Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά, ένα εξάμηνο που παρακολουθώ το θρεντ, όσοι γράφουν, γράφουν πάντα για σόλο γι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση!

Οι μόνοι που θυμάμαι ν ανέφεραν ότι παίξανε μαζί ήσουν εσύ με τον Killik αν δε κάνω λάθος!

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ο Edel έχει δίκιο, έγω τουλάχιστον δεν έδωσα ποτέ Battle.net ID (εκτός απο τον Ghost, και αυτό ήταν μετά απο προσωπική συζήτηση αν δεν κάνω λάθος). 

Κάπου εδώ γύρω υπάρχει νομίζω ένα google spreadsheet με όλα τα ID των Insomiacs, πάντως, αν και δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο D3 topic...

Δημοσ.

Απλά, ένα εξάμηνο που παρακολουθώ το θρεντ, όσοι γράφουν, γράφουν πάντα για σόλο γι αυτό μου έχει κάνει εντύπωση!

Οι μόνοι που θυμάμαι ν ανέφεραν ότι παίξανε μαζί ήσουν εσύ με τον Killik αν δε κάνω λάθος!

Αυτό είναι γιατί όπως και στο wow πχ ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στην αρχική κυκλοφορία,σε βάθος χρόνου παίζουν όλο και λιγότεροι.

Επίσης όπου μαζεύονται πολλά κοκόρια(πχ Έλληνες)συνήθως έχει και μικρό εντάσεις και νεύρα άρα ...καταλαβαίνεις.

Εγώ πχ με τον Killik ξενέρωσα γιατί στο quick play πιο παλιά που είχε ξενερωσει με το ranked και ξεκίνησε να παίζει μόνο sombra,έπεσε πολύ το mmr του.

Αυτό θα πει ότι πετύχαινα συνέχεια silver(ranked)παίκτες και λίγο bronze και σπάνια gold παίκτες.Αρα όπως καταλαβαίνεις τραγικό επίπεδο παιχνιδιων.

Εκεί που ξενέρωσα χοντρά ήταν που παίξαμε 7-8σερι παιχνίδια που δεν υπήρχε τανκ σε καμία ομάδα και σε αρκετά ούτε support.

Και μιλάμε για περιόδους που ο roadhog έκανε παραπάνω kills και dmg σε σχέση με άλλα dps.

Άσε που εδώ και 3μηνες είμαι χωρίς pc και την βγάζω στο battle net μόνο μέσω κινητού στο hs, άρα δεν έχω κρατήσει σχεδόν καμία επαφη με άλλους.

Δημοσ.

Εχουμε ανταλλαξει με μερικους, με αλλους παιζουμε ακομα και με αλλους οχι πια.
Υπαρχει μεγαλο skill range και λιγοι ειναι active στο thread.
Νομιζω πως ο καθενας εχει βρει τους ρυθμους του και με ποιον ταιριαζει ενω καποιοι επιλεγουν το solo comp για δικους τους λογους.

Kατα τα αλλα, Fulgore, δεν υπαρχει λογος ειρωνειας σε μια φαινομενικα απλη ερωτηση.
Υπαρχουν πολλοι τροποι προσεγγισης και το οτι βρισκεσαι πισω απο ενα keyboard δεν πρεπει να σε κανει να ξεχνας τους τροπους.
Μην προκαλεις εντασεις επειδη βαριεσαι..

• Like 4
Δημοσ.

Απορία, εσείς εδώ οι pcades γιατί δε παίζετε μαζί να αλληλοκουβαληθείτε? Θα γνωριστείτε κιόλας :P

Πιο πολύ ειρωνικό μπορεί να φανεί το αρχικό σχόλιο(στο τμήμα του pc είμαστε παρά σε αυτό των κονσολων)παρά αυτό που έγραψα.

Σε 460σελιδες εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου απλή ερώτηση άρα καλό είναι να μην βγαίνουν χωρίς λόγο βιαστικά συμπερασματα.

Επίσης ούτε τα διάφορα δείγματα εμπαθειας προς ορισμενους είναι ότι το καλύτερο .

Φιλικά πάντα.

Κατάλαβε πολύ καλά τι εννοούσα ο συμφορουμιτης και από τα άλλα θέματα που συμμετέχουμε τι εννοούσα γι'αυτό και έγινε πιο συγκεκριμένος στο επόμενο σχόλιο

• Like 2
Δημοσ.

Eνα ομορφο 1-6 σερι χθες,και βουτιά στα 3100.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ SYMMETRA σε control maps στα 5 απ τα 7 games.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ καθε φορα.
Ισως να ειναι κολλητικο.
Ισως τελικα ο καρκινος να κολλάει.

• Like 1
Δημοσ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ καθε φορα.

Ισως να ειναι κολλητικο.

Αλάνι μου χτες και γω έπαιξα 2 control maps και στα 2 είχαμε symmetra. Εννοείται ότι τα χάσαμε και τα 2. Τι μαγκιά καινούρια είναι αυτή?

Δημοσ.

απλα πιστευω οτι τρολλαρουν και θελουν να δουν αν μπορουν το κατι παραπανω με αλλους char στο ranked.

εγω ευτυχως για μενα βρηκα κατι ελληνοπουλα  και ανεβηκα προς το 1800 με λιγα παιχνιδια. ελπιζω σημερα να το περασω μπας και δω και λιγο καλυτερο επιπεδο gaming

Δημοσ.

φιλικο banter ειναι κυριε μοντερειτορ, εχω αρκετα ατομα απο εδω και εχουμε παιξει πιο παλια, εγω το εχω σταματησει αλλιως θα επαιζα.

Δημοσ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ καθε φορα.

Ισως να ειναι κολλητικο.

Τουλάχιστον έβαζε το shield generator η σαν pro εβαζε το teleporter γύρω από το control point(το έχω πετύχει το δεύτερο :P)?
Δημοσ.

Τουλάχιστον έβαζε το shield generator η σαν pro εβαζε το teleporter γύρω από το control point(το έχω πετύχει το δεύτερο :P)?

Σε καποια,γιατι στα υπολοιπα δεν προλαβαιναν καν ουλτι,ηταν shield.

Aλλα και shield στο 95%,να το βαλω στον πατ... στο πατάρι μου? :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...