Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκέι φάση ;

ε ναι. γιαυτο ο Reyes στραφηκε κατα του OW στο τελος. ζηλευε τον Μοrisson που εδειχνε περισσοτερο ενδιαφερον στην Ana, παρα σε εκεινον. μαλιστα ριχνει μια τετοια σποντα και στο κομικ Legacy.

ο Reaper ειναι η συνεπεια ενος κρυφου ερωτα με τον φιλο και συνεργατη του, που δεν βρηκε ποτε ανταποκριση.

Δημοσ.

2670 σε ένα ΣΚ πήγε 2403.

Μάτωσα το χέρι μου από γροθιά στη γωνία του ps4.

Τσακώθηκα με τη γυναίκα επειδή δε ξεκουβάλησα το Σάββατο επειδή ήθελα να ρεφάρω.

Δε μου κάνει καλό πλέον το OW.

Πάω να βαλω να παίξω ένα ματσάκι ακόμα

Δημοσ.

Τσακώθηκα με τη γυναίκα επειδή δε ξεκουβάλησα το Σάββατο επειδή ήθελα να ρεφάρω.

σε κανέναν δεν κάνει. δίνει καλές στιγμές pure gaming experience αλλα κάποιες άλλες ειναι pure cancer.

ο άλλος κατέληξε να παει για μπάνιο στο μαζούτ. φαντάσου!  :-D

• Like 3
Δημοσ.

το εχουμε ξαναπει, μην παιζετε competitive το Σ/Κ. η σαβουρα που μαζευεται να παιξει ειναι περισσοτερη σε αυτο το διημερο, και το ποσοστο αποτυχιας ανεβαινει.

καθημερινα μονο competitive και ποτε βραδυ.

Δημοσ.

το εχουμε ξαναπει, μην παιζετε competitive το Σ/Κ. η σαβουρα που μαζευεται να παιξει ειναι περισσοτερη σε αυτο το διημερο, και το ποσοστο αποτυχιας ανεβαινει.

καθημερινα μονο competitive και ποτε βραδυ.

Ισχύει ότι τα ΣΚ παίζουν πολλά παιδάκια κλπ, αλλά όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω....δεν έχει καμία σημασία, για τον απλούστατο λόγο ότι κι η απέναντι ομάδα, παιδάκια θα έχει :P

• Like 2
Δημοσ.

Τα ποσοστά που έχεις να σου κάτσουν κακοί συμπέκτες είναι τα ίδια με το να σου κάτσουν και χάλια αντίπαλοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί διαιωνίζεται ο μύθος αυτός με τα ΣΚ. Παίξτε όποτε γουστάρετε και όποτε μπορείτε, παιχνίδι είναι δεν είναι δουλειά ούτε ήμαστε pro players να αντιμετωπίζουμε το overwatch βιοποριστικά.

• Like 4
Δημοσ.

Ακριβώς! Το ίδιο είναι όποτε και να παίξεις!!

Για να μην πω ότι αν μπορείς να κάνεις ένα duo-stack με ένα συμπαίκτη που εμπιστεύεσαι και ξέρεις ότι είναι σωστός, τότε ΚΑΛΥΤΕΡΑ να παίζεις σε φάσεις που μπαίνει άκυρος κόσμος, γιατί οι πιθανότητες η ομάδα σου να έχει άκυρους είναι 4/6 (αφού οι 2 είσαι εσύ κι ο συμπαίκτης σου, που υποτίθεται νιώθετε), ενώ οι αντίπαλοι είναι 6/6!! ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...