Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε κάτι να μου πείτε αν σας έχει συμβεί.

Καταρχάς έφτασα πλάτινουμ προχτές, έκανα ένα ωραίο 15-6 και επιτέλους ξεκόλλησα από γκολντάδες :P

Πάμε στο χτεσινό συμβάν. (παίζω σε κονσόλα-ps4)

Είμαστε temple of Anubis, attack, πρώτος γύρος. Ο έκτος παίκτης της ομάδας δεν επέλεξε ποτέ χαρακτήρα και μετά από λίγη ώρα leave. Από την αρχή δηλαδή παίζαμε 5. Χάνουμε προφανώς και το sr που έχασα ήταν μόλις 1!!!!!!

Πως γίνεται αυτό? άλλη φορά με leavers χάνω κανονικά sr που προβλέπεται 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε κάτι να μου πείτε αν σας έχει συμβεί.

Καταρχάς έφτασα πλάτινουμ προχτές, έκανα ένα ωραίο 15-6 και επιτέλους ξεκόλλησα από γκολντάδες :P

Πάμε στο χτεσινό συμβάν. (παίζω σε κονσόλα-ps4)

Είμαστε temple of Anubis, attack, πρώτος γύρος. Ο έκτος παίκτης της ομάδας δεν επέλεξε ποτέ χαρακτήρα και μετά από λίγη ώρα leave. Από την αρχή δηλαδή παίζαμε 5. Χάνουμε προφανώς και το sr που έχασα ήταν μόλις 1!!!!!!

Πως γίνεται αυτό? άλλη φορά με leavers χάνω κανονικά sr που προβλέπεται 

Ο υπολογισμός του πόσο SR θα χάσεις ή θα κερδίσεις είναι κάτι πολύ σύνθετο. Η Blizzard έχει δώσει κάποια hints για το πώς δουλεύει (γι' αυτό και πολλοί ανέβηκαν ως one-tricks), αλλά τις ακριβείς λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζει κανείς.

Ένα από τα πράγματα που κάνει ο αλγόριθμος (μέσα σε πολλά άλλα), είναι να αξιολογήσει και την ευθύνη που είχες σε ένα round για το αποτέλεσμα του ματς (νίκη/ήττα). Στο ματς που αναφέρεις, προφανώς η "ευθύνη" σου για το ότι χάσατε ήταν μικρή, γι' αυτό και δεν τιμωρήθηκες πολύ.

• Like 2
Δημοσ.

Χμμμμ, με ενδιαφέρει το κομμάτι που έγραψες για το ανέβασμα one trick, για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία :P

Δημοσ.

Χμμμμ, με ενδιαφέρει το κομμάτι που έγραψες για το ανέβασμα one trick, για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία :P

Είναι εντελώς εκτός της λογικής του παιχνιδιού και ο κόσμος κάνει exploit το reward system για να ανέβει. Άλλο να έχεις main κάποιο συγκεκριμένο ήρωα, αλλά να έχεις ένα hero pool 2-3 ηρώων που μπορείς να παίξεις πολύ καλά και άλλο να είσαι one trick και να μην μπορείς να παίξεις τίποτε άλλο πολύ καλά.

Οπότε, δε σου λέω τίποτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν δεν ειπαν τιποτα για τις ποινες αλλα εγω εφαγα 2 μερες silence λογω abusive chat....επειδη ειπα κανα 2 γαλλικα ...

εγω δεν εχω φάει και τα γαλλικά μου ειναι άπταιστα. βασικά απορω πως δεν με εχουν μπαναρει.

Δημοσ.

εγω δεν εχω φάει και τα γαλλικά μου ειναι άπταιστα. βασικά απορω πως δεν με εχουν μπαναρει.

Ισως δεν ξερεις τα καταλληλα γαλλικα τοτε!!! εγω μιλαω γαλλικα σενεγαλης! πες του κανενα mothafcking piece of shit go die και η επιτυχια ειναι σιγουρη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ισως δεν ξερεις τα καταλληλα γαλλικα τοτε!!! εγω μιλαω γαλλικα σενεγαλης! πες του κανενα mothafcking piece of shit go die και η επιτυχια ειναι σιγουρη!!!

μπα. εδω ο αλλος αρχισε να με βριζει και να με αποκαλει nigger γιατι τολμησα να γραψω στο chat οτι χρειαζομαστε ενα τανκ. και το εκανε παλι αφου φυσικα χασαμε.

προφανως τετοιο ατομο ειναι τοξικο και η συμπεριφορα του θα ειναι η ιδια σε ολα τα παιχνιδια. αρα θα εχει φαει και αλλες αναφορες, οχι μονο απο εμενα.

ε μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει καμια ενημερωση απο την Blizzard οτι τιμωρηθηκε. επομενως συνεχιζει να βριζει ανενοχλητα παρα τις αναφορες.

εγω απο την αλλη εφαγα 1.5 μηνα suspension γιατι εγινε καταχρηση του συστηματος αναφορας στο forum. επειδη αποκαλεσα την Sombra αχρηστη.

υπαρχουν σχετικα βιντεακια στο youtube και στο reddit του OW. θα το δοκιμασω και εγω αυτο στην τωρινη σεζον. αρκετα με την βλακεια git gud. 

Δημοσ.

υπαρχουν σχετικα βιντεακια στο youtube και στο reddit του OW. θα το δοκιμασω και εγω αυτο στην τωρινη σεζον. αρκετα με την βλακεια git gud. 

Φοβερή λογική!  :-D

Btw, one tricking takes being gud in...one hero!  :ph34r:

Good luck with Sombra!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...