότι "κολλάω platinum γιατί είμαι για platinum", "κολλάω 3κ SR diamond γιατί είμαι για diamond". Αυτό γίνεται γιατί για να φτάσεις mid / high plat πρέπει να ασχοληθείς να βελτιωθείς και καταλαβαίνεις το βάθος του παιχνιδιού και τα όρια σου. Γιατί δεν έχει ουτε έναν εδω μέσα να λέει "είμαι platinum αλλά κανονικά μου αξίζει grand master" το αναρωτηθήκατε αυτό? Είναι το ίδιο με το να λέει ο bronze ότι του αξίζει gold / plat 2
opterios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ποιος κανει clean up? εχεις παιξει καθολου low rank? η δικια σου ομαδα σκοτωνεται συνεχεια ακομη και 2 αντιπαλοι να εχουν μεινει. εχεις καταλαβει οτι γιαυτο το πραμα μιλαμε; οτι αυτος ειναι ο ορισμος του elo hell? Έχω παίξει με 1300 SR, το οποίο το πήγα 2100 μέσα σε περίπου 8 ώρες. Οπότε ναι, ξέρω πώς παίζουν εκεί κάτω και ακριβώς γι' αυτό δεν πιστεύω στο elo hell. Ομοίως, φαντάζομαι ένας Master αν έπιανε το account μου θα το πήγαινε high diamond χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οπότε τι να γκρινιάζω εγώ για άχρηστους συμπαίκτες, από τη στιγμή που πάντα υπάρχει κάτι παραπάνω που θα μπορούσα να έχω κάνει; Δε μου φταίνει οι συμπαίκτες μου που δεν ανεβαίνω. Εγώ φταίω. Δεν αμφιβάλλω ότι σου κάθονται πολλές φορές κακοί συμπαίκτες κλπ. Αν όμως είσαι καλύτερος από το elo στο οποίο βρίσκεσαι, τότε είσαι ένας σταθερά θετικός παράγοντας για την εκάστοτε ομάδα στην οποία βρίσκεσαι, που σημαίνει ότι κατά συνέπεια θα έχεις >50% win rate, άρα θα ανεβαίνεις. 2
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=t2Yrz9HSZNo&gl=CA 2
suffocater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Mοιράστηκα το main acc μου με εναν φιλο που νομιζει οτι αξιζει diamond και υποστηρίζει την θεωρία οτι "το συστημα τον κρατάει plat με καποιον τρόπο,καθε φορα που πάει να ανέβει",ωστε να δει πως του φαίνεται το επίπεδο.Τα αποτελέσματα μιλάνε μονα τους.(κ εγω κλαιω το derank ^^ ) https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934 3
Edel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Mοιράστηκα το main acc μου με εναν φιλο που νομιζει οτι αξιζει diamond και υποστηρίζει την θεωρία οτι "το συστημα τον κρατάει plat με καποιον τρόπο,καθε φορα που πάει να ανέβει",ωστε να δει πως του φαίνεται το επίπεδο. Τα αποτελέσματα μιλάνε μονα τους. (κ εγω κλαιω το derank ^^ ) https://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Suffocater-1934 πόσο ήσουν ?
sistah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Πατα το λινκ.... Το γραφημα το αναφερει, 3200. 1
joemod Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες, Λίγο προσοχή με το account sharing. Όπως πιθανώς να γνωρίζετε απαγορεύεται βάσει του EULA και μπορεί να φάτε ban. Δεν αξίζει να κάνετε τέτοιους πειραματισμούς.
suffocater Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες, Λίγο προσοχή με το account sharing. Όπως πιθανώς να γνωρίζετε απαγορεύεται βάσει του EULA και μπορεί να φάτε ban. Δεν αξίζει να κάνετε τέτοιους πειραματισμούς. Nταξ,προσωπικος φίλος ειναι,θα μπορούσα να ειχα απλα logarei εγω απ το σπιτι του,δεν καναμε kαι login απο αλλες χώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις