Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε κανέναν δεν κάνει. δίνει καλές στιγμές pure gaming experience αλλα κάποιες άλλες ειναι pure cancer.

ο άλλος κατέληξε να παει για μπάνιο στο μαζούτ. φαντάσου!  :-D

ποιο μαζουτ ρε συ ! Χαλκιδικαρα ολε!

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν καλύτερες ώρες. Υπάρχουν ομάδες με widow/hanzo και χωρίς widow/hanzo. Οι πιθανότητες να κερδίσεις χωρίς sniper είναι συντριπτικά περισσότερες με το να έχεις sniper στο setup. Μόλις τελειώσω με τις εργασίες, θα μετρήσω νίκες ή ήττες με ή χωρίς sniper για να έχω επίσημα ποσοστά. 

Δημοσ.

Γιατι τετοια χωλη για τα snipers , παιζω κι γω που κι που widow κι δεν εχω ακουσει καμια γκρινια in game , ειδικα αμα ειναι καποιος καλος sniper το impact που εχει ειναι τεραστιο

Δημοσ.

Μάλλον γιατί οι περισσότεροι δεν είναι καλοί :P

Για να παιζει στο ιδιο sr με εσενα παει να πει οτι ειναι περιπου ιδιο skill στον ρολο του με εσενα . αμα δεν μπορουσε να κανει την δουλεια του προφανως κι θα επαιζε ποιο χαμηλα . Ποσα games δηλαδη πετυχαινει snipers που δεν μπορουν να κανουν τιποτα κι αμα τους πετυχαινε μια βδομαδα μετα θα ηταν -200 sr;

Δημοσ.

Αυτο που θελω να πω γενικα ειναι οτι δεν φταει κανεις για το sr που εισαι (οχι εσυ συγκεκριμενα γενικα το λεω ) αλλα εσυ .Ο μονος σταθερος παράγοντας σε καθε game ειναι ο εαυτο σου . Αμα κανεις την δουλεια σου καλα κι προσφερεις παραπανω απο το κανονικο θα ανεβεις .Εγω εχω σταματησει να παιζω comp γιατι το παιχνιδι αυτο με νευριαζει να το παιζω ανταγωνιστικα λογω ενος συνδιασμου οτι μπορει σε ενα game να παιξεις οσο καλα μπορεις αλλα να χασεις κι οτι υπαρχουν heroes που για εμενα ειναι ηλίθιοι  ( mercy , dva για παραδειγμα ) αλλα δεν λεω οτι φταινε αλλοι που δεν ανεβαινω αλλλα ο εαυτος μου . Κι ενας κουλος μπορει να φτασει ανετα μεχρι καποιο σημειο(για εμενα masters) απλα κοιταζοντας καθε game να βελτιωθει βλεποντας τα deathcams κι προσπαθωντας να κερδισει καθε game .

• Like 1
Δημοσ.

Για να παιζει στο ιδιο sr με εσενα παει να πει οτι ειναι περιπου ιδιο skill στον ρολο του με εσενα . αμα δεν μπορουσε να κανει την δουλεια του προφανως κι θα επαιζε ποιο χαμηλα . Ποσα games δηλαδη πετυχαινει snipers που δεν μπορουν να κανουν τιποτα κι αμα τους πετυχαινε μια βδομαδα μετα θα ηταν -200 sr;

επειδη τους εκαναν carry η υπολοιπη ομαδα. μεχρι το σημειο εκεινο που η ελλλειψη καλου εκτου παικτη αρχιζει να κρινει το αποτελεσμα.

Αμα κανεις την δουλεια σου καλα κι προσφερεις παραπανω απο το κανονικο θα ανεβεις 

ωραιο παραμυθι.

Δημοσ.

επειδη τους εκαναν carry η υπολοιπη ομαδα. μεχρι το σημειο εκεινο που η ελλλειψη καλου εκτου παικτη αρχιζει να κρινει το αποτελεσμα.

ωραιο παραμυθι.

Δωσε το account σου σε εναν master θα σε ανεβασει. Δες ποσα bronze to gm ,μεχρι μαστερς ανεβαινουν για πλακα .Ειδικα μεχρι το plat για πλακα , δεν ξερουν ποτε να κανουν contest ,possitioning χαλια μαυρα οποιος ξερει τα βασικα βγαινει απο το gold για πλακα

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη πρεπει να εισαι επιπεδου μαστερ για να ανεβεις, αυτο μου λες αυτη τη στιγμη. επομενως σε αυτο το παιχνιδι, οποιος ειναι κατω απο μαστερ, ειναι απλα αχρηστος. αυτο λες.

Δημοσ.

Δεν λεω οτι ειναι αχρηστος , λεω απλα οτι οποιος καταλαβαινει πως πρεπει να παιζετε το ow ακομα κι χωρις mechanical skill φτανει μεχρι masters εν αντιθέσει με αλλα παιχνιδια που οσο κι να εχεις το knowledge αμα mechanically δεν εισαι αρτιος δεν μπορεις να ανεβεις δεν πα να κατανοεις το game εις βαθος. Δεν ειπα οτι οι κατω απο masters ειναι αχρηστοι αλλα το οτι δεν κανουν σωστα καποια πραγματα κι τους κραταει πισω .Καθε παιχτης σε καθε tier κανει αλλα λαθη αλλα αμα παρουμε το poll ενως tier κανουν συγκεκριμενα λαθοι  , γι αυτο characters  οπως ο bastion ειναι op στα bronze αλλα up ψηλοτερα , η Pharah θεριζει στα plat κτλ .Ο καθε παιχτης εχει 3 tiers, 1 που παιζει ανετα κι κερδιζει ευκολα, 1 που ανηκει , δηλαδη στεκεται στο υψος του κι ενα που αμα προσπαθησει παρα πολυ θα μπορεσει να ειναι χρησιμος κι δεν θα ειναι βαρος . Κι αυτα τα tiers δεν ειναι τα ranks αλλα μπορει να ναι στο ιδιο rank π.χ 2-2,2k το 1ο 2,2-2,38k το 2ο κτλ

Δημοσ.

Γιατι τετοια χωλη για τα snipers , παιζω κι γω που κι που widow κι δεν εχω ακουσει καμια γκρινια in game , ειδικα αμα ειναι καποιος καλος sniper το impact που εχει ειναι τεραστιο

οπως το πες... αν ειναι καλος  αξιζει! αλλα οι περισσοτεροι απλα θελουν να το παιξουν american sniper... και χαντακωνουν ολο το τιμ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...