Edel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει σε χαρακτήρα μέχρι σήμερα στο OW. Τέρμα τα αηδιαστικά μαζικά ρεζ. Ξεκινάει εντελώς διαφορετική εποχή νομίζω και είναι ευκαιρία να λάμψουν και οι άλλοι χιλερς. Και μιλάω που έχω main mercy και zen. Δε με ενόχλησε καθόλου η αλλαγή αυτή. Το gameplay της έγινε πιο απαιτητικό πλέον και μ αρέσει αυτό !
Agon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει σε χαρακτήρα μέχρι σήμερα στο OW. Τέρμα τα αηδιαστικά μαζικά ρεζ. Ξεκινάει εντελώς διαφορετική εποχή νομίζω και είναι ευκαιρία να λάμψουν και οι άλλοι χιλερς. Και μιλάω που έχω main mercy και zen. Δε με ενόχλησε καθόλου η αλλαγή αυτή. Το gameplay της έγινε πιο απαιτητικό πλέον και μ αρέσει αυτό ! καλη αλλαγη για ολους αυτη αλλα το νεο map δεν με εντυπωσιασε για να ειμαι ειλικρινης... δεν εχω καταλαβει ακομη τι με ενοχλει αλλα δεν!
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εσυ δηλαδη καθε φορα κανεις ultimate, και η αντιπαλη ομαδα δεν αντιδραει με rez, barriers και shield? απλως καθεται να πεθανει. η πας μονος σου στο choke point και σκοτωνεις zen,lucio,mercy πρωτα ενω σε κυνηγανε 2 tanks και ενας reaper και μετα ριχνεις το ult. μονος σου παντα μιλαμε. @opterios βιντεο να κανεις wipe σε ομαδα που ριχνει barriers, shield και iris ανεβασε, οχι σε ομαδα που καθονται σαν κοτοπουλα στην σφαγη. Πάντα είναι σαν κοτόπουλα στην σφαγή αν δεν σε βλέπουνε. Το νόημα είναι ότι αυτοί είναι στραμμένοι προς την ομάδα σου και εσύ τους κάνεις ulti πέφτοντας από ψηλά η από πίσω τους χωρίς να σε έχουν δει. Shields και να έχουνε είναι στραμμένα αλλού. Δεν υπάρχει χρόνος για Iris και δεν ξέρω γω τι όταν ξεκινάς το ulti χωρίς να σε έχουν δει. Ξαναδές το video υπήρχε barrier κάτω.. έκανε τίποτα? https://www.youtube.com/watch?v=2Soodd8qH78 3
opterios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 βιντεο να κανεις wipe σε ομαδα που ριχνει barriers, shield και iris ανεβασε, οχι σε ομαδα που καθονται σαν κοτοπουλα στην σφαγη. Στο play που έβαλα ήδη υπάρχουν δύο Zarya barriers, ένας Junkrat που σπαμάρει διαρκώς, ένας McCree που κάνει ulti (δηλαδή τι άλλο θες), μία Ana δίπλα στον McCree που βαράει, μία Mercy που χιλάρει τον Rein της, κι ένας Rein που κουνά όλη την ώρα το σφυρί. Κάθονταν σαν κοτόπουλα, you say; Η αρχική σου ερώτηση ήταν αν μπορεί μία ομάδα 2/2/2 να γίνει team wipe. Η απάντηση είναι "φυσικά". Αν εννοούσες αν μπορεί κανείς ΠΑΝΤΑ να κάνει team wipe, η απάντηση είναι "φυσικά και όχι", αλλά και δε χρειάζεται. Μου είπε ένας Grandmaster παίκτης ότι ένα ultimate είναι σχεδόν πάντα καλύτερο αν σκοτώνεις 2 με 3 εχθρούς, παρά 5 ή 6, διότι με τα λίγα kills δίνεις αριθμητικό πλεονέκτημα στην ομάδα σου να κάνει στα επόμενα δευτερόλεπτα clean up και τους κάνεις desync τα spawns. Τώρα, αν θες ο Δίας να είναι στον Καρκίνο, η Πανσέληνος κόκκινη και ο Ερμής ανάδρομος, ομολογώ ότι δεν έχω τέτοιο play. 6
Edel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΕΙΜΑΙ GRANDMASTER! πάντα έλεγα ότι 3 kills είναι καλύτερα από team kill. γι αυτό το λόγο που σου είπε ακριβώς. 4
joemod Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ΕΙΜΑΙ GRANDMASTER! πάντα έλεγα ότι 3 kills είναι καλύτερα από team kill. γι αυτό το λόγο που σου είπε ακριβώς. Συγχαρητήρια! 1
alex_000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κέρδισα 3 FFA στην σειρά 1 McRee, 1 hog, 1 reaper και ισοφάρισα το περσοναλ βεστ. Δεν έχω καταφέρει να κερδίσω 4 ακόμα
Agon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 απο 1900 επεσα 1700... πως να αντεξω τοση βλακεια...εκανα παπαδες αλλα μονος δεν γινεται με τιποτα...
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μου είπε ένας Grandmaster παίκτης ότι ένα ultimate είναι σχεδόν πάντα καλύτερο αν σκοτώνεις 2 με 3 εχθρούς, παρά 5 ή 6, διότι με τα λίγα kills δίνεις αριθμητικό πλεονέκτημα στην ομάδα σου να κάνει στα επόμενα δευτερόλεπτα clean up και τους κάνεις desync τα spawns. ποιος κανει clean up? εχεις παιξει καθολου low rank? η δικια σου ομαδα σκοτωνεται συνεχεια ακομη και 2 αντιπαλοι να εχουν μεινει. εχεις καταλαβει οτι γιαυτο το πραμα μιλαμε; οτι αυτος ειναι ο ορισμος του elo hell? τις προαλλες κανω wipe με τον reaper και καθαριζω το choke point. οι δικοι μου; ολοι εχουν σκοτωθει εντωμεταξυ μεχρι να βρω το "ανοιγμα". ειμαι μονος μου με το payload και το μετακινω μερικα μετρα. μονος μου. ερχονται οι πρωτοι αντιπαλοι και με σκοτωνουν. μεχρι να επιστρεψω στο payload, οι δικοι μου που ειχαν παει ειναι παλι νεκροι. ολοι τους. οποτε καθεσαι και τους περιμενεςι για δευτερη φορα, για να πατε μαζι. εχει χαθει ηδη πολυτιμος χρονο. αυτο ειναι το συνηθισμενο πατερν. διοτι δεν υπαρχει πιεση απο την δικη σου ομαδα, επειδη πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. θα μου πειις δεν μπορεις να εισαι συνεχεια με την αδυναμη ομαδα. οχι φυσικα. γιαυτο οποτε κερδιζω παιχνιδι, δεν το αποδιδω στο carry που εκανα, αλλα στο οτι σταθηκα τυχερος και δεν επεσα στους αχρηστους. αλλα ειναι καποιες φορες, που συνεχεια σε ριχνει στα ζωα. 10-20 παιχνιδια στη σειρα να πεφτεις στην πιο αχρηστη απο τις δυο ομαδες. γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι πουλαει παραμυθι η Blizzard οταν ισχυριζεται οτι δεν λαμβανει το winrate ο ΜΜ αλγοριθμος. δεν γινετα ενω χανω ενα παιχνιδι, κερδιζω δυο παιχνιδια, κοκ, ξαφνικα να χανω συνεχεια σερι. και να χανω με τον ιδιο τροπο καθε φορα. να παιρνω χρυσα συνεχεια, να ειμαι on fire, να εχω πανω απο 30% ευστοχια και να χανω ασταματητα. γιατι; γιατι οι δικοι μου πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. δεν γινεται οτι βαθμο κερδισα σε ενα μηνα, να το χασω σε μια μερα γιατι συνεχεια ειμαι τους αχρηστους. αρνουμαι να δεχτω οτι ξαφνικα το σκιλλ μου επεσε απο την μια μερα στην αλλη, η οτι αξιζω να ειμαι στο ιδιο ρανκ με παικτες που πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. δεν το δεχομαι, και οιποιος λεει το αντιθετο εχει μεγαλη αγνοια. δεν διαφωνω οτι χανω παιχνιδια απο δικα μου λαθη, σιγουρα. εχω χασει αρκετα που θα μπορουσα να ειχα παρει ο ιδιος. το αναγνωριζω και προσπαθω να μαθω απο αυτα. αλλα δεν μπορεις να μαθεις. γιατι τις περισσοτερες φορςε, στο low rank, η ομαδα σου ειναι τοσο αχρηστη που δεν προλαβαινεις να κανεις λαθη. δεν εχεις impact στο παιχνδιι, οσο καλα και να παιξεις. οποτε, δεν μαθαιενςι στο τελος.
LosPoulos93 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ποιος κανει clean up? εχεις παιξει καθολου low rank? η δικια σου ομαδα σκοτωνεται συνεχεια ακομη και 2 αντιπαλοι να εχουν μεινει. εχεις καταλαβει οτι γιαυτο το πραμα μιλαμε; οτι αυτος ειναι ο ορισμος του elo hell? τις προαλλες κανω wipe με τον reaper και καθαριζω το choke point. οι δικοι μου; ολοι εχουν σκοτωθει εντωμεταξυ μεχρι να βρω το "ανοιγμα". ειμαι μονος μου με το payload και το μετακινω μερικα μετρα. μονος μου. ερχονται οι πρωτοι αντιπαλοι και με σκοτωνουν. μεχρι να επιστρεψω στο payload, οι δικοι μου που ειχαν παει ειναι παλι νεκροι. ολοι τους. οποτε καθεσαι και τους περιμενεςι για δευτερη φορα, για να πατε μαζι. εχει χαθει ηδη πολυτιμος χρονο. αυτο ειναι το συνηθισμενο πατερν. διοτι δεν υπαρχει πιεση απο την δικη σου ομαδα, επειδη πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. θα μου πειις δεν μπορεις να εισαι συνεχεια με την αδυναμη ομαδα. οχι φυσικα. γιαυτο οποτε κερδιζω παιχνιδι, δεν το αποδιδω στο carry που εκανα, αλλα στο οτι σταθηκα τυχερος και δεν επεσα στους αχρηστους. αλλα ειναι καποιες φορες, που συνεχεια σε ριχνει στα ζωα. 10-20 παιχνιδια στη σειρα να πεφτεις στην πιο αχρηστη απο τις δυο ομαδες. γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι πουλαει παραμυθι η Blizzard οταν ισχυριζεται οτι δεν λαμβανει το winrate ο ΜΜ αλγοριθμος. δεν γινετα ενω χανω ενα παιχνιδι, κερδιζω δυο παιχνιδια, κοκ, ξαφνικα να χανω συνεχεια σερι. και να χανω με τον ιδιο τροπο καθε φορα. να παιρνω χρυσα συνεχεια, να ειμαι on fire, να εχω πανω απο 30% ευστοχια και να χανω ασταματητα. γιατι; γιατι οι δικοι μου πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. δεν γινεται οτι βαθμο κερδισα σε ενα μηνα, να το χασω σε μια μερα γιατι συνεχεια ειμαι τους αχρηστους. αρνουμαι να δεχτω οτι ξαφνικα το σκιλλ μου επεσε απο την μια μερα στην αλλη, η οτι αξιζω να ειμαι στο ιδιο ρανκ με παικτες που πεφτουν σαν τα κοτοπουλα. δεν το δεχομαι, και οιποιος λεει το αντιθετο εχει μεγαλη αγνοια. δεν διαφωνω οτι χανω παιχνιδια απο δικα μου λαθη, σιγουρα. εχω χασει αρκετα που θα μπορουσα να ειχα παρει ο ιδιος. το αναγνωριζω και προσπαθω να μαθω απο αυτα. αλλα δεν μπορεις να μαθεις. γιατι τις περισσοτερες φορςε, στο low rank, η ομαδα σου ειναι τοσο αχρηστη που δεν προλαβαινεις να κανεις λαθη. δεν εχεις impact στο παιχνδιι, οσο καλα και να παιξεις. οποτε, δεν μαθαιενςι στο τελος. Τοτε ρε φιλε πως ανεβηκα 1000 Sr μεσα σε 1 Season solo que με 1500 sr διαφορα κατωτερο με ανωτερο peak.Κι βελτιωνομουν παιζοντας game με game , οχι οτι αξιζα το ανωτερο peak απο την αρχη
Xvipes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Killik σκέψου σε αυτό το rank να βοηθάς την ομάδα σου ακόμα και σαν reaper. δλδ μην κάνεις flank (ναι κουλό το ξέρω) αλλά να μένεις με την ομάδα και να προστατεύεις τους healers όσο σπρώχνουν, ειδικά αν οι αντίπαλοι έχουν Winston. To 1v6 που λέμε για carry είναι πολύ συγκεκριμένη περίπτωση που σπάνια γίνεται ανεξαρτήτως rank.
Agon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 με soldier ανεβαινεις σολο η να το γυρισω σε tank/healer μπας και δω ασπρη μερα ??? χθες θα αφηνα την ψυχη μου πανω στο keyboard...πηγα για υπνο κατα τις 1 και δεν με χωρουσε το κρεβατι απτα νευρα1 1
alex_000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ πιο εύκολα ανεβαίνεις με soldier παρά με tank / healer
YMIB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Διαφωνώ. Αυτό που χρειάζεσαι στο bronze είναι έναν Rein και μια healing bitch mercy. Όταν ανέβηκα με συνεχόμενες νίκες είχα βρει μια healer που κάναμε ομάδα και φυσικά κάναμε παπάδες. Όποιος δεν έχει παίξει bronze δεν μπορεί να καταλάβει για τι λοβοτομή μιλάμε. Βλέπεις σκηνικά που ούτε κατα διάνοια δεν τα βλέπεις στα παραπάνω ranks. Υπενθυμίζω ότι έπαιζα με το account φίλου και στην αρχή κάθε παιχνιδιού τους έλεγα ότι είμαι diamond κανονικά και να με ακολουθήσουν ώστε να μην μαλακιστούν με άχρηστα picks. Βέβαια και ο φίλος μου είναι low skilled γιατί δεν είναι τυχαίο ότι από το πρώτο παιχνίδι του έκανα career best σε el, obj el και dmg done. Επίσης, έχω δοκιμάσει και με soldier αλλά εξαρτασαι πολύ από tanks κτλ πχ σε koth οπότε η νίκη δεν είναι εγγυημένη. Θα ξαναπαιξω bronze με το account του φίλου μου σε λίγες μέρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις